işlemeyi sevdim ön konsolu boya yada o kısmıda karbon kapla göze batmasın işçilik güzel devamını bekliyoruz
Saol ön kısma bende bil,şiler yapmayı dusunuyorum ama ne yapsam ona karar veremiyorum :
aman hocam aidata ne hale gelmiş, o kapak muhteşem bir çalışma olmuş da keşke başka bir kasaya çalışsaydın ,genede işciliğe diyecek yok,gece görüntüsü süper, ancak sade kapak olmaz,mod a devam etmen lazım
aynı kasadan bende de var ama hiç memnun değilim içi çok dar yeni aldığım psu nun kablolarınan hiç bişi gözükmyor
quote:
Orjinalden alıntı: BODYGUARDS
aman hocam aidata ne hale gelmiş, o kapak muhteşem bir çalışma olmuş da keşke başka bir kasaya çalışsaydın ,genede işciliğe diyecek yok,gece görüntüsü süper, ancak sade kapak olmaz,mod a devam etmen lazım
ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM YORUMUN İCİN BENDE BASKA KASALARDA YAPMAK İSTERDM ANCAK ELİMDE BU KASA MEVCUTTU SUAN ASLINA BAKARSAN 3 TANE KASA VARDI ŞİMDİ 1TANESİ ORTADA YOK
quote:
Orjinalden alıntı: enis271
aynı kasadan bende de var ama hiç memnun değilim içi çok dar yeni aldığım psu nun kablolarınan hiç bişi gözükmyor
EVET İCİ OLDUKCA DAR ASUS DELUX ANAKART ALDIM İCİNE ZOR GİRDİ VALLA POWER KABLOLARINI TOPLAYABİLİRSİN İSTERSEN AMA KASANIN YAPISI BUNU YAPMAYA OLDUKCA UYGUN ANAKART TABAKASI PARCA HALDE OLDUGU ICIN ARKADAN RAHATLIKLA KABLOLARI GECİREBİLİRSİN İSTERSEN :)
quote:
Orjinalden alıntı: olympiatiger
quote:
Orjinalden alıntı: barocka
işlemeyi sevdim ön konsolu boya yada o kısmıda karbon kapla göze batmasın işçilik güzel devamını bekliyoruz
Saol ön kısma bende bil,şiler yapmayı dusunuyorum ama ne yapsam ona karar veremiyorum :
karbon ağırlıklı oldu kasa orayıda kapla yada parlak siyah boya ikisi en iyi ihtimaller
quote:
quote:
ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM YORUMUN İCİN BENDE BASKA KASALARDA YAPMAK İSTERDM ANCAK ELİMDE BU KASA MEVCUTTU SUAN ASLINA BAKARSAN 3 TANE KASA VARDI ŞİMDİ 1TANESİ ORTADA YOK
Önemli olan çalışman,ama moda devam edeceksen başka kasa ,ve bunu ona uygula derim, ancak sen azimle uraşmak istersen bu kasa da adam olur, sadece ön tarafa macun çalıması gerekir, kesinlikle güzel işcilik çıkarırsın,bekliyoruz
quote:
quote:
quote:
Önemli olan çalışman,ama moda devam edeceksen başka kasa ,ve bunu ona uygula derim, ancak sen azimle uraşmak istersen bu kasa da adam olur, sadece ön tarafa macun çalıması gerekir, kesinlikle güzel işcilik çıkarırsın,bekliyoruz
Aslına bakarsan baska bir proje var aklımda ona baslamadan once vakit gecirmek icin yaptım bu calısmayı işallah bu hafta sonu baslıcam bu projeye yaklasık 1 aydada tamalamayı planlıyorum bir cupe case yapmayı planlıyorum plexi olarak tabi iskeletide pleksi ve işlemeleride bol keseden olacak biraz masraflı ve zamn gerektirdiği icin ertelemiştim :D
vay vay adama benzemiş eline sağlık
bekliyoruz o zaman o projeyi,bir resimle falan açıkla istersen
quote:
bekliyoruz o zaman o projeyi,bir resimle falan açıkla istersen
Kötü bi haber plexi kare cubuk bulamadım ama onun yerine artık iskeleti alemünyumdan yapacm plexi olsa iyiydi ama napalım satan biyer blen varsa solesin plexi kare cubuk 10mm
quote:
Orjinalden alıntı: Pjanoo
vay vay adama benzemiş eline sağlık
saol
Eline sağlık, güzel çalışma olmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: Lav
Eline sağlık, güzel çalışma olmuş.
Teşekkürler...
eline sağlık hoşuma gitti süper olmuş...
Karanlıktaki görünümü çok şekil olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: OraLeTH_
Karanlıktaki görünümü çok şekil olmuş
Evet baya iyi duruyo ısıklandırma az ama idare eder işte
güzel çalışma. ellerine sağlık..
quote:
Orjinalden alıntı: myilma1010
güzel çalışma. ellerine sağlık..
saolasın..
Plexi işlemen çok güzel olmuş ( hele ki karanlıkta daha bi hoş )