Şimdi Ara

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.043
Cevap
94
Favori
122.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Yapı Kredi Play kart kullanıyorum kredi kartı olarak ancak yurt dışı işlemlerde ve PlayStation Store'dan alışveriş yaparken kur farkı muhabbetinden dolayı 10-15 lira daha fazla kestiği oluyor.

Eskiden şikayet kaydı açıp bu kur farkını geri alabiliyordum artık ancak geri dönüş yapmıyorlar. Çoğunlukla internetten alışveriş için kullanacağım ve kur farkı almayan aidatsız bir kredi kartı arıyorum?

Sizlerin kullandığı ve önerebileceğiniz kartlar nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Var tabi olmazmı, ticari aidatsız kartlar mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: efefor

Hocam bonus flexi troy , normal bonus kartın sunduğu tüm kampanyalara katılabiliyor, bendede sizin gibi 3-4 kmpanya görünmüştü, müşteri hizmetleri hemen halletti.

Hocam demin mh.lerini aradım ama oradan bir düzeltme yapılamadığını söyledi. Tam olarak nasıl bir yol izlememiz gerek acaba

• scoopi kullanıcısına yanıt
    Konuyu anlamadım, neyden bahsediyorsunuz.
  • hocam keşke isim verseydiniz hangi ticari kredi kartları aidatsız...

• efefor kullanıcısına yanıt

Bonus flexi troy’un kampanyalara katılamama sorununu nasıl çözdüğünüzü sormuştum

• scoopi kullanıcısına yanıt
    Aradım şikayetimi ilettim, sonra Bana maille geri döndüler, flexi kartlarda kampanya görülememe sorununun giderildiği söylendi.
  • İşbank, akbank, yapı kredi, albaraka ve Kuveyt Türk ticari kartlarında aidat olmayan kartlar var sitelerinden kontrol edebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: wonderer41

Arkadaşlar merhaba,

Ben Yapı Kredi Play kart kullanıyorum kredi kartı olarak ancak yurt dışı işlemlerde ve PlayStation Store'dan alışveriş yaparken kur farkı muhabbetinden dolayı 10-15 lira daha fazla kestiği oluyor.

Eskiden şikayet kaydı açıp bu kur farkını geri alabiliyordum artık ancak geri dönüş yapmıyorlar. Çoğunlukla internetten alışveriş için kullanacağım ve kur farkı almayan aidatsız bir kredi kartı arıyorum?

Sizlerin kullandığı ve önerebileceğiniz kartlar nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.

var mı arkadaşlar böyle kullandığınzı bir kart

• Bilgilendirme: Garanti bankası Bonus Flexi aidatsız kredi kartı Hepsiburada alışverişinde 500 TL -1000 TL arası Garanti Pay ile ödemede 50 TL bonus verdi. Bonus Flexi için taksit kısıtlaması yapmadan, aidatlı Bonus kart taksit sayısı olan 6 taksit yapıldı.

Kampanyaya bonus flaş uygulamasından ücretsiz katılım sağlanıyor. (Aidatsız bonus flexi için kampanyaya katılım ücreti yok.)

• ing pegasus kartını 5 yıl kullandıktan skt bitince kapandı aradım mh sözleşmeleri bitmiş kartsız kaldık. Garanti bankası maaş müşterilerine aidatsız kart verir mi?

• wonderer41 kullanıcısına yanıt
    başka kart aramana gerek yok ki..döviz ekstreye geç..döviz olarak öde harcamanı da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 14 Aralık 2020; 13:25:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Predevet P kullanıcısına yanıt
    evet sanal kart oluşuyor ancak 10 tane sınırı var Yapı kredi de, ondan sonra bi işe yaramıyor.

• World ekokart mı yoksa ziraatbankkart mı arkadaşlar ? Hangisiniz önerirsiniz ?
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Word Eko: Aidatsız ama aidatlı kartların kampanyası ile aynı şekilde. Sadece bazı işyerlerinde ek taksit verilmiyor. Kampanyaları fazla.

Ziraat Bankkart: Kampanyaları az ama uygun sektörlerde peşin fiyatına 100-5000 TL arasına sonradan altı taksit özelliği çok iyi. Ayın sektörü kampanyası iyi. Kredi kartı yıllık aidatlı çok az.

Hangisini seçmeli?

Amacınıza hangisi uygunsa o iyidir.

Eğer alabiliyorsanız ikisini de almanızı tavsiye ederim.

• Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler aidatsız olarak alavağım ziraat bankkartı world daha iyi bir tercih sanırım kampanya açısından
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Tabiki de world eco.

• efefor kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanyalar halen görünmüyor bende :/
  • International kullanıcısına yanıt
    Bendede gitti, iptal ettirdim bende
  • Garanti Bankası Aidatsız Bonus Kredi kartı olarak iki kart seçeneği sunuyor.

1. Aidatsız Bonus Flexi kredi kartı.

Bonus Flexi kartın temassız özelliği yok. Yani alışveriş işlemlerinde şifre girmek gerekiyor. Bu karta bağlı sanal kart çıkartılabilyor. Kampanyalara katılma özelliği var.

2.Aidatsız Bonus Flexi troy kredi kartı.

Bonus Flexi Troy kartta temassız özellik var. Yani belli miktara kadar alışveriş işlemlerinde şifre girmenize gerek yok. Fakat kampanyalara bu kartla katılma işlemi yok. Sanal kart oluşturulamıyor.

Sonuç: Aidatsız Bonus kart düşünenlere kampanyalara katılma özelliği olan ve sanal kart oluşturulabilen Bonus Flexi kartı tavsiye ediyoruz.

Daha sonra bu karta bağlı istenilen Bonus kart ortak limitle çıkartılabiliyor fakat ortak limite sahip diğer bonus kart aidatlı ise çıkartılan karttan aidat alınıyor.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.