Şimdi Ara

AIKA Online(Rehber Eklendi) (EU IP BAN KALKIYOR!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.798
Cevap
1
Favori
107.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üyeliğimi hallettim indirmeye başlayacağım yakında .:)
  • Congratulations! You've been selected to participate in Aika's 1st Closed Beta!

Closed Beta Test #1 will be from February 3rd (11am Pacific Time (PST)) through February 9th, 2010, and features all 5 nations, all 6 classes, and levels 1-30.

The Aika team has been working tirelessly to make the gameplay as smooth and bug-free as possible, but it is still a work-in-progress. Please let us know if you come across any errors, flaws, or poor text. With your help, we'll be able to deliver the ultimate Aika experience!

Once you redeem your beta key, your gPotato account is automatically validated for all of the Aika closed beta tests.

downloaderdan başka indirme seçeneği yokmu

neyse 100kb ile indiriyor 437,461mb 1 saatte bende iyi darkeden de takılak birazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 30 Ocak 2010; 15:24:36 >

• %44 takıldı şuan
  • bana mesaj gelmemiş
  • DNS değiştirdiğim halde downloader internet bağlantısı bulamıyor...
  • Bende bir sorun yok, download %91 oldu.
  • beliveme acaba yanlışlıkla windows un firewalı engel koymuş olabilirmi yada makinada firewall varmı ben halleetim 41% olduğunda bi yarım saat uğraştırdı ardından indi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

beliveme acaba yanlışlıkla windows un firewalı engel koymuş olabilirmi yada makinada firewall varmı ben halleetim 41% olduğunda bi yarım saat uğraştırdı ardından indi

Kaspersky'ın bütün özelliklerini devre dışı bıraktım yine aynı. Neyse daha var. Direk client linki falan çıkarırlar
  • Oyun,üyelik her şey tamam. Sadece açılış günü kaldı.
  • Beyler oyunu oynayan herkes capslari koysun lütfen sabırsızlanlar var burada
  • dosyayı bir torent haline getirip 100% olan arkadaşlar seed olacak şekilde paylaşıma sunalım downloaderden indiremeyen sorun yaşayanlar böylelikle rahatça indiriler indirenlerde seed olur ayın 3 üne kadar herkez indirmiş olur

http://www.mediafire.com/?z5zj2wyonny (23:34 yeni dosya)

buyrun link indiren bir iki kişide burdan inen oyunu kendi makinesinde gösteirse seed sayısı artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 31 Ocak 2010; 1:34:45 >
  • Torrent kullanmıyorum, kusura bakmayın.
  • Torrent 25 ten yukarıya çıkmıyor
  • okdir elinde full sürümü olan arkadaşlarda dosyadan seed ederlerse kısa zamanda 400 mb lık oyun herkeste olur

sadece indirdiğiniz torrent dosyasını sizdeki aikaonlinesetup.exe ile eşletirmek gerisini utorrent hallediyor
  • 1.5 senedir oyun oynamıyordum bende, bi oynayayım bunu, sarar belki :)
  • üyelik tamam
    indirip kurma tamam
    3 üne kadar nekleyecez artık

not olarak isteyen olursa herhangi bir siteye upload edebilirims etup u
  • kendi downloader ı ile çok güzel bir şekilde iniyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GeWeZe_

kendi downloader ı ile çok güzel bir şekilde iniyor....

quote:

Orijinalden alıntı: _GeWeZe_

kendi downloader ı ile çok güzel bir şekilde iniyor....

bencede 18 dk da indi .

bu arada ırk seçimleri hakkında yorum yapsak , hangi ırk ezici olur sizce ? :)
  • biz hangi ırka geçersek o ezer
  • closed betaya seçilmedim galiba bayada önce yollamıştım key felan varmı yoksa kendilreimi seçiyo?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.