Şimdi Ara

Aile arabası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkürler Caty ve Umut hocam.Her biri donanımlı güzel arabalar.inceliyorum birer birer..Dizel öncelikli bakıyorum.Bakalım Mevlam ne gösterir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xusta

teşekkürler Caty ve Umut hocam.Her biri donanımlı güzel arabalar.inceliyorum birer birer..Dizel öncelikli bakıyorum.Bakalım Mevlam ne gösterir..

Hocam o zaman hedef temiz bir cmax tdci olur sizin icin. Plase olarak scenic derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhabalar..
    yeni üyemiz ve annemle birlikte 5 tam bi yarım nufus olduk. Mevcut accent eraya sığmıyoruz. 35-40 bin lira civarı bütçeyle bir SW alsam diyorum.SUV araçları tavsiye etmedi arkadaşlar. Bu kriterlere göre bana tavsiye edebileceğiniz ekonomik bir araç var mı ? (2.el,3.el de olabilir ;)

Hocam aklını karıştırmak gibi olmasın ama toyota verso var 7 kişilik ve gerçekten de geniş bir araç. İncelemenizi tavsiye ederim.
  • ilgili arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.
    Bundan kelli bana, sahibinden koma gömülüp ders çalışmak kalıyor ;)
  • quote:

Merhabalar..
    yeni üyemiz ve annemle birlikte 5 tam bi yarım nufus olduk. Mevcut accent eraya sığmıyoruz. 35-40 bin lira civarı bütçeyle bir SW alsam diyorum.SUV araçları tavsiye etmedi arkadaşlar. Bu kriterlere göre bana tavsiye edebileceğiniz ekonomik bir araç var mı ? (2.el,3.el de olabilir ;)

sw sığmaz sizi ilerde.
    Eğer kalabalık yolculuk yapıyorsanız zafira en uygun seçenek.
    lpg li modellerini de bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Merhabalar..

sw sığmaz sizi ilerde.
    Eğer kalabalık yolculuk yapıyorsanız zafira en uygun seçenek.
    lpg li modellerini de bulursunuz.

C-max,Verso,Zafira. Aile arabaları nedense çok rağbet görmüyor gibi.Kalabalık aileler cady,doblo,kango gibi ticarilere yöneliyor. Bu tiplerin uzun yolculuklarda içerideki geniş hacim nedeniyle insanları yorduğunu söylemişti bi arkadaş.

• quote:

ticari araç bozması araçları almaktansa bir zafirayla her yolda çok daha rahat edersiniz.
    scenic ve cmax de öyle.
  • C max kullanıyorm.Kesin tavsiyemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Size 7 kişilik araç lazım. Stationwagon bagaj genişliğinden başka almanızın bir manası yok.
    Scenic varken başka bir arabaya bakmanız saçma olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2010-grand-scenic-1.5dci-privilge-7-kisilik-navigasyonlu-full-118921292/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fiyati-dustu-acil-7-kisilik-genis-aile-araci-117365988/detay

..vay anasını.İlki çok yakışıklı duruyor.2,5 yılda 110 bini nası devirmiş anlamadım. 6 ve 7. koltuklar açılınca bagaja yer kalmıyor sanırım

• altea xl öneririm yusuf yüzlü ama güzel
  • Ya dostlar bu değişen ve boyanan parça hakkında ne düşünüyorsunuz.Şimdi benim era'da çizikler sürtmeler var.Boyatırsan fiyatı düşer diyorlar.
    Bi araç beğeniyorum.Tam bana göre diyorum.2 değişen 2 parça boyalı yazıyor.Çamurluk değişmişse ne olur ki.? Güzel işçilik yapılmışsa..
  • Bazıları takıntılı oluyor en ufak ezilmede bile komple değiştiriyor parçayı. Değişenli veya tadilatlı araç alırken öncesi fotoğraflarını sorsanız iyi olur. Ayrıca satarken de aynısını yapmakta fayda var. Her kazanın, darbenin fotoğraflandırılması önemli.
  • scenic 3 al. Uçaktan farksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

C 4 picasso bulunabilirse çok iyi bir alternatif olur. Gerçek bir aile aracı.

iş yerinde bi arkadaş kafasında olmamasına rağmen bir dostundan almış.Çok sevdim bu arabayı diyor. Grand picasso 7 kişilik. SX PK. Donanım olarak dizayn olarak hoşuma gitti. 1.,2. otomatik vites geçişlerinde ufak bi sartıntı oluyor dedi.Araçla ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • lodgy dci 110hp 6 ileri

edit: Allah uzun ömür versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 29 Mart 2013; 20:33:43 >
  • quote:

hiç alkında yokken almış bu arabadan bir arkadaşım. Binip baktım. Hoş ve donanımlı bir araç. 7 kişilik. otomatik vites. 1.-2. vites geçişinde biraz sarstığını söyledi. Onun dışında çok beğenmiş. Fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

quote:

hiç alkında yokken almış bu arabadan bir arkadaşım. Binip baktım. Hoş ve donanımlı bir araç. 7 kişilik. otomatik vites. 1.-2. vites geçişinde biraz sarstığını söyledi. Onun dışında çok beğenmiş. Fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

5 kişilik olan modelinden yakın bir akrabamda var. O da çok aklında olmadan aldı inanılmaz memnun. Bazen kullanma imkanım oluyor böyle bir iç hacim görmedim ben. Ayrıca konfor olarakta çok iyi. Donanım olarakta harika. Yerinizde olsam incelerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

lodgy dci 110hp 6 ileri

edit: Allah uzun ömür versin

Amin cümlesine inşallah. Güzel temenniniz gözümden kaçmış. Dacia ya ısınamadım bi türlü.Ama fikir olsun açısından bakmakta fayda var.
  • quote:

Üşenmeyip fikirlerini paylaşan forumdaşlara teşekkür ediyorum.Yolda kia ceed station wagon gördüm.1.6 CRDI VGT motor var.Yollarda pek sık rastlanılası bi araç değil.Yurdum insanı tutmadıysa vardır bi bildiği ama gözümde kalmadı değil hani. Vesselam.

kuzenimde var,rahmetli dayımı kanser tedavisi için her hafta çorlu istanbul getirip götürürdüm,çok hayrını gördük tavsiye ederim,hiç pişman olmazsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.