Şimdi Ara

Aile için side tarafında apart tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaşlar ramazan bayramından hemen sonra antalya manavgat, side tarafında 10 gün civarında tatil düşünüyoruz fakat otelde kalma gibi bir lüksümüz yok şu aralar. Apart düşünüyoruz ama internet üzerinden ne bir fiyat yer bilgisi bulabildim nede bu işlerle uğraşan birisini varsa tanıdığınız bildiğiniz gördüğünüz yer yardımcı olursanız sevinirim ;)

• Side Kumköy Cennet apart. Aile için oldukça iyidir. Havuzu temizlikçisi var. Sadece yemek size kalıyor. Ortalama günlük 100 TL civarında.
  • ucandeve kullanıcısına yanıt
    Üstad, Side de BEYAZSARAYHOTEL var.Ben şans eseri 4 yıl önce internetten bulmuştum.Herşey dahil sistemi var.30 Kadar odası var.Bir aile işleioyr.Baba Süleyman bey,oğlu Sabri be ve otrunları.Ben ailemle çok memnun kamıştım,ve arkadaşlarımı gönderdim ailecek oraya.Pepsi istiyorsun hemen dolaptan küçük 1 litrelik açılyor.Bu sadece örnek.Öyle diğer oteller gibi kazan gibi şeylerden doldurmuyorlar içecekleri.İstersen bir araştı, telefon et,aklına yatarsa gidersin. http://www.beyazsarayhotel.com/www/TR/Index.asp
    Yanlış anlaşılma olmaması için ,orada çalışan birsi değilim,oralıda değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethemgun -- 16 Ağustos 2013; 22:19:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.