Şimdi Ara

Ailem cimrimi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Ailem cimrimi ?

(En Son Oy Tarihi: 18.9.2012)
Giriş

Orijinalden alıntı: Earthquake*

quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

ben haftada 70 alıyorum yetmiyor eve yaklaşık 2.000 tl civarı giriyor ( ev kendimizin kira yok )

Telefonda x5 benim o zaman 140 almam lazım bizimde ev kendimizin.

x5 çok pahalı değilki ? 600 liraya almıştım orta segment bir telefon :)
    hocam ailen çok dinci değilse git konuş kız arkadaşı mvar baba , arkadaşlarım şu kadar alıyor onların yanlarında küçülmüş hissediyorum kendimi felan de ...
    babam ehrsene harçlığım ıarttırıyo :) geçen sene 25 tl di haftalık :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Earthquake*

quote:

ben haftada 70 alıyorum yetmiyor eve yaklaşık 2.000 tl civarı giriyor ( ev kendimizin kira yok )

Telefonda x5 benim o zaman 140 almam lazım bizimde ev kendimizin.

x5 çok pahalı değilki ? 600 liraya almıştım orta segment bir telefon :)
    hocam ailen çok dinci değilse git konuş kız arkadaşı mvar baba , arkadaşlarım şu kadar alıyor onların yanlarında küçülmüş hissediyorum kendimi felan de ...
    babam ehrsene harçlığım ıarttırıyo :) geçen sene 25 tl di haftalık :)

Kız arkadaşım yok malesef olsada söylemeye utanıyorum zaten nedense. Babamla zaten konuşmuyoruz uzun süredir annemden istiyorum. Ailem dinci değil.

• Telefon alırken iyice araştırsaydın sende.

Ama ailen cimri yalan yok.
  • Aylık 10.000 tl gelirimiz var. Ama dinciler kafaları basmıyor sosyal işlere vs. 20 yaşıma gelmişim bana hala haftalık 70 liranın hesabını yapıyor ki üniversite hayatını bilen bilir yetmiyor yani. Konser var derim ne konseri amına koyim ( dinci ama diyor ) bizim zamanımızda konser mi vardı der. Annem şu Tupper denen saklama kaplarına aylık 300 tl harcar. her sene mekkeye giderler beni yurtdışına gönder dil pratiği yapmam lazım dediğimde daha erken derler. Alacağım şeyleri internetten kredi kartıyla alıyorum hep o da ekstrede arada kaynıyor çakmıyorlar yoksa ne yapardım bilmiyorm. Evden ayrılıp işe girip üni.yle idare etmeye çalışıcam. Üniye hazırlanırken özel ders de aldırmadılar aklıma geldi şimdi. Trafik kazasına falan kurban gitmelerini bekliyorum. Bana kalanlarla hayatım kurtulur en azından. Ailen baya cimri kardeşim. Bi açıklarını bul sömür onları. Hayat senin hayatın, toplum içindeki statünü de koruman lazım emin ol daha az kazanıp çocuğunu paşa gibi yaşatanlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: notallowed

Aylık 10.000 tl gelirimiz var. Ama dinciler kafaları basmıyor sosyal işlere vs. 20 yaşıma gelmişim bana hala haftalık 70 liranın hesabını yapıyor ki üniversite hayatını bilen bilir yetmiyor yani. Konser var derim ne konseri amına koyim ( dinci ama diyor ) bizim zamanımızda konser mi vardı der. Annem şu Tupper denen saklama kaplarına aylık 300 tl harcar. her sene mekkeye giderler beni yurtdışına gönder dil pratiği yapmam lazım dediğimde daha erken derler. Alacağım şeyleri internetten kredi kartıyla alıyorum hep o da ekstrede arada kaynıyor çakmıyorlar yoksa ne yapardım bilmiyorm. Evden ayrılıp işe girip üni.yle idare etmeye çalışıcam. Üniye hazırlanırken özel ders de aldırmadılar aklıma geldi şimdi. Trafik kazasına falan kurban gitmelerini bekliyorum. Bana kalanlarla hayatım kurtulur en azından. Ailen baya cimri kardeşim. Bi açıklarını bul sömür onları. Hayat senin hayatın, toplum içindeki statünü de koruman lazım emin ol daha az kazanıp çocuğunu paşa gibi yaşatanlar var.

Hayatında başarılar dilerim ölmesini bekleme olayını unut bence mesela dedemin triplexi var adam 70 yaşında annem 45 yaşında adam hala yaşıyo yani o iş yaş.

• quote:

edit: 15 ysaaşındayım

Yuh 15 yaşındaki bir insana 70 TL nasıl yetmez. Okuldasın zaten tüm gün. 5 TL'ye kantin alışverişi olsa her gün ki abartı. Eve minibüsle gidiyor olsan o da günlük 2,5 tutsun hadi. 37,5 TL yapar. Hadi hafta sonu da arkadaşlarınla gezsen en fazla gideceğin yer burger king, sinema vs. olur. Kalan para bunun için ideal bir rakamdır.

Uzayda mı yaşıyosunuz ya. Bir de yetmiyor demiş kendi kazanıyor sanki parayı tövbe..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myrnin -- 2 Ağustos 2012; 4:51:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

quote:

edit: 15 ysaaşındayım

Yuh 15 yaşındaki bir insana 70 TL nasıl yetmez. Okuldasın zaten tüm gün. 5 TL'ye kantin alışverişi olsa her gün ki abartı. Eve minibüsle gidiyor olsan o da günlük 2,5 tutsun hadi. 37,5 TL yapar. Hadi hafta sonu da arkadaşlarınla gezsen en fazla gideceğin yer burger king, sinema vs. olur. Kalan para bunun için ideal bir rakamdır.

Uzayda mı yaşıyosunuz ya. Bir de yetmiyor demiş kendi kazanıyor sanki parayı tövbe..

şuanda okul yok ve okul olmadığı için hergün dışardayım , sürekli dışarda oluncada malesef yetmiyor...
    okul lar açık olduğunda yetiyor evet hatta haftalık 20-25 tl bile artıyor yerine göre ama tatilde hiç yetmiyo .. eve tıkılı kalmakta istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.