Şimdi Ara

Ailem, Okulum, Akrabalarım ve Çevrem Başarılı Olmamı İstiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 2015-2016 eğitim sezonunda yani önümüzdeki sezon 7.sınıf olacağım.Okulda 5 sene burluluk sınavlarına girmeme rağmen hiç burs alamadım. 7.sınıfta okulumuzun ÖDG sınıfında olacağım.Ben burs kazanmak için ne yapmalıyım birde ben yaz tatilinden ders çalışmaya başladım hangi derse nasıl çalışayım 6.sınıf da ve 5.sınıfta yıl sonu puanım 100 dü iki senede dershqneye gittim(6.sınıf ta 1 kez 10.000kisinin arasindan turkiye 1.oldum 2 kez ilk 100 1 kez ilk 24) 7.sınıfta maalesef yok dershane.6.sınıf deneme ort. Puanım da 488,70 di(500 uzerinden) Teoga kadar kaç olur bu puan.Bide bana calisma programi lazim teogda iyi yapan varsa yardim edebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheScienceMan

Ben 2015-2016 eğitim sezonunda yani önümüzdeki sezon 7.sınıf olacağım.Okulda 5 sene burluluk sınavlarına girmeme rağmen hiç burs alamadım. 7.sınıfta okulumuzun ÖDG sınıfında olacağım.Ben burs kazanmak için ne yapmalıyım birde ben yaz tatilinden ders çalışmaya başladım hangi derse nasıl çalışayım 6.sınıf da ve 5.sınıfta yıl sonu puanım 100 dü iki senede dershqneye gittim(6.sınıf ta 1 kez 10.000kisinin arasindan turkiye 1.oldum 2 kez ilk 100 1 kez ilk 24) 7.sınıfta maalesef yok dershane.6.sınıf deneme ort. Puanım da 488,70 di(500 uzerinden) Teoga kadar kaç olur bu puan.Bide bana calisma programi lazim teogda iyi yapan varsa yardim edebilir mi

Sanırım torpilci özellerdesin

Şuan sana tavsiyem daha çok erken
    Unutma erken başlayan erken yorulur. Tatilin keyfini çıkar. Teog a yönelik birşey yapacaksan bol kitap oku(basit hikaye olmasın) yada dil çalış.
    Daha çok erken denilecek birşey yok
    1-2 trol gelip moralini bozabilir takma kafana

• Yok Allaha Şükür torpilsiz aldık o notlarıda bizim sınavlar çok sık denemelerde zor her 2 denemede sınıf değişiyor sosyalim ve türkçem çok kötü bunları geliştirmeye çaışıyorum yaz tatilinde sosyaldeki o 3.ünite var ya türk tarihinde yolculuk fena zor ben şimdiden çalışıyorum benim için her deneme sınavı teog la aynı seviyede o önemle çalışıyorum sınavlara şu sözeli bi anlasam olacak da kitap da çok okurum 6.sınıf da her biri yaklaşık 150-200sayfa olan kitaplardan 100 tane felan bitirdim gözü bozdum o yüzden aile baskısı da çok sınavlarda yanlış yapsam çok kızarlar o yüzden yani.Benim için tatil dee bitti bu arada
  • Yok ben devlete de özele de gittim
    Emin ol torpilsiz 100 alamazsın devlete girmeyü dene görürsün 😀 inadına puan kırıyorlar performansta çok iyi bile yapsan 100 vermiyor 95 veriyorlar

• Eminim belki 1-2 puan olur da 5 puan felan yok
  • quote:

Eminim belki 1-2 puan olur da 5 puan felan yok

Devletteyken ortalamam 95 idi
    Özelde 100 oldu.

Neden oluyor sanki

• Su aralar giremedim de sen benim sorunlara yardim edebilir misin?SOZELDE KOTUYUM VE PLANSIZIM BURS KAZANAMAM (heralde sinav heyecanindan)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Su aralar giremedim de sen benim sorunlara yardim edebilir misin?SOZELDE KOTUYUM VE PLANSIZIM BURS KAZANAMAM (heralde sinav heyecanindan)

Türkçede çok kitap okuman ve paragraf sorusu bol çözmen lazım

Sosyalde ise akşam yatmadan önce tekrar et hafızana kazınsın okulda iyi dinle internetten bulabilirsen çalış

• Konunun başlığı çok saçma ailen tabii ki başarılı olmanı isteyecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama aşırı istiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ama aşırı istiyor

Herkesin ailesi oyledir,
    Stress yapma
    Benimki teog bitti yazın 5-6 saatt çalıştırıyor zorla

• quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

quote:

Ama aşırı istiyor

Herkesin ailesi oyledir,
    Stress yapma
    Benimki teog bitti yazın 5-6 saatt çalıştırıyor zorla

Tamam savaş iyi günler soracaklarım bunlardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.