Şimdi Ara

Ailem peşimde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer kız isen aileler peşinden geliyorlar kız arkadaşlarım bu sorundan muzdarip erkek olduğum için umursamiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edoo123 -- 25 Haziran 2015; 3:11:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuralpd

quote:

Orijinalden alıntı: imaginary friend

İlla söyleteceksiniz:ben kızlardan hoşlanmıyorum arkadaşım. Ayrıca ailemden kurtulmak isteme sebebim cinsellik minsellik değil. Sıkıldım artık,her şeyimi eleştiren insanlardan. Ayrıca o kadar da ilgili ebeveyn değiller. Hayatımda bir çok kez onlardan ayrı kaldım. Bu sene içinde bile bir çok kez yalnız kaldım. Hiç bir problemim olmadı. Ne yapmaya çalışıyorlar emin değilim.

benim de durum aynı seninle ama bizimkiler benden uzağa gitmek için çabalıyor acaba sizinkiler seni bahane ederek yeni bir şehire yerleşme hayalimi kuruyorlar ordan ev alırız falan diye

Kesinlikle öyle. Babam özellikle. Ankara desem Ankaradan ev almayı planlıyor. İstanbul desem okuduğum Üniversitenin yanından ev almayı planlıyor. Ben böyle böyle izmir yüksek teknoloji enstitüsüne kadar düştüm. Okul yunanistana izmirden daha yakın. Urlada. Hatta urlanın güzelbahçe köyünde. Ne yapacaklarsa oradan evi.

@sadclown:umarım dediğin gibi olur.Bende tayini çıkmasın diye yatıp kalkıp dua ediyorum. @sadclown

@edoo123:evet,kızım ve bende muzdaripim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imaginary friend -- 25 Haziran 2015; 3:12:01 >

• Yalnızlık zor olsada bizim gibi 18-19 yaşındaki gençlerin ayaklarımızın üzerinde durması lazın, az parayla geçinebilmeyi, insanları tanımayı öğrenmemiz için ailemizden biraz uzaklaşmamız gerekiyor bunu uygun bi şekilde anlatsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: konuralpd

Yalnızlık zor olsada bizim gibi 18-19 yaşındaki gençlerin ayaklarımızın üzerinde durması lazın, az parayla geçinebilmeyi, insanları tanımayı öğrenmemiz için ailemizden biraz uzaklaşmamız gerekiyor bunu uygun bi şekilde anlatsanız

anlattığına göre fazla baskıcı bi ailesi var böyle şeyleri umursamazlar bence tek yol gidebileceği kadar uzağa gitmek
  • imaginary friend kullanıcısına yanıt
    hocam bu eleştiri sorunu herkeste var okuyunca üzüldüm. benim ailemde de durum böyle. kendi iyiliğime yarayacak şeylerin eleştirilmesi beni hiçbir zaman rahatsız etmedi. hatta bu yönlerimi düzeltmeye çalıştım,elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve yaptığım yanlışları da hiçbir zaman unutmadım. ancak babam yerli yersiz her şeyi eleştiriyor benim. bunu ergenlikten şundan bundan bağımsız olarak söylüyorum yemin ederim. babam iyi bir insan biliyorum ama geriye dönüp baktığımda iyi çok az şey hatırlıyorum. canı sıkkın olduğunda beni dövmesini,anneme ettiği hakaretleri,annemi aldatmasını,hastalandığında yine de her şeye rağmen ben varım diye ondan ayrılmayan annemin ona bakmak zorunda kalmasını ve ona bu süreçte yaptığı şeyleri unutamıyorum,görmezden gelemiyorum. ve her allahın günü gelen yerli yersiz eleştiriler;bana ve anneme. kendimden çok anneme üzülüyorum benim gitme şansım var ya o nolacak? ben bu adamla annemi yalnız bırakmak istemiyorum? yine de her şeye rağmen bu yıl ayrılacağım evden her şey yolunda giderse. ve mezun olunca çok çalışıp kazandığım paraların bir kısmını hep anneme vereceğim. allahım lütfen yardım et ve istediğim yeri kazanmamı sağla. kusura bakmayın millet artık içim o kadar doldu ve o kadar çaresiz hissediyorum ki buraya yazdım. seni tamamen anlıyorum kardeş. tercih süresi bitmeden tercihi onların yapmalarına izin ver,son gün değiştir,çok pahalı olmayan bir şehir yazıp yarı zamanlı çalış okurken. benim düşünebildiğim en iyi şey bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nope93 -- 25 Haziran 2015; 3:18:26 >

• konuralpd K kullanıcısına yanıt
    Artık zaten konuşmaktan başka yapabileceğim birşey yok.

Cevaplarını için teşekkür ederim.

• Çıkar masaya vur

• sadclown kullanıcısına yanıt
    Sadclown:aslında ailem o kadar baskıcı değil. Giydiğime karışmazlar,gece 12 de eve dönerim karışmazlar,içki içerim karışmazlar.üniversite Tercihlerimede o kadar karışacaklarını düşünmüyorum.Düşüncelerime karışırlar bu da yeterli.(Bir ara beni özel okula yollamakla tehdit ediyorlardı. Evet,tehdit ediyorlardı. Onlara göre ben istediğim bölümü kazanamayıp özel okula gidecekmişim. Parayı da kendileri ödediklerinden bir dediklerini iki etmemeliymişim.)
    Geçmiştede bir çok şeyde ilgisizdiler. Bir çok kez de onlardan ayrı kaldım. Nedense birden bire yanıma taşınma kararı aldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imaginary friend -- 25 Haziran 2015; 3:38:34 >
  • nope93 kullanıcısına yanıt
    Senin dertlerin arasında ben kendi dertlerimden utandım.

ben küçükken daha kötüydü,yaşlandığı için eskisi kadar kötü değil. benim için yaptığı iyi şeyleri unutmuyorum ama annem ve bana yaptığı kötü şeyleri de unutamıyorum. beni bugün olduğum kişi haline getirdi ve ben bundan hiç memnun değilim. belki derslerimde başarılıyım ama insanlarla ilişkilerim rezalet. beni tanıyan herkes çok durgun olduğumu söyler hatta. azar yemeyeyim,laf etmesin diye bitki gibi davrandım çoğu zaman. 19 yaşındayım ve bu yıl bile dayak yedim öyle söyleyeyim. dediğim gibi önemli değil benim yaşadığım,gelip geçer,benim bu insanla yaşama zorunluluğum yok. ama annem için ne yapabileceğimi düşünmek beni çok yoruyor. annemi utandırmayayım diye çıkıyorum yola her zaman. bu sınavda da aynı şekilde. bu arada bahsettiğim insan türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde çalışıyor. amerikalarda eğitim almış. yani üniversitede okurken aslında hocalarınızdan bazıları ne gibi insanlar bilmenizi isterdim.

• quote:

Senin dertlerin arasında ben kendi dertlerimden utandım.

aynen
  • quote:

İlla söyleteceksiniz:ben kızlardan hoşlanmıyorum arkadaşım. Ayrıca ailemden kurtulmak isteme sebebim cinsellik minsellik değil. Sıkıldım artık,her şeyimi eleştiren insanlardan. Ayrıca o kadar da ilgili ebeveyn değiller. Hayatımda bir çok kez onlardan ayrı kaldım. Bu sene içinde bile bir çok kez yalnız kaldım. Hiç bir problemim olmadı. Ne yapmaya çalışıyorlar emin değilim.

Kızlardan hoşlanmıyorum nedir ya gay sandım insan ben kızım yazar

OMG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraswatichandra -- 3 Eylül 2016; 15:34:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.