Şimdi Ara

ailem taciz ediliyor yardımınızı istiyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Baban bunu bir daha ceza yapılmalık şekilde yakalasın ve ''hadi bu seferlik affediyorum desin'' belki kanına girer o dangozun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osuruktanmadalya

Baban bunu bir daha ceza yapılmalık şekilde yakalasın ve ''hadi bu seferlik affediyorum desin'' belki kanına girer o dangozun.

hocam babam hayatta oyle bisey yapmaz. Daha önce sürgün edildik millet vekiline ceza yazdı diye böyle serseriyi hayatta affetmez trafik cezası konusunda
  • Kanına girmesi için dedim zaten. Sorun bi en azından kurtulmuş olursunuz.
  • Kardesim nasil dayanabiliyorsun hayret ediyorum. Adam topla falan diyenler var da ayni olay kendi basima gelse gozum doner tek basima adami delik desik ederdim. Daha once 1 tane tff gorevlisini babama laf etti diye dogrucaktim burun kirigiyla kurtuldu herif.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yasinda 1996'li cocuktan korkuyorsak vay halimize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

Kardesim nasil dayanabiliyorsun hayret ediyorum. Adam topla falan diyenler var da ayni olay kendi basima gelse gozum doner tek basima adami delik desik ederdim. Daha once 1 tane tff gorevlisini babama laf etti diye dogrucaktim burun kirigiyla kurtuldu herif.

hocam bende istiyorum ama bi hapçı için babam hapse girsin istemiyorum herif bize bulaşmasa zaten 5 seneye ölür
  • Emre-45 E kullanıcısına yanıt
    Bunun korkuyla alakası yok hocam. 52 yaşında koca adam, eşi coluk çocuğu var. Düşünerek hareket etmek zorunda. Sen babana yamuk yapan adamı doğrarsın ama devamında kendi hayatını da doğramış olursun. Babanı, anneni 20 25 yıl boyunca evlat sevgisinden yoksun bırakmış olursun. Kendini bir aile kurmak, özgür ve serbest bir hayattan mahrum etmiş olursun. Şu an kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşadığın kadar yıl hapis yattığını düşün. Dile getirirken kolay tabii ama işin bir de hakikat kısmı var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam öyle baba parası yiyen haplanan adam kaybedecek birşeyi kalmadığında gider ruhsatsız silah bulup gelir yine dayanır kapıya. dikkat edin kendinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AdreaLisT

Bende polisim konu bana csb gibi geldi.Sizin mıntıkaya bakan karakola intikal etmişse olay çoktan karakolcu polisler o şahsı alıp ağzını burnunu eline verirlerdi.Teşkilatta hiyerarşi var 3 yıldır bu teşkilattayım ilk defa böyle bir olay duydum.Bir polis tehtit edilse savcı o gün konuya el atar.Diyelim ki savcı birşey yapmadı, karakolcular o yaştaki abimizi tehtit edene gerekeni yaparlardı.Baban hangi şubede çalışıyor?

Mantıklı. Olması geteken özet geçilmiş.

• Mahalleliyle birlikte buna bir tuzak kursanız da iyi bir ders alsa.Mesela bu yine dadanırken komşularınızdan 1-2 tanesi tutsun sizde herifi halledin.En olmadı hapçı değil mi?Bunu uyuşturucudan şikayet edin en az 5 sene garanti hapis yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Dark_Forever

Mahalleliyle birlikte buna bir tuzak kursanız da iyi bir ders alsa.Mesela bu yine dadanırken komşularınızdan 1-2 tanesi tutsun sizde herifi halledin.En olmadı hapçı değil mi?Bunu uyuşturucudan şikayet edin en az 5 sene garanti hapis yer.

hocam bisey hazırladık bakalım bu gece gelirse alıcaz herifi dün gene gelmişti video cekecektim heyecandan cekemedim
  • Bir başka açıdan bakarsak; Babası polis olan biri bukadar korkuyorsa, babası gariban olana Allah yardım etsin, ne diyeyim!

• Ülkenin çivisi çıkmış. Hata işliyorsun, memur devletin vermiş olduğu yetkiyle sana ceza kesiyor, sende gidiyorsun adamı taciz edip ailesine bulaşıyorsun. Ülkede böyle adalet, böyle hukuk, böyle yöneticiler olursa olacağı bu işte. Neyse bunlar sanırım iyi günlerimiz. Cezalar caydırıcı değil ki, nasıl olsa bir müddet yatar çıkarım kafasındadır.

Bunun ailesi falan yok mu? Ailesini bulsanız, belki aklı başında büyükleri vardır, onları dinleyebilir. Kapında pitbull olacak, zincirini kopartacaksın, bu tekrar gelince zaten pitbull buna saldırır, ölmezse bir daha gelemez. İfadede, adam evimize saldırdı, köpek zinciri koparmış.

Çok çocukça oldu farkındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueExorcist

o adamın hayatı zaten hapse girdikten sonra tam bitecek,hiç bir iş yeri almaz onu,kimse kadında vermez,oda bedava yaşıyorum zaten ceza evinde kaybedicek bir şeyimde kalmadı der gider babanı öldürür polisede teslim olur,bence sağlam bir dayak atıp köşeye bir yere bırakın şu lavuğu,benim kız kuzenlerimi rahat bırakmayan lavukta öyleydi polisten korkmuyordu,çıktı 9 kişi,ağzını burnunu kemiklerini muşta ve sopa ile bir güzel dağıttık,diş kalmadı elemanda,artık memlekete gittiğimizde bırak kızların yanına gelmeyi,bizi gördüğü an kaçtığını bile görmüştük.

Elinize sağlık tam benlik bir hareket

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.