Şimdi Ara

Ailenize ve sevdiklerinize kanser olduğunuzu net bir şekilde nasıl söyleyebilirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
12
Favori
8.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke bende kanser olsam bari çabucak geberirdik
  • Geçmiş olsun. Umarım iyileşirsiniz.
  • Allah acil şifa versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam

• Bucketthead kullanıcısına yanıt
    kız istemiyorum dedikten sonra fazla zorladim artik hicc sevmiyoo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dini inanci yokmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Farkyapmazz

Dini inanci yokmus

O kadarda deil be hocam.
    Insallah ölmeden önce hidayeti bulur diyelim.

Allah şifa versin

• Evet dini inancım yok. Kanser oldum diye bir dine inanacak değilim. O kadar karaktersiz olamam. Kimseye yalvaracak değilim hastalığımdan dolayı.
  • Yahu şu lanet kanserin ilacını nasıl bulamadılar arkadaş aklım almıyor tıbba bak ya.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Stresli biri misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: boboemre

Yahu şu lanet kanserin ilacını nasıl bulamadılar arkadaş aklım almıyor tıbba bak ya.

Teşekkür ederim. Pek sayılmaz, sakin biriyim. İş biraz stresli arada tartışmak zorunda kalıyorum insanlarla. Onun haricinde problem yok.
  • Zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

quote:

Yahu şu lanet kanserin ilacını nasıl bulamadılar arkadaş aklım almıyor tıbba bak ya.

Teşekkür ederim. Pek sayılmaz, sakin biriyim. İş biraz stresli arada tartışmak zorunda kalıyorum insanlarla. Onun haricinde problem yok.

Peki hocam işin ne merak ettim .
    Seni bu halinde bile sterese sokabilen işini merak ettim yani

• Geçmiş olsun dostum, ne desek boş. Tedaviyi dene bence, kurtulma şansın elbet vardır, kesin ölümü seçmektense, biraz daha çabala. Ama sana kalmış karışmak yanlış olur. Umarım iyileşirsin de yaşlandığında seni yine buralarda görürüz.
    Merhaba özel mesajınızı kapamışsınız, sizinle özel olarak konuşabilir miyim mahsuru yoksa, geçmiş olsun tekrardan.

• konuyu favoriye aldim kardes ilerde bakicam son giris tarihine gore tahminde bulunup seni burdan anariz artik forum olarak son duamizi ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: it kopuk

quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

quote:

Peki hocam işin ne merak ettim .
    Seni bu halinde bile sterese sokabilen işini merak ettim yani

Pardon cevaplamayı unutmuşum sorunu. Gümrük muhafaza memuru olarak görev yapıyorum. Atatürk Havalimanı'nda çalışıyorum. Duruma göre geçip, geçmeyecek eşyalara bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

Merhaba özel mesajınızı kapamışsınız, sizinle özel olarak konuşabilir miyim mahsuru yoksa, geçmiş olsun tekrardan.

Özel mesajları kendim kapamadım. 2 sene önce sınırsız banlanmıştım sanırım bir siyasi konu için, ve geri açtırınca hesabı onu açmayı unutmuşlar sanırım. Destekle iletişime geçmeyi denerim ama açarlar mı bilmem.
    Hocam geçmiş olsun. Umarım herşey gönlünce olur. Elinden geleni yap yaşamak için.. Hiç birimizin bilmediği yaşamın değerini göster bizlere. Forumu bırakma, takipteyiz ve desteğiz. Hayatta hiç yapmadığın şeyleri yap mesela, bu hafta sonu için fransaya bilet alabilirisin? Haftaya İspanya? Herkes bir kere geliyor dünyaya, sakın depresif hallere düşüp pes etme. Kanseri yenen yüzbinler, milyonlar var dünyada.

Bolşans..
  • La olm alt tarafi kansersin, daha olmedin daha bisi olmadi.Yasiyorsun suanda.Dunya da gripden sonra en cok bulunan hastaliktir kanser.Sakin ol senin gibi busuru insan var.Sen bunu dert ettikce iyilestiremezsin.Tatile cik temiz havali yerlere git.Anene babana de ben kanserim.Ve bu hastaligimi yenmek icin bir tatil yoresinde dinlenmem gerekiyor.Ozellikle ege bolgesi camlik arazileri.Git kirala 3 ayligina otur ormana yuruyese cik.Bende egeye gelicem 3 sene sonra bu yaz.Gel gezdiriyim seni.Sehir,bunalti stress yasam tasa dertler yapiyor adami kanser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

Hocam geçmiş olsun. Umarım herşey gönlünce olur. Elinden geleni yap yaşamak için.. Hiç birimizin bilmediği yaşamın değerini göster bizlere. Forumu bırakma, takipteyiz ve desteğiz. Hayatta hiç yapmadığın şeyleri yap mesela, bu hafta sonu için fransaya bilet alabilirisin? Haftaya İspanya? Herkes bir kere geliyor dünyaya, sakın depresif hallere düşüp pes etme. Kanseri yenen yüzbinler, milyonlar var dünyada.

Bolşans..

Finlandiya'da bir kaç arkadaşım var yabancı, onları ziyaret etmeyi düşünüyordum. Para toparlayıp giderim belki Ağustos sonu gibi. Değişiklik iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.