Şimdi Ara

Ailenize ve sevdiklerinize kanser olduğunuzu net bir şekilde nasıl söyleyebilirsiniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
12
Favori
8.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam peki hayatını boyunca sizi üzen neydi ? Yani aileden gelmiyorsa bu kanser sırf intihar ilacı yüzünden mi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Hocam peki hayatını boyunca sizi üzen neydi ? Yani aileden gelmiyorsa bu kanser sırf intihar ilacı yüzünden mi oldu

Ailemde kansere yakalanan kimse yok. İlaç yüzünden olduğunu düşünüyorum. 15-16 yaşlarında da sağlıksız besleniyordum. Belki onun da katkısı olmuştur biraz. Biraz da şans işi gibi bilmiyorum.
  • Hocam çok üzüldüm geçmiş olsun.

Hocam organ naklide mi kurtarmiyor ?
    Sanki.biraz teslim.olmuş havası sezdim sizde. Uzduysem özür dilerim sadece yazdıklarınizdan öyle geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorThaurS -- 2 Temmuz 2016; 0:31:50 >
  • Mesajdan okuduğum kadarıyla şu olgunluktan anlıyorum ki koca yürekli bi adamsın. Belli ki aslında hassas birisin fakat zamanında o kadar çok şey çekmişsin ki artık başına gelen kötü birşey seni çokta şaşırtmıyor.

Ama asla teslim olma dostum, ben hastane de çalışıyorum. Bir adam geldi senin gibi karaciğer kanseri bu illet çok sık görülmez. Ama adam 4 elle hayata tutundu sıkı sıkı, şimdi dinç sağlıklı arada kontrollere geliyor. Eğer tedavi olmayı düşünürsen neler yapman gerektiği konusunda seni bilgilendirebilirim. Dertleşmek istersen de her zaman pm ile bana ulaşabilirsin.

Lütfen teslim olma, bizi üzme dostum.
  • Umarım iyileşirsin..

• iyileşmen dileğiyle hocam başka doktorlara da gittin mi?
  • Geçmiş olsun hocam. Kötü bi durum olsa da kendini yenik düşürmemelisin. İnşallah sağlığına kavuşursun. Senin için yapabileceğim şey dua etmek dilerim kabul olur.

• Bucketthead kullanıcısına yanıt
    Hocam çok geçmiş olsun umarım iyileşirsiniz. yaş 33 müydü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

quote:

Orijinalden alıntı: Ahura Mazda

Ne kanseri hocam ?

Karaciğer kanseri.

Merhaba , öncelikle geçmiş olsun. Sana PM atmak istedim ama atamadim buradan gonderiyorum.
    Kanseri yenmenizde psikolojik destek ve yenmeniz icin yardimci olacak onerilerde bulunabilirim. Ailenin yaninda kalip su anki ev ve konumundan uzaklaşmam diyor isen ona gore dusunuruz. Eğer yanlarinda durmak daha fazla aci veriyor dersen , meditasyon ve arınmanın kalbi kültürlere yönelip daha farkli bir iyileşme sürecine gecilebilir.

Unutma ki "süreç" kavrami iki farkli olgudan oluşur , "başlangıç ve son" ve bir süreç içerisinde kişinin seçme hakkı elinden alınır , "süreç" kavrami insanı psikolojik olarak değiştiremeyeceği bir sona hazırlar, çünkü bir sonu olacağı kelimenin kökünde belirtilmiştir. Bu nedenle senden iyileşmen istendiği için , konuştuğun herkes farkinda olmadan sana; "süreç" kelimesini bolca içeren cümleler kuracaktir. Çünkü iyileşmeni senin seçimine bırakmadan senin iyileşmeni isteyen veya böyle olacağını uman ve hedefleyen bir sürü dostun ve aile üyesi var.
    Fakat bu dış etkenlerin (aile ve dostlarin dolayısı ile doktorlarin) sana dayattiklari "süreç" icerisinde kendi seçimlerini kendin yapamıyor durumuna da düşmemeye çalışmak önemli bir nokta.

Yerinde olsam şu an tüm düzeni bozup hayatimin son anlarini hayalimdeki gibi yaşamaya calisirdim. İnsanlarla aranda olan tüm duygularini onlara anlat ve söylemek isteyip de söylemediklerini gidip söyle , kulağa klişe gelecektir ama bu sürecin ilk adımları bu şekilde atilmali diye düşünüyorum. bana pm den ulaş da konuşalim.

• Ağır csb kokusu alıyorum. Kanser olan adam dh gibi delibozması yerlere girmez. Zamanını en iyi şekilde geçirir ve hep iyileşeceğini umar. Kanser olupta umudunu kaybedenler sadece filmlerde olur.

• Hocam son durum nedir? 24 gundur girmemissin foruma

• Toplum baskısını bir yana bırakıp araştıran insanlar dini inançlarından uzaklaşır.
    En başı , seçme hakkım olsa müslümanlığı seçermiydim ?
    -kadın olsam asla.
    -erkek olsam kadınlar için asla derdim.

Seni sevenler aynı duyguya sahip olmaya bilir fakat , ölüm aslında kurtuluş bana göre , hiç olmamayı istermisin diye sorsalar yinede evet derim.

Kanseri bile çıkar olan dünyada ölmek veya yaşamak benim umrumda değil..

Umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun.

İnsanların seni genç mutlu huzurlu hatırlamaları için güzel bir fotoğraf çekil.

Diğer içkimi senin için kaldıracağım.kim olduğunu bilmiyor olsamda.

• Boş yazma , sen çok film izlemişsin.Csb falan değil , hayat sana tozpembe mükemmel olabilir , herkes yamayı sevecek diye birşey yok.

• Bucketthead kullanıcısına yanıt
    En son bir ay önce girmişsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

Evet dini inancım yok. Kanser oldum diye bir dine inanacak değilim. O kadar karaktersiz olamam. Kimseye yalvaracak değilim hastalığımdan dolayı.

tanrı varmı yokmu göreceksin

muhtemelen görmüş, yazık.

ama bence csb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 17 Eylül 2016; 18:28:40 >
  • tumblrda paylasım yapmıs, daha yaşıyo beyler

http://tharkhamnight.tumblr.com/archive
  • quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

Boş yazma , sen çok film izlemişsin.Csb falan değil , hayat sana tozpembe mükemmel olabilir , herkes yamayı sevecek diye birşey yok.

Adam öldü herhalde birde ateistmiş. Şindi bu dünyada çektiği yetmiyor gibi oradada çekecek ama yapacak birşey yok. Burada artis artis kimseye muhtaç değilim demeyi biliyor.

• Agzimda yara vardi. doktor bakti baya sasirdi

. bu baya buyumus kanser olma ihtimali de var demisti. ben sok oldum. Kapidan bi sekilde ciktim. Ama olayin sokundaydim hicbisey hissetmedim. Sonra Allaha sukur iyilestim . bir hafta izlemeye aldilar durumu. Yara yuzunden yemek yiyemiyordum. Rahat yedigim yemek cok guzel gelmisti. eger kanser olsaydim nasil aciklardim durumu bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde çakma zippo'nun da böyle kanser günlüğü vardı , ne zaman okusam ağlayasım gelirdi. Bu da öyle olmaz umarım . Her şey gönlünce olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

Boş yazma , sen çok film izlemişsin.Csb falan değil , hayat sana tozpembe mükemmel olabilir , herkes yamayı sevecek diye birşey yok.

Adam öldü herhalde birde ateistmiş. Şindi bu dünyada çektiği yetmiyor gibi oradada çekecek ama yapacak birşey yok. Burada artis artis kimseye muhtaç değilim demeyi biliyor.

Bu yazılarımı mantıklı oku.

Sen müslümansın , hristiyanda olabilirdin.Kuzey korede doğup Kim' ne derse ona tapabilirdin.

Veya şuan hala ilkel kabilede doğup dilin olmadan hubahaha diye konuşabilirdin.

Hani diyorsunuz ya sende kürt doğabilirdin veya suriyede...

Sen nasıl cennet cehenneme sonuna kadar inanıyorsan oda sonuna kadar inanmıyor.

Ayrıca kuran oku diye emrediyor.
    Mantıklı okuyup türkçe anlayacak şekilde hacı hocaların dini bıraktığına şahit oldum.

Ve aynı zamanda cahil insanların tükürük şerif diye peygamberin ağzına tükürmesini ağlaharak dinleyenleri aynı zamanda arapça islamda seksi okuyup ağlayanlar( arapça okuyor anlamını bilmiyor)

O yüzden milletin dini seni ilgimendirmiyor , ensarda tecavüze uğrayan cocuklar için ses çıkarmayanlar din ahlaktan bahsetmesi manidar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.