Bildirim
Ailenizi nasıl ikna ederdiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben bi konuda çok uğraştım...-evlilik-- ama edemedim -
Yapıcan şeyin doğru olduğunu onlara ispatla. tabi doğru bişeyse. -
Vallaha araba almak istiyorum. Tabi maddi kaynak aile. Ama hâlâ ikna edemedim... 2 senedir uğraşıyorum ikna etmek için...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 24 Ağustos 2007; 1:30:28 > -
günlerce intihar et ikna olurlar. böle tehtitler yapma. eğer araba v.s vs. için yaşıyosan öl daha iyi derler. -
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
Yapıcan şeyin doğru olduğunu onlara ispatla. tabi doğru bişeyse.
Bence doğru kardeş olması gereken bişey çünkü o...
quote:
Orjinalden alıntı: Orcunsau
Vallaha araba almak istiyorum. Tabi maddi kaynak aile. Ama hâlâ ikna edemedim... 2 senedir uğraşıyorum ikna etmek için...
yaş kaç kardeş ve işin var mı ya da gelirin? -
depresyon ayağına yat yemeden içmeden kesilmiş gibi yap,duygu sömürüsü filan yap,seni kaybetmekten korksunlar.ama yazık ufak birşey için de bu kadar yıpratma aileni -
Aklıma geldi ben bir de elbise dolabı istedim yaptırmadılar..Gittim kendim sipariş verdim iptal ettirdiler...Ben de daha fazla uğraşmadım zaten yakında okul açılacak gidecem... -
Bana bak peder ya parayı verirsin ya da nefesimi tutar ölürüm -
quote:
Orjinalden alıntı: Baron17
Bana bak peder ya parayı verirsin ya da nefesimi tutar ölürüm
Buna karşılık alacağın cevap muhtemelen hadi ordan şebek ben malımı bilmezmiyim gibi bişey olur..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X