Şimdi Ara

Ailenizi nasıl ikna ederdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size soracağım şu yapmak istediğiniz bi var.yada ihtiyacı duyduğunuz para var ve aileniz size destek olmuyo nasıl ikna ederdiniz yada siz nasıl ikna ettiniz?Nasıl ikna edilebilir?İntihar etmek yada ağlamak sızlamak mı lazım günlerce ne yapmak lazım ki ikna olsunlar?

• Ben bi konuda çok uğraştım...-evlilik-- ama edemedim
  • Yapıcan şeyin doğru olduğunu onlara ispatla. tabi doğru bişeyse.
  • Vallaha araba almak istiyorum. Tabi maddi kaynak aile. Ama hâlâ ikna edemedim... 2 senedir uğraşıyorum ikna etmek için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 24 Ağustos 2007; 1:30:28 >
  • günlerce intihar et ikna olurlar. böle tehtitler yapma. eğer araba v.s vs. için yaşıyosan öl daha iyi derler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Yapıcan şeyin doğru olduğunu onlara ispatla. tabi doğru bişeyse.

Bence doğru kardeş olması gereken bişey çünkü o...

quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Vallaha araba almak istiyorum. Tabi maddi kaynak aile. Ama hâlâ ikna edemedim... 2 senedir uğraşıyorum ikna etmek için...

yaş kaç kardeş ve işin var mı ya da gelirin?
  • depresyon ayağına yat yemeden içmeden kesilmiş gibi yap,duygu sömürüsü filan yap,seni kaybetmekten korksunlar.ama yazık ufak birşey için de bu kadar yıpratma aileni
  • Aklıma geldi ben bir de elbise dolabı istedim yaptırmadılar..Gittim kendim sipariş verdim iptal ettirdiler...Ben de daha fazla uğraşmadım zaten yakında okul açılacak gidecem...
  • Bana bak peder ya parayı verirsin ya da nefesimi tutar ölürüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

Bana bak peder ya parayı verirsin ya da nefesimi tutar ölürüm

Buna karşılık alacağın cevap muhtemelen hadi ordan şebek ben malımı bilmezmiyim gibi bişey olur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.