ailemin ilk arabası 1976 model Murat 124 idi benimse Corsa GSI halen rahmetle anarım kendisini
ailemmin ilk arabasi 78 model renault 12 TX sanirim, benim ilk arabam 2005 audi A3 sportback 2.0 tdi:)
RENAULT 12 TX 88 BONCUK GİBİ ARABAYDI METALİK MAVİ
1978 opel record 1.9 tek kapı kırmızı
o anket yanlis sahin%0 olamaz 91model bej sahin sifir almistik ve o üstündeki posetler 1 sene durdu üzerinde 36ay krediyle almistik araba ist.da 34.ayda calindi sonra 2ay daha taksit ödedik
quote:
Orjinalden alıntı: alper1001
o anket yanlis sahin%0 olamaz 91model bej sahin sifir almistik ve o üstündeki posetler 1 sene durdu üzerinde 36ay krediyle almistik araba ist.da 34.ayda calindi sonra 2ay daha taksit ödedik
yanlis söledim bu aldigimiz ilksifir araba idi yannis anlamisim soruyu anket dogru olabilir bizm ilk araba haci muratti
ailemin ilk arabası 71 model 124 orjinal italyandı sanırım :)
benim ilk araba 98 fiesta flair..
anadol 69 sport
İLK ARABAM 83 MODEL RENO 5 ALPİN TURBO 92 YILINDA ALDIM OZAMANLAR PEJO 205 LERLE OYNUYORDUM ÖĞRENCİ OLDUĞUM İÇİN ARABAYA BAKAMADIM 1.5 YIL BİNDİM AMA HALA UNUTAMADIM
babamın ilk arabası vosvos
benim ehliyetim yok o yüzden arabam da yok
ailemin ilk arabası hacı murat benim ilk arabam proton
___________ zafer altınok
93 model lada idi sanırım, kırmızı bişidi sonra palio oldu sonra marea şimdi de stilo
95 Lada Samara...
Halada onu kullanıyoz:((((
Biz 91 yılında 2005 model bir porsche almıştık baktık çok yavaş, satıp şahin aldıydık 93 te
renault 1980 küsür model 89 da almıştık galiba sonra kırmızı Lada Samara 93 model taş gibi arabaydı şile yollarında mis gibi dayanmıştı hafif ormantik bölgeler için birebir sonra 99 yılında 99" Corolla aldık hala aynı araba
ANADOL
75 model 131 vardı bizde çok güseldi yaf
Ailemin ilk arabası 1976 model Reno12
ne ailemin ikl arabası nede kendimin bir arabası var