< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 16 Şubat 2024; 14:39:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ailesinin PUBG oynamasına izin vermediği çocuk tabancayla kendini vurdu (3. sayfa)
-
-
Olur da yarın BM üyesi ve orada en güçlü bürokrasi yürüten ülkeler arasında savaş çıktığında savaşı başlatan birbirine karşı ülkelerin ilk dalacakları ülkeler neresi olacak
Tabiki birbirlerine girmeden önce, 21. yy becerisi kaynayan ülkelere dalacaklar.
Ki bu 21. yy pedogojisine örnek verdiğin ülkelerde de bireysel silahlanma bizim 10 katımız daha yoğun olduğu için Allaha şükür ülkelerini savunabilecekler. O konuda bizden onlarca kat daha şanslı o eğitimli ülkeler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 16 Şubat 2024; 16:6:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok doğru hatta devlet herkese 1 silah versin herkes 1 bahaneyle hasmını evine çağırıp sıksın sonra da evime zorla girmiş nefsi müdafa yaptım desin güzel olurdu ama şimdilik hayal
-
M14 tarzi tam otomatik tufeklere izin verilmediği surece savas acisindan bireysel silahlanmanin hicbir anlami yok. Kafani kaldiramazsin bile. Ki örneğin Almanya'da tam otomatik tüfekler yasak zaten.quote:
Orijinalden alıntı: doruhüsoOlur da yarın BM üyesi ve orada en güçlü bürokrasi yürüten ülkeler arasında savaş çıktığında savaşı başlatan birbirine karşı ülkelerin ilk dalacakları ülkeler neresi olacak
Tabiki birbirlerine girmeden önce, 21. yy becerisi kaynayan ülkelere dalacaklar.
Ki bu 21. yy pedogojisine örnek verdiğin ülkelerde de bireysel silahlanma bizim 10 katımız daha yoğun olduğu için Allaha şükür ülkelerini savunabilecekler. O konuda bizden onlarca kat daha şanslı o eğitimli ülkeler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostum bizzat emniyet amirinin anlattığı bir olayı yazardım buraya da adamın başı derde girmesin ama sizi baya baya utandıracağından eminim.
Çünkü senin örneğinin 180 derece zıttı iğrenç olaylar yaşayıp hapse giren insanlar var bu memlekette, neyse
Ben suçu mu savunmuşum orada.
Suç işleyecek insanın RUHSATLI silaha mı ihtiyacı var.
Bu ne saçma sapan bir örnekle ruhsatlı silahlanma karşıtlığıdır.
Senin verdiğin örnekte kişi suçlu yahu suçlu. Biz daha suçludan korunalım diyoruz
Birileri suç işleyecek diye biz koyun gibi sıramızı bekleyelim o zaman
Adli tıp, olay yeri inceleme ve emniyet aman ha yorulmasın diye biz kuzu gibi sıramızı bekleyelim
Ya siz nasıl bir kurşun kafestesiniz Allah aşkına
Bu ülkede sokakta birisi size saldırsa ve ölümcül bir yerinizden yaralasa emniyetten elini kolunu sallayarak çıkıyor
Şikayetçi olduğunuzda da evinizin adresine kadar ad soyad bilgileri ile adama tebliğ ediliyor, gelsin kalan işini tamamlasın diye
Umarım Finlandiya, Norveç, Almanya, İsveç gibi çok sevilen! ülkeler kadar kişi başı yivli silanlanma rakamlarına ulaşabiliriz. Bu gün istemezük diyenlerin o zaman savunacaklarına eminim :)
Neyse uzatmaya gerek yok.
Allah hiçbirimizi suçlunun insafına kaldığımız durumlara düşürmesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 16 Şubat 2024; 19:57:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gunes sistemi,hayati baslatan bakterilerin tibbi ve astronomi ortaminda thronelanmasi,oyunlarin game gbt olmasi.cocuklar din tekerrur ediyor,ortadogu genisliyor ve ayetler ders(kimya,biyoloji ve fizik)silahlaniyor.periyodik tablo kesfedildi,siyanur petrol ve lav faaliyeti ozetlersek kaskla silah igih:)bi de marvel ve Casper filmleri Yani olmeyecek tohum Kara ak neyse isaretler sumerlilerden ve kutsal kitabelerden Yana altin madenleri elmas ayrimi sizi seviyorum teknolofi karanligi cagi konusturacak ve magaranin derinliklerine goturucek herkes esit ve hedef gelecegin plutocikisi,golge hizimiz ve emanetlerin anahtar okuma tasi,herkese iyi seyir defterleri kelamlar yazma dili ve milat.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X