Şimdi Ara

Ailesinin PUBG oynamasına izin vermediği çocuk tabancayla kendini vurdu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: doruhüso

He dostum çocuk yapmak bi size özgü zaten :)

Çalışma saatleri sadece bir örnek

Burada %100 suçu aileye yüklemek ise çocukların da beyni olan bir insan olduğunu gözardı etmektir.

Ergen diye tabir edileceğine ebegümeci deseydiler ya büyüme dönemine, ailede tüm sorumluluk ne de olsa

Neyse

Sizin bu "çocuk psikoloğu" kafaya göre dünya neslinin kökünün kuruması gerekirdi

Silah denen aletlerin icadı "pedogog" mesleğinden binlerce yıl daha eski

Bu olay özelinde iyi yetiştiren dediğiniz çocuk da fanusta büyüyen kendini bile savunmaya gücü olmayan bir nesil. 100 yıldır aktif savaş görmeyen Anadolu coğrafyasına şükretsin o nesil.

Ohoo sen taa nereye gittin? 21. Yüzyıl becerilerinde savas becerisi yok zaten. O eski yuzyillarda kaldi. 21. Yüzyıl becerilerine sahip cocuklar yetistirdigin zaman zaten sana kimse sana saldırmayı dusunemez bile. Çünkü boyle bir ulkede ekonomi uçar, siyasetin gelişir, diplomatik beceriler gelişir, sanayin gelişir, turizmin gelisir vs. Nesillerini yeni caga uygun olarak yetistiremeyen toplumların tüm saydığım bu özellikleri geri kalir ve güçsüz ülke durumuna düşer. Bu olumlu ve olumsuz duruma ornek olarak cok ulke var. Ulke icinde bireysel savunmani da karsilayacak olan asayiş ve hukuk düzenidir. Ee bunlar seni koruyamiyorsa yine nesilleri düzgün yetistiremedigine cikiyor olay. Cocuklari duzgun yetistiren ulkelerde boyle bir sorun yok gibi bir sey. Ornek almanya. Ikinci dunya savasinda adamlarin icinden gectiler, suanki durumlarına bak.

Ben cocuk yapmanin sorumlulugunu kaldiracagimi düşünmüyorum zaten. O yüzden yapmak gibi bir planim bile yok. Daha tuvalet egitimini bile veremeyecek insanlarin ucer beşer cocuk yapmalarina da hastayim.

Ayriyeten buradaki olayda insanlar aileyi suclamayacak da cocugu mu suclayacak. Silah ulasilabilir bir yerdeymis, mermisi de varmis üstelik. Ki cocuk olan bir evde deterjanlara, çakmağa, kimyasallara, ilaclara bile dikkat etmen gerekir. Bırak silahi. Silah gibi tehlikeli bir aleti ulasilabilir bir yere mermisiyle koyan biri varsa ben baska birine suc bulmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 16 Şubat 2024; 14:39:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt

Olur da yarın BM üyesi ve orada en güçlü bürokrasi yürüten ülkeler arasında savaş çıktığında savaşı başlatan birbirine karşı ülkelerin ilk dalacakları ülkeler neresi olacak

Tabiki birbirlerine girmeden önce, 21. yy becerisi kaynayan ülkelere dalacaklar.

Ki bu 21. yy pedogojisine örnek verdiğin ülkelerde de bireysel silahlanma bizim 10 katımız daha yoğun olduğu için Allaha şükür ülkelerini savunabilecekler. O konuda bizden onlarca kat daha şanslı o eğitimli ülkeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 16 Şubat 2024; 16:6:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doruhüso D kullanıcısına yanıt

çok doğru hatta devlet herkese 1 silah versin herkes 1 bahaneyle hasmını evine çağırıp sıksın sonra da evime zorla girmiş nefsi müdafa yaptım desin güzel olurdu ama şimdilik hayal

• quote:

Orijinalden alıntı: doruhüso

Olur da yarın BM üyesi ve orada en güçlü bürokrasi yürüten ülkeler arasında savaş çıktığında savaşı başlatan birbirine karşı ülkelerin ilk dalacakları ülkeler neresi olacak

Tabiki birbirlerine girmeden önce, 21. yy becerisi kaynayan ülkelere dalacaklar.

Ki bu 21. yy pedogojisine örnek verdiğin ülkelerde de bireysel silahlanma bizim 10 katımız daha yoğun olduğu için Allaha şükür ülkelerini savunabilecekler. O konuda bizden onlarca kat daha şanslı o eğitimli ülkeler

M14 tarzi tam otomatik tufeklere izin verilmediği surece savas acisindan bireysel silahlanmanin hicbir anlami yok. Kafani kaldiramazsin bile. Ki örneğin Almanya'da tam otomatik tüfekler yasak zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Dostum bizzat emniyet amirinin anlattığı bir olayı yazardım buraya da adamın başı derde girmesin ama sizi baya baya utandıracağından eminim.

Çünkü senin örneğinin 180 derece zıttı iğrenç olaylar yaşayıp hapse giren insanlar var bu memlekette, neyse

Ben suçu mu savunmuşum orada.

Suç işleyecek insanın RUHSATLI silaha mı ihtiyacı var.

Bu ne saçma sapan bir örnekle ruhsatlı silahlanma karşıtlığıdır.

Senin verdiğin örnekte kişi suçlu yahu suçlu. Biz daha suçludan korunalım diyoruz

Birileri suç işleyecek diye biz koyun gibi sıramızı bekleyelim o zaman

Adli tıp, olay yeri inceleme ve emniyet aman ha yorulmasın diye biz kuzu gibi sıramızı bekleyelim

Ya siz nasıl bir kurşun kafestesiniz Allah aşkına

Bu ülkede sokakta birisi size saldırsa ve ölümcül bir yerinizden yaralasa emniyetten elini kolunu sallayarak çıkıyor

Şikayetçi olduğunuzda da evinizin adresine kadar ad soyad bilgileri ile adama tebliğ ediliyor, gelsin kalan işini tamamlasın diye

Umarım Finlandiya, Norveç, Almanya, İsveç gibi çok sevilen! ülkeler kadar kişi başı yivli silanlanma rakamlarına ulaşabiliriz. Bu gün istemezük diyenlerin o zaman savunacaklarına eminim :)

Neyse uzatmaya gerek yok.

Allah hiçbirimizi suçlunun insafına kaldığımız durumlara düşürmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 16 Şubat 2024; 19:57:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gunes sistemi,hayati baslatan bakterilerin tibbi ve astronomi ortaminda thronelanmasi,oyunlarin game gbt olmasi.cocuklar din tekerrur ediyor,ortadogu genisliyor ve ayetler ders(kimya,biyoloji ve fizik)silahlaniyor.periyodik tablo kesfedildi,siyanur petrol ve lav faaliyeti ozetlersek kaskla silah igih:)bi de marvel ve Casper filmleri Yani olmeyecek tohum Kara ak neyse isaretler sumerlilerden ve kutsal kitabelerden Yana altin madenleri elmas ayrimi sizi seviyorum teknolofi karanligi cagi konusturacak ve magaranin derinliklerine goturucek herkes esit ve hedef gelecegin plutocikisi,golge hizimiz ve emanetlerin anahtar okuma tasi,herkese iyi seyir defterleri kelamlar yazma dili ve milat.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.