komik değil ki bu bırakın şu 9gag esprilerini o tarzı. 100 tane 9gag zımbırtısı okusam, saatlerce redditde gezsem 1 yiğit özgür, 1 uğur gürsoy, 1 umut sarıkaya etmez.
cok yanlis karsilastirma, 100 tane capse baksam cem yilmaz kadar guldurmez demek sacma degil mi?
değil. Açık ve net, yabacnıların esprileri berbat bize göre.
siz kimsiniz?
Türk halkı
aşırı sağlam esprilerde çıkıyor ancak dediğiniz gibi 250 foto dolaşıyorsun 2-3 tanesi sağlam güldürüyor. geri kalanda ya hiç gülmüyorsun yada burnundan biraz daha fazla hava üflüyorsun.
Neden paylaştın sen şimdi bunu ! Yemin ederim 2 kere dinledim bağımlısı oldum telefona indirip alarm ve zil sesi yaptım.
komik değil ki bu bırakın şu 9gag esprilerini o tarzı. 100 tane 9gag zımbırtısı okusam, saatlerce redditde gezsem 1 yiğit özgür, 1 uğur gürsoy, 1 umut sarıkaya etmez.
cok yanlis karsilastirma, 100 tane capse baksam cem yilmaz kadar guldurmez demek sacma degil mi?
siz kimsiniz?
Türk halkı
aşırı sağlam esprilerde çıkıyor ancak dediğiniz gibi 250 foto dolaşıyorsun 2-3 tanesi sağlam güldürüyor. geri kalanda ya hiç gülmüyorsun yada burnundan biraz daha fazla hava üflüyorsun.
Kültür ile alakalı ondan. Herkes her şeye gülecek diye bir şey yok. Kadın redneck olunca herkesin hoşuna gidiyor tabi o ayrı.
quote:
Orijinalden alıntı: SilverQuasar
quote:
Orijinalden alıntı: abksystem32
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: abksystem32
quote:
siz kimsiniz?
Türk halkı
Türküm, yabancıların esprilerinin berbat olduğunu düşünmüyor ve onlara gülüyorum, therefore your argument is invalid.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme