Şimdi Ara

ainol aurora 2 mi concord 8 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: o1sistemci

bilen yok mu flame nin turkiye piyasasına geliş tarihini arkadaşlar.. bir kaç yerde gördüm ama güvendiğim, bilindik yerler degildi.

TeknoFark tan ön sipariş verebilirsin, Türkiye ye geliş tarihi Bu ay içinde deniyordu
  • arkadaşlar bişey soracam bende yakın bu ay içinde tablet alacamda, macrosim firmasını nasıl bilirsiniz satış sonrası destek konusunda nasıldır?
  • arkadaşlar bende 1-2 aydır ainol 7 aurora 2 almayı düşünüyordum fakat Ainol Novo 7 Flame in geleceğini duyduktan sonra bunu beklemeye karar verdim ve 1 ay içerisinde Ainol Novo 7 Flame sipariş vereceğim.nereden nasıl almalıyım? çin kaynaklı sitelerden de alabilirim ama tercihen 50 60 tl fark için gidipte dışarıdan almak istemem.bana tavsiye veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. . .

birde tablette 7" ekran acaba çok mu küçük olur ? tavsiyeniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKANİNCE

arkadaşlar bende 1-2 aydır ainol 7 aurora 2 almayı düşünüyordum fakat Ainol Novo 7 Flame in geleceğini duyduktan sonra bunu beklemeye karar verdim ve 1 ay içerisinde Ainol Novo 7 Flame sipariş vereceğim.nereden nasıl almalıyım? çin kaynaklı sitelerden de alabilirim ama tercihen 50 60 tl fark için gidipte dışarıdan almak istemem.bana tavsiye veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. . .

Öncelikle 7'' ekran küçük olmaz bence en ideal boyuttur benim için.

İkinci olarak @yunuss.10 arkadaş [üstte mesajı var] çinden Ainol Novo 7 Flame getiriyor 350tl ye ona bir bakmanı öneririm.
  • quote:

arkadaşlar bende 1-2 aydır ainol 7 aurora 2 almayı düşünüyordum fakat Ainol Novo 7 Flame in geleceğini duyduktan sonra bunu beklemeye karar verdim ve 1 ay içerisinde Ainol Novo 7 Flame sipariş vereceğim.nereden nasıl almalıyım? çin kaynaklı sitelerden de alabilirim ama tercihen 50 60 tl fark için gidipte dışarıdan almak istemem.bana tavsiye veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. . .

@yunuss.10 un getirdiği tablet fire mı flame mi bilmiyorum ancak Teknofark sitesinden Flame e ön sipariş verebilirsiniz (360 TL)

• quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

@yunuss.10 un getirdiği tablet fire mı flame mi bilmiyorum ancak Teknofark sitesinden Flame e ön sipariş verebilirsiniz (360 TL)

evet dostum bu site yi önermen iyi oldu fakat güvenilirmidir? yada cihaz da sorun olmadan elimde kaç günde olur böyle bir bilgi verebilirmisin?

• quote:

quote:

quote:

evet dostum bu site yi önermen iyi oldu fakat güvenilirmidir? yada cihaz da sorun olmadan elimde kaç günde olur böyle bir bilgi verebilirmisin?

Bu siteden alışveriş yapmış birçok kişi var güvenilir bir site . Zaten Teknofark yetkililerinden biri Forumda aktif bir hesaba sahip (teknofark.com du heralde) Kimden alırsan al Çinden getirteceği için en az bi 10-15 gün sürer ama Tekno farktan alırsan Çinlilerle uğraşman gerekmiyecektir Garanti işlemleri daha kolay olur. Sorularını iletişim bölümünden atabilirsin ben denemek için 1-2 posta atmıştım hızlı bir şekilde cevapladılar.
    Tablete gelince Flame modelini şuan satabilen kimse yok (teknofark pandawil vsvs ön sipariş alıyor) yani @Yunuss.10 arkadaşımız yanlış yazmış olabilir.
    Fark: Flame ve Fire ın ekranı Farklı diyorlardı emin değilim (Flame e LG ekran, Fire a Çin malı) ancak Flame batı ülkeleri için Fire Doğu Asya ülkeleri için üretilmiştir. Türkiye de de Flame modeli satılıcaktır.
    Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linkmaster -- 15 Eylül 2012; 12:21:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu siteden alışveriş yapmış birçok kişi var güvenilir bir site . Zaten Teknofark yetkililerinden biri Forumda aktif bir hesaba sahip (teknofark.com du heralde) Kimden alırsan al Çinden getirteceği için en az bi 10-15 gün sürer ama Tekno farktan alırsan Çinlilerle uğraşman gerekmiyecektir Garanti işlemleri daha kolay olur. Sorularını iletişim bölümünden atabilirsin ben denemek için 1-2 posta atmıştım hızlı bir şekilde cevapladılar.
    Tablete gelince Flame modelini şuan satabilen kimse yok (teknofark pandawil vsvs ön sipariş alıyor) yani @Yunuss.10 arkadaşımız yanlış yazmış olabilir.
    Fark: Flame ve Fire ın ekranı Farklı diyorlardı emin değilim (Flame e LG ekran, Fire a Çin malı) ancak Flame batı ülkeleri için Fire Doğu Asya ülkeleri için üretilmiştir. Türkiye de de Flame modeli satılıcaktır.
    Edit : imla

sağol dostum verdiğin bilgiler için fakat 1 ay içerisinde flame almaya çalışacağım artık tr olması önemli çünki benim için değil başkasına hediye alacağım

• bu cihazı kullanan arkadaşlara sorum olacaktı.teknik özellikten ziyade kullanıcı yorumu önemli. Ainol Novo7 Flame (Fire-Burning) samsung galaxy tab yada ipad 2 ile kıyaslanabilirmi.100 üzerinden notunuz ne olurdu.
    yoksa hızı fiyatı kadarmı
  • ainol market sitesinden erken sipariş vermeyi düşünüyorum. yetkili satıcısı olarak 2 yıl garanti veriyorlar.. 439tl gibi bir rakama satıyorlar ama en azıdnan muhattabım belli olur diye düşünüyorum. Bu siteyi bilen yada alışveriş yapmış olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.