arkadaşlar ecr den sonra elvish rom yükledim pil performansı arttı tek sorun cihazı samsung I9100 telefon olarak görmesi dolayısıyla tabletlere has apk ları yükleyemiyorum örnek:friend for tab facebook.
Build.prob dosyasını degiştirebilirsiniz elvish 1.0 romüzerine kurulu ben o yüzdenyüklemedim
tamam neden telefon modeli tanıtmışlar anlam veremedim. Tablet daha mantıklı değilmi
elvish rom'u yapan vatandaşın bu konudaki yorumu(tercümedir) Samsung I9100 android üzerine kurulu, I9300 ise honeycomb üzerine kuruluydu o yüzden I9100 yaptım
peki bunu nasıl aşarız bi yolu var mı
sadece build.pro dosyasındaki model ve fingerprint karşısındaki model isimlerini değiştireceksiniz örneğin: ro.product.model=GT-I9100 ro.build.fingerprint=samsung/GT-I9100/GT-I9100:4.0.3/IML74K/20120301:eng/test-keys
yapacaksınız
galaxy tab plus inkini verrmisin ben bulamadım abdullahkan a yapmaya çalışıyorumda bende vardı bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: semihh95 galaxy tab plus inkini verrmisin ben bulamadım abdullahkan a yapmaya çalışıyorumda bende vardı bulamadım
ben sadece ecr 1.1a build dosyasında yukarıdaki değişiklikleri yaptım bir link yok ama aşağıdaki gibi bir dosya buldum.sadece koyu olan kısımları orjinal build dosyasıyla değiştirmeniz yeterli olur diye düşünüyorum ******************** # begin build properties # autogenerated by buildinfo.sh ro.build.id=IML74K ro.build.display.id=IML74K.XWLP4 ro.build.version.incremental=eng.hw1.20120330.194418 ro.build.version.sdk=15 ro.build.version.codename=REL ro.build.version.release=4.0.3 ro.build.date=Fri Mar 30 19:44:52 HKT 2012 ro.build.date.utc=1333107892 ro.build.type=user ro.build.user=dpi ro.build.host=DELL151 ro.build.tags=release-keys ro.product.model=GT-I9100 ro.product.brand=samsung ro.product.name=GT-I9100 ro.product.device=GT-I9100 ro.product.board= ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a ro.product.cpu.abi2=armeabi ro.product.manufacturer=samsung ro.product.locale.language=en ro.product.locale.region=US ro.wifi.channels= ro.board.platform=exDroid # ro.build.product is obsolete; use ro.product.device ro.build.product=GT-I9100 # Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint ro.build.description=GT-I9100-user 4.0.3 IML74K XWLP4 release-keys ro.build.fingerprint=samsung/GT-I9100/GT-I9100:4.0.3/IML74K/XWLP4:user/release-keys ro.build.characteristics=tablet# end build properties
Orijinalden alıntı: semihh95 galaxy tab plus inkini verrmisin ben bulamadım abdullahkan a yapmaya çalışıyorumda bende vardı bulamadım
ben sadece ecr 1.1a build dosyasında yukarıdaki değişiklikleri yaptım bir link yok ama aşağıdaki gibi bir dosya buldum.sadece koyu olan kısımları orjinal build dosyasıyla değiştirmeniz yeterli olur diye düşünüyorum ******************** # begin build properties # autogenerated by buildinfo.sh ro.build.id=IML74K ro.build.display.id=IML74K.XWLP4 ro.build.version.incremental=eng.hw1.20120330.194418 ro.build.version.sdk=15 ro.build.version.codename=REL ro.build.version.release=4.0.3 ro.build.date=Fri Mar 30 19:44:52 HKT 2012 ro.build.date.utc=1333107892 ro.build.type=user ro.build.user=dpi ro.build.host=DELL151 ro.build.tags=release-keys ro.product.model=GT-I9100 ro.product.brand=samsung ro.product.name=GT-I9100 ro.product.device=GT-I9100 ro.product.board= ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a ro.product.cpu.abi2=armeabi ro.product.manufacturer=samsung ro.product.locale.language=en ro.product.locale.region=US ro.wifi.channels= ro.board.platform=exDroid # ro.build.product is obsolete; use ro.product.device ro.build.product=GT-I9100 # Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint ro.build.description=GT-I9100-user 4.0.3 IML74K XWLP4 release-keys ro.build.fingerprint=samsung/GT-I9100/GT-I9100:4.0.3/IML74K/XWLP4:user/release-keys ro.build.characteristics=tablet# end build properties
bildiğim kadarıyla SGS1 - Galaxy Tab PowerVR GPU'a sahip SGS2 ise Mali-400 GPU 'ya sahip yani bizim cihazlarda sgs2 daha uygun olur ama mutlaka olsun dersen aşağıdakini base alarak build.pro yu değiştirebilirsin # autogenerated by buildinfo.sh ro.build.id=HTJ85B ro.build.display.id=HTJ85B ro.build.version.incremental=XWKK4 ro.build.version.sdk=13 ro.build.version.codename=REL ro.build.version.release=3.2 ro.build.date=Fri Nov 11 14:59:21 KST 2011 ro.build.date.utc=1320991161 ro.build.type=user ro.build.user=root ro.build.host=DELL89 ro.build.tags=release-keys ro.product.model=GT-P7500 ro.product.brand=samsung ro.product.name=GT-P7500 ro.product.device=GT-P7500 ro.product.board=GT-P7500 ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a ro.product.cpu.abi2=armeabi ro.product.manufacturer=samsung ro.product.locale.language=en ro.product.locale.region=GB ro.wifi.channels= ro.board.platform=tegra # ro.build.product is obsolete; use ro.product.device ro.build.product=GT-P7500 # Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint ro.build.description=GT-P7500-user 3.2 HTJ85B XWKK4 release-keys ro.build.fingerprint=samsung/GT-P7500/GT-P7500:3.2/HTJ85B/XWKK4:user/release-keys ro.build.characteristics=tablet,nosdcard # Samsung Specific Properties ro.build.PDA=P7500XWKK4 ro.build.hidden_ver=P7500XWKK4 ro.build.changelist=584843 ro.build.buildtag= # end build properties
quote:
Orijinalden alıntı: baybars_
quote:
Orijinalden alıntı: semihh95
bu s2 abdullah abi galaxy tab plus istiyor
bildiğim kadarıyla SGS1 - Galaxy Tab PowerVR GPU'a sahip SGS2 ise Mali-400 GPU 'ya sahip yani bizim cihazlarda sgs2 daha uygun olur ama mutlaka olsun dersen aşağıdakini base alarak build.pro yu değiştirebilirsin # autogenerated by buildinfo.sh ro.build.id=HTJ85B ro.build.display.id=HTJ85B ro.build.version.incremental=XWKK4 ro.build.version.sdk=13 ro.build.version.codename=REL ro.build.version.release=3.2 ro.build.date=Fri Nov 11 14:59:21 KST 2011 ro.build.date.utc=1320991161 ro.build.type=user ro.build.user=root ro.build.host=DELL89 ro.build.tags=release-keys ro.product.model=GT-P7500 ro.product.brand=samsung ro.product.name=GT-P7500 ro.product.device=GT-P7500 ro.product.board=GT-P7500 ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a ro.product.cpu.abi2=armeabi ro.product.manufacturer=samsung ro.product.locale.language=en ro.product.locale.region=GB ro.wifi.channels= ro.board.platform=tegra # ro.build.product is obsolete; use ro.product.device ro.build.product=GT-P7500 # Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint ro.build.description=GT-P7500-user 3.2 HTJ85B XWKK4 release-keys ro.build.fingerprint=samsung/GT-P7500/GT-P7500:3.2/HTJ85B/XWKK4:user/release-keys ro.build.characteristics=tablet,nosdcard # Samsung Specific Properties ro.build.PDA=P7500XWKK4 ro.build.hidden_ver=P7500XWKK4 ro.build.changelist=584843 ro.build.buildtag= # end build properties
buda degıl galaxymtab plus 7 olan bu 10ınc olması lazım
# begin build properties # autogenerated by buildinfo.sh ro.build.id=HTJ85B ro.build.display.id=HTJ85B.UEKJC ro.build.version.incremental=UEKJC ro.build.version.sdk=13 ro.build.version.codename=REL ro.build.version.release=3.2 ro.build.date=Thu Oct 20 01:27:28 KST 2011 ro.build.date.utc=1319041648 ro.build.type=user ro.build.user=se.infra ro.build.host=SEI-20 ro.build.tags=release-keys ro.product.model=GT-P6210 ro.product.brand=samsung ro.product.name=GT-P6210 ro.product.device=GT-P6210 ro.product.board=GT-P6210 ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a ro.product.cpu.abi2=armeabi ro.product.manufacturer=samsung ro.product.locale.language=en ro.product.locale.region=GB ro.wifi.channels= ro.board.platform=s5pc210 # ro.build.product is obsolete; use ro.product.device ro.build.product=GT-P6210 # Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint ro.build.description=GT-P6210-user 3.2 HTJ85B UEKJC release-keys ro.build.fingerprint=samsung/GT-P6210/GT-P6210:3.2/HTJ85B/UEKJC:user/release-key s ro.build.characteristics=tablet ro.flash.resolution=1080 # Samsung Specific Properties ro.build.PDA=P6210UEKJC ro.build.hidden_ver=P6210UEKJC ro.build.changelist=567728 # end build properties # # system.prop for smdkc210 #
tamamdır bu buıld probu tamamen sılıp yerne bunu yapıstırsam olur degılmı?
eski build dosyasının yedeğini almak en iyisi olur. sadece marketteki uygulamaları görmek içinse model bilgilerinin olduğu kısımları değiştirmek yeterli olur diye düşünüyorum
quote:
eski build dosyasının yedeğini almak en iyisi olur. sadece marketteki uygulamaları görmek içinse model bilgilerinin olduğu kısımları değiştirmek yeterli olur diye düşünüyorum
kendime değil abdullahkan' yapacagım elvihs yüklü aurorası var senn kendi konunda verdiğin p6210 luyu direk yapsam olurmuki?
quote:
Orijinalden alıntı: EnverJan
arkadaşlar merhabalar herkeze novo 7 aurora almayı planlıyorum yorumları okudum şu ekranın köşe kısmının açılması olayı biraz soğuttu açıkcası beni amailkkez gördüm bu tip bir sorunu onca yorum okudum bu tablet hakkında sizlerin önerisine ihtiyacım var sizce bu tablet alınmalı mı?
yapmak istediklerim film izlemek internette sorunsuzca takılmadan her türlü siteye girebilmek müzik dinlemek vs. yani messenger kullanmak filan gibi şeyler bunların hepsini eksiksiz ve sorunsuzca karşılayabilecek bir cihaz mıdır? 7" küçük mü kalıyor acaba?
Up
Arkadaşlar almayı planlıyorum nasipse eğer lütfen kullanıcısı olarak biraz sorularıma kullanmış kişiler olarak cevap verin
quote:
Orijinalden alıntı: semihh95
quote:
kendime değil abdullahkan' yapacagım elvihs yüklü aurorası var senn kendi konunda verdiğin p6210 luyu direk yapsam olurmuki?
olur ama markette gördüğü uygulamalar azalabilir
arkadaşlar merhaba, elimdeki aurora yı ekran küçük geldiğinden satıyorum. beklentim onda vi40 dakı gıbı ekranmıs onu anladım. alet sorunsuz clısıyor. almak ısteyen varsa pm atsın lütfen. iyi forumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme