Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK ) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
7
Favori
36.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

Orijinalden alıntı: ErdemErem

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3301

quote:

Orijinalden alıntı: ErdemErem

Merhabalar bende bir adet Ainol Crystal aldım ancak Google Playden uygulama indirirken Geçersiz indirme URL'si hatası alıyorum.Benzer sorun yaşayanlar varmı acaba?

Hayır ben sorunsuz kullanmaktayım..O konuda yardımcı olmak isterdim hiç karşılaşmadım öyle bir sorunla, ancak benimde pek bilgim yok maalesef

Cinden aldim kutu icerigini gksteren bir resim maalesef yollayamiyorum.
    Bana uygulama indirirken yasadigim sorun konusunda yardimci olabilecek yok mu

anladığım kadarıyla senin rom yüklemen lazım.forumda crystalin romunu değiştirenler var.onlara bir bak.eğer burda bir çözüm bulamazsan çinli tabletler forumunda bu rom işini çok yapan var.orayada bir bak.

Fabrika ayarlarını geri yükledim henüz sorun yok

• inşaallah olmaz.yeni aldığın bir şeyde sorun çıktımı insan çok üzülüyor.fiyatı kalitesi ne olursa olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cihaz cok iyi ancak wifi berbat

Ne tür bir şikayetin var.Ben şu anda tablet pc de şarj olduğu için wifiden uzaklaşamıyorum,o yüzden bir sorun olacakmı bilmiyorum.Senin sorunun nedir.

• quote:

quote:

Cihaz cok iyi ancak wifi berbat

Ne tür bir şikayetin var.Ben şu anda tablet pc de şarj olduğu için wifiden uzaklaşamıyorum,o yüzden bir sorun olacakmı bilmiyorum.Senin sorunun nedir.

yan odadan cekmiyor hatta capraz karsilikli oda.ama maalesef..susn modemle ayni odadayim 2 metre var yok 3 dis cekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3301 -- 1 Aralık 2012; 22:35:58 >

• modemin yenimi.benim işyerindeki modem,milattan önce kalma.3-5 metre sonra sinyal kesiliyor evdeki modemde 2-3 oda yanda çekiyor.

• quote:

modemin yenimi.benim işyerindeki modem,milattan önce kalma.3-5 metre sonra sinyal kesiliyor evdeki modemde 2-3 oda yanda çekiyor.

modem yeni 1 yillik sayilir air ties rt 206 sanirsam.bu arada sizin arayuz nasil resmini atma sansinz var mi.dier crystallerde menu sigesi ortada altta mesela.bnde sag ust kosede ice cream sandvic deki gibi..

• şuan atamam mobilden yazıyorum.yarın tableti açıp bakarım.menü simgesi derken bütün uygulamaların olduğu simge ise bendede sağ üst köşede.

• quote:

şuan atamam mobilden yazıyorum.yarın tableti açıp bakarım.menü simgesi derken bütün uygulamaların olduğu simge ise bendede sağ üst köşede.

evet o simgeden bahsedyrm.dier modellerde oyle degl crystallerin.alt kisimda ortada.dikkatinizi cekti mi bilmiyorum youutubeden bakabilrsnz

• tamam bakarım.belki sürümdendir.jelybean 4.1 var 4.1.1 var 4.1.2 gibi sürümler var galiba.şimdide 4.2 çıktı belki öyle bir şey olabilir.

• Bende araniza katildim arkadaslar , cihazim bugun gelcek , sormak istedigim rom konusunda bu konu da pek bir bilgi yok , bizim cihazla ilgili 4.1.2 romlar falan nerden indirip ogrenebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Bende araniza katildim arkadaslar , cihazim bugun gelcek , sormak istedigim rom konusunda bu konu da pek bir bilgi yok , bizim cihazla ilgili 4.1.2 romlar falan nerden indirip ogrenebiliriz ?

ben o islerden hic anlamam rom root falan . sanirim daha cikmamis 4.2

• quote:

quote:

Bende araniza katildim arkadaslar , cihazim bugun gelcek , sormak istedigim rom konusunda bu konu da pek bir bilgi yok , bizim cihazla ilgili 4.1.2 romlar falan nerden indirip ogrenebiliriz ?

ben o islerden hic anlamam rom root falan . sanirim daha cikmamis 4.2

4.1.2 var cin tabletleri forumunda crystal icin , cihaz bi gelsin de direk baslarim cm10 4.1.2 yi atarim , ogreneriz bir sekilde.
  • quote:

Eğer cihazı garantili,türkiyeden aldıysan romluk rootluk bir durum yok şu anda.Ben google play ile hiç bir sorun yaşamadım veya kullanırken gözüme çarpan bir sorun görmedim şimdilik.İçindeki rom yeterli hiç kurcalamayalım bence.Tabiri caizse kaşınmayalım.
  • quote:

quote:

Eğer cihazı garantili,türkiyeden aldıysan romluk rootluk bir durum yok şu anda.Ben google play ile hiç bir sorun yaşamadım veya kullanırken gözüme çarpan bir sorun görmedim şimdilik.İçindeki rom yeterli hiç kurcalamayalım bence.Tabiri caizse kaşınmayalım.

Golddan aldim hocam , bazi google play uygulamalarinda sorun var falan deniyordu , ama siz sorunla karsilasmadiysaniz gerekte olmayabilir yeni surum yuklemeye.

• quote:

quote:

quote:

Golddan aldim hocam , bazi google play uygulamalarinda sorun var falan deniyordu , ama siz sorunla karsilasmadiysaniz gerekte olmayabilir yeni surum yuklemeye.

Ben şu ana kadar yüklediklerimde bir sorun yaşamadım ama uyum sorunu olabilir.Google play de her uygulamanın nerdeyse bir alternatifi olduğu için işinizi görecek bir şeyler bulabilirsiniz.Bende golddan aldım bu arada.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben şu ana kadar yüklediklerimde bir sorun yaşamadım ama uyum sorunu olabilir.Google play de her uygulamanın nerdeyse bir alternatifi olduğu için işinizi görecek bir şeyler bulabilirsiniz.Bende golddan aldım bu arada.

Twitter ve instagram gibi en baba 2 uygulama uyumlu degil yaziyor , bir de sorun yasasaydik yani Bu hayalkirikligi oldu benim icin simdilik alternatif cozum dusuncem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Twitter ve instagram gibi en baba 2 uygulama uyumlu degil yaziyor , bir de sorun yasasaydik yani Bu hayalkirikligi oldu benim icin simdilik alternatif cozum dusuncem.

Sen yazınca bende denedim evet uyumsuz yazıyor ama onun dışardan apk bularak falan çözümü var diye okudum.O yüzden kafana takma.Ya google play da dolaştım 10000 lerce uygulama uyumlu birkaç tanesi uyumsuz olsada benim için farketmez.Birde şu bilişim aleminde her şeyin bir çözümü bulunmuştur bira araştır kesin çözüm olur.Bu çinli tabletlerde uyum sorunu hep var hangisini alsan muhakkak birkaç tane uyumsuz uygulama bulursun.Bence sorun edilecek birşey değil.

• Onlari apk seklinde yukledim ama , cok saglam 5 6 tane oyunu da playden indirdigim halde , oyuna girdikten sonra cihaziniz uyumlu degildir uyarisi aldim , alacaklarin aklinda olsun , bir cok uygulama cihazla uyumlu degil , geri vermekle ugrasmicam ama bu sekilde olcagini da bilsem en bastan almazdim.
  • quote:

Onlari apk seklinde yukledim ama , cok saglam 5 6 tane oyunu da playden indirdigim halde , oyuna girdikten sonra cihaziniz uyumlu degildir uyarisi aldim , alacaklarin aklinda olsun , bir cok uygulama cihazla uyumlu degil , geri vermekle ugrasmicam ama bu sekilde olcagini da bilsem en bastan almazdim.

Ben pek oyun oynamadığım için bir şey diyamicem.Twitter dışardan yükledim çalışıyır ama üyeliğim olmadığı için sileceğim.Birde çinli tabletlerde bununla ilgili rom çıkartacaklardı belkide çıkartmışlardır.Hangi çin tableti alırsan al uyum sorunu bazı uygulamalarda kesin olacaktı.Muhakkak bir çözümü vardır.Biraz araştıralım çözersek bir birimize bu sayfadan haber veririz.
  • quote:

quote:

Onlari apk seklinde yukledim ama , cok saglam 5 6 tane oyunu da playden indirdigim halde , oyuna girdikten sonra cihaziniz uyumlu degildir uyarisi aldim , alacaklarin aklinda olsun , bir cok uygulama cihazla uyumlu degil , geri vermekle ugrasmicam ama bu sekilde olcagini da bilsem en bastan almazdim.

Ben pek oyun oynamadığım için bir şey diyamicem.Twitter dışardan yükledim çalışıyır ama üyeliğim olmadığı için sileceğim.Birde çinli tabletlerde bununla ilgili rom çıkartacaklardı belkide çıkartmışlardır.Hangi çin tableti alırsan al uyum sorunu bazı uygulamalarda kesin olacaktı.Muhakkak bir çözümü vardır.Biraz araştıralım çözersek bir birimize bu sayfadan haber veririz.

cinli tabletlerden yetkili arkadas ile gorustm offical tr rom cikacagini soyledi yakin bi zamanda bekleyelim bakalim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.