Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Crystal (ANA KONU, İNCELEME & DESTEK ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
7
Favori
36.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirgumussoy

quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

Yukarı

Cihaz türkçe romlumu acaba? Pıt ce cızz sesleri varmı ????
    Alan arkadaşlar bizi bilgilendirirse ???

Bende Ucuzcityden Alıcam Hocam Bayramda Türkçe Seçeneği Var Gözüküyor Jelly bean var zaten türkçe dir bence
  • quote:

quote:

quote:

Yukarı

Bende Ucuzcityden Alıcam Hocam Bayramda Türkçe Seçeneği Var Gözüküyor Jelly bean var zaten türkçe dir bence

Hocam bnde alıcamda işte bu flame'de yaşanan cızzz sesi ve pıt sesi beni tereddütte bırakıyor aca crystaldede varmıdır diye ???
    Nexus 7 'yi bekliyorum ama oda gelcek gibi değil
    Crystal sağlam ise bende crystal alıcam inş.
    Aldıktan sonra paylaşımlarınızı bekliyorum
    Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yukarı

Hocam bnde alıcamda işte bu flame'de yaşanan cızzz sesi ve pıt sesi beni tereddütte bırakıyor aca crystaldede varmıdır diye ???
    Nexus 7 'yi bekliyorum ama oda gelcek gibi değil
    Crystal sağlam ise bende crystal alıcam inş.
    Aldıktan sonra paylaşımlarınızı bekliyorum
    Teşekkürler

Tabiki Hocam Birde Ben Araştırayım Sonucunu İletirim

• Teşekkürler
  • pıt pıt ve cızz sesi yoksa bende vereyim sipariş.
  • bende bugun tablet evi.com.tr den siparişimi verdim perşembe veya cuma elimde olur sanırım geldiği zaman hakkında bilgi vermeye çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_208

bende bugun tablet evi.com.tr den siparişimi verdim perşembe veya cuma elimde olur sanırım geldiği zaman hakkında bilgi vermeye çalışırım

Teşekkürler hocam bekliyoruz
  • pıt ve cızz sesi ne acaba arkadaslar bıraz acıklarmısınız
    bırde crystal mı auro2 mı sızce hangısını almalıyım..
    bu ıkı cıhazın guncel fıyatı ne acaba arkadaslar heryerde farklı bır fıyat varç ucuzunu alalım derken kazıklanmayalımda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: quetm

pıt ve cızz sesi ne acaba arkadaslar bıraz acıklarmısınız
    bu ıkı cıhazın guncel fıyatı ne acaba arkadaslar heryerde farklı bır fıyat varç ucuzunu alalım derken kazıklanmayalımda :)

bunda aurora 2'den farklı olarak 8gb hafıza var a2'de 16gb.

aurora 2 broadcom wifi chipseti kullanırken bu realtek kullanıyor daha iyi diyollaa.

ayrıca jelibon işletim sistemi var..

elf2'nin realtek wifi'lı, jelly bean'li ve ips ekranlı hali oluyor bu cihaz. fiyatı gayet uygun.. daha fazla hafıza isterim dersen a2 al, yok jelly bean olsun dersen bunu al derim. değecek bir fark yok aralarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

aurora 2 broadcom wifi chipseti kullanırken bu realtek kullanıyor daha iyi diyollaa.

elf2'nin realtek wifi'lı, jelly bean'li ve ips ekranlı hali oluyor bu cihaz. fiyatı gayet uygun.. daha fazla hafıza isterim dersen a2 al, yok jelly bean olsun dersen bunu al derim. değecek bir fark yok aralarında.

hocam oncelıkle cok sagolun tum sorunları cok guzel anlatmıssın..
    hafızayı arttırmak ıcın zaten hafıza kartı takılmıyormu yanı hafıza olayını o sekılde cozemezmıyız..
    bu arada tavsıye etcegınız bırı yada bıyer varmı<cınden> urunu alabılecegım..
    suan pandawıllde auro2 125 dolar Crystal ıse 118 dolar bunlarm sızce ıyımı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

hocam oncelıkle cok sagolun tum sorunları cok guzel anlatmıssın..
    hafızayı arttırmak ıcın zaten hafıza kartı takılmıyormu yanı hafıza olayını o sekılde cozemezmıyız..
    bu arada tavsıye etcegınız bırı yada bıyer varmı<cınden> urunu alabılecegım..
    suan pandawıllde auro2 125 dolar Crystal ıse 118 dolar bunlarm sızce ıyımı

valla çinden alacağın tavsiye yer vermeyeyim ne olacağının bi garantisi yok, o konularda daha bilgililer var forumda o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
    hafıza kartı takılır da belirli bir boyuta kadar takılır o yüzden bir yerden sonra hafıza kartın veya dahili sd yetersiz kalabilir.
    bir kaç gün daha bekle, crystal henüz yeni ve ne gibi sorunları olacağı meçhul ki çin malı olduğu için muhakkak sorunları olacaktır.

• bece ürünü türkiye garantili almak çok daha mantıklı nede olsawildylove arkadaşımızın dediği gibi çin malı kronik sıkıntı olma ihtimali çok yüksek ki bundan önceki her modelinde en az 1 genel sıkıntı yaşandı. Türkiyeye Macrosim getiriyor ainoltr diye google amcaya sorarsanız söyliyecektir. Bende param hesapta burdaki gelişmeleri bekliyorum Eğer sıkıntı çıkmazsa hemen crystal alıcam
    Birde ekleme yapıyım android ekosistemine aşina olmayan arkadaşlar var ise aramızda 'bluestacks' yazılımı ile Bilgisayarlarında android sistemini çalıştırabilirler !
    ben şuan kullanıyorum ve çok güzel
  • @wildlove hocam tesekkurler ılgın ıcın, okadar cok cesıt varkı ınsan ne alacagına karar veremıyor.. sızce 100 dolara kadar tavsıye edecegınız bır model varmı..
  • Dun siparis verdigim tabletim 24 saat olmadan elimde :-) tablet.evi.com.tr yi iyi hizmetinden dolayi tebrik ediyorum sormak istediginiz birsey olursa cvp veririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende almayı düşünüyorumda bir sorum olacak bu alet hakikaten 720p videoları takılmadan oynatabiliyor mu? Birde nette flash içerikleri pc gibi mi açıyor yoksa flash içerikleri bi programa yönlendirerek mi açıyor.Eğer bu iki dediğimi de hakkıyla yapıyorsa bu fiyata askerden dönünce muhakkak alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: usluçocuk06

Beyler bende almayı düşünüyorumda bir sorum olacak bu alet hakikaten 720p videoları takılmadan oynatabiliyor mu? Birde nette flash içerikleri pc gibi mi açıyor yoksa flash içerikleri bi programa yönlendirerek mi açıyor.Eğer bu iki dediğimi de hakkıyla yapıyorsa bu fiyata askerden dönünce muhakkak alırım

720 P Açabiliyor. + Flash İçerikleri Sitesinde açıyor ekstra programa gerek duymuyor
  • quote:

quote:

Beyler bende almayı düşünüyorumda bir sorum olacak bu alet hakikaten 720p videoları takılmadan oynatabiliyor mu? Birde nette flash içerikleri pc gibi mi açıyor yoksa flash içerikleri bi programa yönlendirerek mi açıyor.Eğer bu iki dediğimi de hakkıyla yapıyorsa bu fiyata askerden dönünce muhakkak alırım

720 P Açabiliyor. + Flash İçerikleri Sitesinde açıyor ekstra programa gerek duymuyor

Anladım kardeş teşekkürler 720p lerde kasıntı yok diyorsun yani
  • quote:

quote:

quote:

Anladım kardeş teşekkürler 720p lerde kasıntı yok diyorsun yani

Ekran Kartı işlemcisi Dört Çekirdek Sorun OPlmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan_208

Dun siparis verdigim tabletim 24 saat olmadan elimde :-) tablet.evi.com.tr yi iyi hizmetinden dolayi tebrik ediyorum sormak istediginiz birsey olursa cvp veririm

hocam haırlı olsun tablet elinize geçince eğer vaktiniz ve imkanınız varsa bi videolu inceleme çok iyi olur
    Yok yapamam dersenizde FLAME'deki pıt ve cızzz seslerinin durumunu yazarsanız (birde türkçe varmı) çok sevinirim bende ona göre alıcam

• Tesekkurler acikcasi videolu anlatim yapacak kadar bilgim yok ama sordugun sorulara cevap vereyim 7-8saattir herhangi bi ses sorunu yok turkce dil destegi mevcut oylesine antutu ile bir test yaptim nexusun ustunde yer aldi mozila sayesinde flash plsyeri calistiriyor direk o sitedeyken fakat pil omru bana kisa gibi geldi wirileesle 4-5 saat falan yetti sarji

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.