Ainol Türkiye Novo10 Captain ürününü satışa sunmuştur.
Ürün özellikleri: Ekran Boyutu: 10.1" Super IPS 1280*800 - 10 Nokta Algılayabilen HD LCD Ekran İşlemci Hızı: ARM OWL Quad Core CPU (Dört Çekirdekli) Grafik İşlem Birimi: PowerVR SGX544MP2 8 Core (Sekiz Çekirdekli) Dahili Bellek: 2GB DDR3 Dahili Disk Boyutu: 16 GB İşletim Sistemi: Android 4.2.2 Jelly Bean (Sürekli yazılım güncelleme desteği vardır.) Wireless Desteği : Var Bluetooth Desteği: Var Pil Ömrü: 11000 mAh En az 6-8 Saat Video, 15 Saat Audio, 8 Saat 3D Oyun, 7 Saat Internet Kullanımı Bilgisayardan Şarj Edilebilirlik: Var Prizden Şarj Edilebilirlik: Var Desteklenen Sosyal Ağlar: Skype, Facebook, Twitter, ICQ ve Daha Fazlası (İstediğiniz uygulamayı Google Play'den kolayca edebilirsiniz.) HDMI Desteği: Var: Ön Kamera: Var Ön Kamera Çözünürlüğü: 0.3 MP Arka Kamera: Var Arka Kamera Çözünürlüğü: 2.0 MP Kamera Flash Özelliği:Yok Desteklenen 3G Modemleri: Tüm 3G Modemleri SD Kart Girişi: Var Mikrofon Özelliği: Var Kulaklık Girişi: Var Harici Disk Özelliği: Micro SD Kart (32GB'a kadar Micro SD Kart desteği, USB bağlantı ile 2.5 inç ten küçük harici bellekler) Desteklenen Flash Player Sürümleri: Flash Player 11 ve Google Play desteği Renk: Beyaz Ölçüler (Ağırlık/YxGxD): 669 GR / 262*178*9.5mm Şarj Edilme Süresi: 5 Saat Ekran Çözünürlüğü: Super IPS 1280*800 Ürün Kutu İçeriği: USB Kablo, Şarj Aleti
Özellikleri süper peki ya fiyati?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ben bu ürünü almayı düşünüyorum ancak alan kullanan test eden beğenen beğenmeyen herhangi bir kullanıcı yorumuna rastlayamadım henüz. Yardımcı olabilecek kimse var mıdır?
ben bu ürünü almayı düşünüyorum ancak alan kullanan test eden beğenen beğenmeyen herhangi bir kullanıcı yorumuna rastlayamadım henüz. Yardımcı olabilecek kimse var mıdır?
merhabalar, ürün ilk çıktığı hafta 100 adetin üzerinde satış yaptı, ki bu satışların 7 günlük koşulsuz iade süreleri dolmuş durumda. bugüne kadar ben memnun kalmadım diyerek iade eden , 7 günlük koşulsuz iade hakkını kullanan çıkmadı. siz de alıp, beğenmezseniz iade edebilir veya ürünü merkez ofiste bizzat deneyebilirsiniz. saygılarımla...
merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim. ilk tablet bilgisayarım olacak, bu cihazı beğendim. kullanan, tavsiye eden veya etmeyen var mı acaba? karar vermeye çalışıyorum. yardım lütfen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme