Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Temmuz 2023; 4:32:28 >

• up
  • Şarj almaya başladığı zaman ekranda kapalı ike batarya simgesi, açık ikende batarya üzerinde şarj simgesi çıkar.

Cihazınızın kapatıp açma kısmına karanlık bir odada basın, bakın bakalım ekranda renk değişikliği arka ışık falan yanıyormu? tam kapalı olduğu zaman şarja bağlayın. Bu arada ŞArj aletinin üzerinde ne yazıyor? kaç volt ve kaç amper.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Şarj almaya başladığı zaman ekranda kapalı ike batarya simgesi, açık ikende batarya üzerinde şarj simgesi çıkar.

Cihazınızın kapatıp açma kısmına karanlık bir odada basın, bakın bakalım ekranda renk değişikliği arka ışık falan yanıyormu? tam kapalı olduğu zaman şarja bağlayın. Bu arada ŞArj aletinin üzerinde ne yazıyor? kaç volt ve kaç amper.?

SWITCHING ADAPTER
    MODEL:SJ-1220-E
    P/N:120200
    INPUT: 100-240v
    50/60Hz 0.5A
    OUTPUT: 12V = 2.0A

Aynen geçirdim hocam :D karanlık odada baktım fakat ekranda herhangi bir
    kıpırtı olmadı sürekli kapalı büyük ihtimalle.

not: umute. benim hesabım bu arada hocam kafanız karışmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadMan. -- 29 Eylül 2013; 1:55:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadMan.

quote:

Şarj almaya başladığı zaman ekranda kapalı ike batarya simgesi, açık ikende batarya üzerinde şarj simgesi çıkar.

SWITCHING ADAPTER
    50/60Hz 0.5A

Aynı cihazdan bende de var ve şarj adaptörümün çıkışı 5V-3Amper

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BadMan.

quote:

SWITCHING ADAPTER
    50/60Hz 0.5A

Aynı cihazdan bende de var ve şarj adaptörümün çıkışı 5V-3Amper

evet sanırım adaptörü yanlış göndermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadMan. -- 29 Eylül 2013; 3:00:49 >

• Adaptörün üzerinde Ainol SPARK yazmıyormuydu? Yani kutusunun üzerinde orjinal olarak Ainol logosu ve yazısı birde SPARK yazısı olması lazım. Siyah bir kutu beyaz yazılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Adaptörün üzerinde Ainol SPARK yazmıyormuydu? Yani kutusunun üzerinde orjinal olarak Ainol logosu ve yazısı birde SPARK yazısı olması lazım. Siyah bir kutu beyaz yazılar

türkiyeden aldığım için kutu bunun aynısıydı ve 2 yıl garantili adaptör kutusunda ainol power adapter ainol logosu ve charger yazıları var http://image.dhgate.com/albu_387651781_00-1.0x0/ainol-novo-9-spark-firewire-android-4-1-quad.jpg
    edit: adaptör yanlış adaptör ürünün arkasında 5v-2.0a yazıyo hatalı paketlemişler büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadMan. -- 29 Eylül 2013; 3:32:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.