Şimdi Ara

Ainol Tablet hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • u30gt2 pahalı sanki arada 200 var o zman 400 e alınabilecek en iyi tablet size nedir? Ama genel kullanım amacım pdf okumak ainol nası tercih olurki oyun performansı falan beklemiyorum.İnternet ve pdf...
  • Profesyonel düzeyde :)
  • erdemmetin E kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam...
    Çok düşündüm hangisini alayım diye artes q1003'te karar kıldım... Aslında pipo m9'ün üstüne artes yazmışlar başka hiçbir fark yok... :)

Vatanın yaptığına bak haftaiçi 700 gibi fiyatı vardı o yüzden internetten aldım bu kadar indireceklerini bilsem onlardan alırdm... Kısmet...

Yenisiyle değiştirmezlerse iade etmeyi düşünüyorum belki u30gt2'yi düşünebilirim o zaman...

a31 evet rk3188 göre kötü ama gpu sanki daha güçlü...

Ax1'i telefon olarak kullanabilme sadece bluetooth kulaklıkla mümkün bence... Haklısınız çözünürlüğü düşük...
    Ainol'un bir elemanı var forumda ona sormuştum fiyat daha belli değil ama salı satışa çıkacakmış galiba...
    Bakalım 350-400 liradan fazlaysa değmez herhalde...
  • Surekli yaninda tasiyacaksan ainl novo 7 flame/fire 300tl.
    Yok ebatin onumi yok diyorsan (eger cube turkiye de varsa veya yurtdisindan getirirsen) u30gt.
    Piponun m1, pipo u1 gibi modellerde is gorur.
    Bu cihazlar kendi donuminin en klas cihazlari.
    Heleki novo7....

Yok daha da ucuz olsun. Maksat tablet olsun dersen bim ve a101e gelen 150-200tl arasi istedigini al.
    Cunku hepsi ayni. Piranha bile alabilirin 160-170tl arasi heryerde. Sonucta garantisi de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jaquinjj kullanıcısına yanıt
    Amaninnn...
    Satışa çıkmışmı... Vay anasını ama daha ainol Türkiye'nin sayfasında bile gözükmüyor...
    Sonuçta gold bilgisayar ainol tr'nin satış noktası olarak önerdiği birkaç yerden biri...
    Aslında 400 gibi olsa çok iyi olurdu. 528'den indirimli gözüküyor... 449 tl insanın kanına giriyorlar...
    Artes'i daha yeni aldım ama bunu bt kulaklıkla telefon olarak kullanabilirim... Pili düşündürüyor sadece...

3000 mAh pil günü çıkarmay yeter mi sadece telefon olarak kullanılsa? Biraz internet falan...
  • Alacagin herhangibir urun vatanda varsa fiyat mutlaka piyasa fiyatina dusecektir.
    Ozellikle haftasonlarina dikkat.

Tabletle ilgili ise umarim hersey senin adina yolunda gider...

• N11 com da chuwai var. Garantili yaziyor.
    Belki ilgilenen olur.

• a31 evet rk3188 göre kötü ama gpu sanki daha güçlü...

Ama islemci yetersiz kaliyor.
    Most wanted oynarken dahi hissediliyor.
    Retina ekran olmasi da etkiliyor olabilir.

Bekledim o kadar zaman düşmedi düşmedi... Napalım kardeş kısmet değilmiş...

Herşey yolunda gideceğini umuyorum hocam... Ucunda ölüm yok sonuçta öyle ya da böyle bir şekilde halolur...

Bu ainol ax1 hakkında düşüncen nedir kardeş telefon olarak kullanmak (bt kulaklıkla) çok mu saçma olur? :D

Çok hoşuma gitti bakıyorum telefonlara lg g2 1600 liraya ön satışta note 3 64 gb 2200 liraya ön satışta... İçimden hiç o kadar para veresim gelmiyor...
    Artes'e 600 gibi verdim bu ax1'de 450 versem 1050 liraya bütün dertlerimi çözerim
    Ya da q1003'ü iade edip 450 liraya tüm dertlerimi çözmüş olurum.... Kafayı çizecem sonunda...

Doğrudur hocam retina ekranı rk3188 dahi kaldırmıyormuş... En fazla fhd işte... O da nasıldır bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz sonuçta kullandığınız u30gt2 fhd bir model...
    Herhalde performansı iyidir fhd'de...
  • Bence cok iyi.
    Keske pil 10000mah olsaydi super olacakti.
    Yine de 5-7 saat araliginda kullaniyorum.
    Goruntusu itibariyle de tavsiye edebilecegim bir cihaz.

Piponun bir modeli bunlarin tumunu kapsiyor.
    Model adini unuttum. Sanirim pipo m6 veya m6pro.
    Q1003te saglam duruyor.
    Cihaza kusme yeter.

Senin amacin tablet telefon kullanmaksa tercihin zopo zp990+ olmali.
    Mutlaka arastir. Hatta linkini vereyim...
    http://www.zopomobileshop.com/146-zopo-zp990-captain-s-32gb-6-inch-fhd-13-mp-camera-gorilla-glass-android-phablet-black.html

Bende zopo zp950+ var, suan esim kullaniyor.
    Hatta sanalpazarda satisa koydum zp990 almak icin.
    Ayrica bende zopo zp980+ kullandim. Baktimki piyasasi yuksek sattim.
    3-4 gune kadar yenisini siparis edecegim.

Ainolun o cihazi hicbir isini gormez. Ama secim senin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemmetin -- 15 Eylül 2013; 2:32:10 >

Evet pipo m6 dan bahsediyorsun hocam m6 pro'da gps ve 3g var sanki ekstradan tam olarak hatırlamıyorum...
    q1003'e küsmedim hocam, sadece biraz hayal kırıklığı diyelim...:) Aslında gelmesini dört gözle bekliyorum... Uzun süre de kullanacağıma eminim...

Hocam zp990 bilmem mi? Ben o telefona hastayım diyebilirim (gerçi xiaomi mi3'te çok hoşuma gidiyor)...
    Zopo'nun telefonları çok hoşuma gidiyor. zp980'de çok hoşuma giden bir model...

Yurtdışından hiç ürün almadım...İnternet üzerinden ilk alışverişim q1003 diyebilirim size... :)

Aslında birileri mantıklı fiyata getirse alabilirim ama millet üstüne en az 200 lira koyup satıyor... Onlar da haklı bir nevi... Sonuçta almak isteyen varsa hiç sorun yok...

Siz zp980 mi alacaksınız yine yoksa zp990'mı?

Bir arkadaş Hong Kong'a gidecekti ona getirtmeyi düşünüyordum ama iptal oldu kasım gibi gidecek sanki...

Siz gümrükten geçirtebiliyormusunuz telefonları hocam? Satmak için de getirtiyormusunuz yoksa sadece kendinize mi alıyorsunuz?

Aslında pm atsanız bu konuyla ilgili sevirim... Ainol'un o model sadece öylesine bir aklıma takıldı... Geçer q1003'te yok ya elimde oraya buraya saldırıyorum :D

• yurt içi mi yurt dışı mı?!

Yurt dışı düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırım. 250 liradan 700 liraya kadar her bütçe için seçenek mevcut
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.