Şimdi Ara

AİO BUFF KARAKTERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: epyhon

c9 takılıyorum abi
    bu basit bi olay sadece box açıp skilleri enchantlıyıp ondan buff almak her high rate private serverde olur

box diyorsun şimdi anlaşıldı :) aslında bizim god da olur du ama bu valiance update de artık 3. class skilleri enchant olamayacak var olan enchantlar da gidiyor lv85 altındakiler için. var olan 3. class skillerinin level ni arttırdılar farklı level lerdede öğrenebilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

c9 takılıyorum abi
    bu basit bi olay sadece box açıp skilleri enchantlıyıp ondan buff almak her high rate private serverde olur

box diyorsun şimdi anlaşıldı :) aslında bizim god da olur du ama bu valiance update de artık 3. class skilleri enchant olamayacak var olan enchantlar da gidiyor lv85 altındakiler için. var olan 3. class skillerinin level ni arttırdılar farklı level lerdede öğrenebilecek.

us serverde bu muhabbet için judicatorleri 99 a iss yapmadan kastılar +30 basılı judi bufflarıyla raid kesiyorlar

http://i.imgur.com/E42OY2q.jpg?1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 17 Şubat 2014; 4:40:20 >

• Kardeş öncelikle bir rehber oluşturmana gerek yok çünkü kimse H5 serverlarla ilgilenmez buradaki herkes ya interlude oynuyor yada orjinal oynuyor...H5 oynayanlarda bi şekilde yolunu buluyor buraya bakmıyorlar bile...Hem ben sana bunların hepsini tek tek anlatmıştim yeterli olmamış heralde...Sen dagger istiyordun Sph açmışsın...Onu anlatayim...
    Subclass certification ile başlayayim.ilk subclassini shilien knight yap ondan Counter defense skilini al bunu alabilmek icin sub certten class spesifik kitabini alman gerekiyor...sonra ikinci subclassi dark avenger yap ondanda yine class spesifik skili olan Crit.dmg reduction skilini al...son subclassi enchanter yap yani bladedancer ol...Bundanda Counter barrier skilini al buda class spesifik skili...
    Setifika isi bittikten sonra silahina Wind element bas armorunun 3 parcasina Water, Holy, Earth bas diger 2 parcasina Wind, Fire, Dark bas...Degistirmek istedigin elementleri Runde de ve Aden de Atriibute Master lardan degistirebilirsin...Rune deki balcksmithin arka tarafinda Aden deki olympiad managerin solundaki duvardan bir merdiven clan hallerin oldugu yere gidiyor o ufak yerin hemen karsisinda sanirim blacksmithin onunde olacakti...
    Augment olarak silahinda pasif wild magic baska bir silaha da aktif wild magic bulmaya calis...
    Talisman nedir bilmiyorsun galiba...Once Enhanced Mithril bracellet al bu 3 tane talismani ayni anda kullanmani saglar...talismanlarda serverda vardir...sari talismanlarda wild magic vereni al yine sari talismanda ... Life diye bir talisman var birde transfer demage diye sari bir talisman var buda sana gelen demageyi petine aktarir...sph de bu skill yok cunku...
    AIO meselesine gelince ona yapacak birseyin yok cunku subclass verebilmeninde sinirlari var mesela elfler darkelf subu veremez overlordu kimse sub olarak secemez gibi...kacarin yok yeni bir acc acacaksin icine buffer karakterleri acacaksin...Bi tane cuce defense skilii icin...
    Bi tane darkelf buffcu Prophecy of wind icin ayrica buna +15 basacaksin kosma hizini degistiriyor ayrica bu buff sana magic critic veriyor...
    Bir elf, seraph skili icin buna + basiliyormu bilmiyorum...
    Ayrica birde human sorcerer acacaksin onunda resist fire skili var ona +30 bastinmi sanirim %10 p defense veriyor...
    Bu karakterleri ayri ayri ac dememin sebebi sub lar level 80 den yukari cikmiyor buna bagli olarakta 81 ve 82 skillerini kullanamiyorsun ayrica skill enchant sansi dusuk oluyor...
    Birde elegia sigil kullanma onun yerine rare item var hangisi bilmiyorum ama sana extra ozellik veriyor...Bu npc yi darkelf villagede ilk dogdugun yer ile darkelf village arasinda bulabilirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.