Şimdi Ara

Aion NA ( Ncsoft) oynayanlar bakabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende şöyle bir örnek vereyim. 4.0 Geldiğinden beri 40-80 ping ile sorunsuz farmladığım elite moblar vardı. Az önce bu mobları sololarken üst üste 3 defa öldüm, önce üstümdeki itemleri çantada unuttuğumu falan zannettim ama meğerse ping'im yükselmiş. Mobla savaşırkende hiç dikkat etmemişim tabi skillerin delaylerine... Birde savaştığım şeyin 40 pingli bir assas olduğunu düşün...
  • O zaman en baştan gamerforge dönmekte fayda var galiba
  • Server merge atsalar hiç tereddüt etmem dönerim aiona ama oyuncu azlığı bayıyor bir zaman sonra. Her şey iyi hoş da party görevlerini adam olmadığı için yapamayınca sinir oluyorum 50 lvl karakter silmişliğim var bu yüzden. Arkamda görev bırakmamam lazım düzen hastalığımdan dolayı haritada ünlem öyle boş boş durmamalı
  • Arkadaşlar selam ben oyunu ilk çıktığından beri oynuyorum, 65 seviye templar ve cleric vardı spatalosta. Rano ve Cheza adında belki tanıyan vardır.
    Ben oyuna vakit ayıramadığım için bırakmıştım o günden beridir de hep içimde ukdedir bu oyun.

Bir arkadaş oyuna başlamak istediğini söyledi hesabımı uygun bir fiyata ona devretmek istiyorum ama bu server merge ile ne oldu ben şimdi nerden giriş yapmalıyım bi türlü işin içinden çıkamadım. DVD'den kurdum oyunu ncsoft launcher yamayı çekmedi.

NCSoft un sitesine girdim benim hesap aktif ama ismi değişmiş. na.aion sayfasında hesabımda karakterlerim gözükmüyor. Nedir bu durum şu anda update yapıyorum NCSoft sitesinden indirdim tekrar ama merak içindeyim hesabımı silmiş olabilirler mi?

Edit: NCSoft ve Gameforge ile görüştüm. Şu anda Gameforge bizim yapacağımız bir şey yok NCSoft ile görüşün diyor. NCSoft ise tüm avrupa hesapları Gameforge'da geçiş yapılacağını duyurduk sorumluluk kabul etmiyoruz tek önerebileceğim Gameforge ile görüşmeniz diyor.

Ne güzel değil mi çataaa diye silmişler. Bari biri hackleseydi diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinclave -- 19 Aralık 2013; 23:56:35 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.