bildiğiniz güzel bir pvp server var mı arkadaşlar?
Pvp?
high rate free server
Biz ona genelde Private Server diyoruz. Bölümde biraz arama yaparsan bulursun.
quote:
Orijinalden alıntı: BelieveMe
Biz ona genelde Private Server diyoruz. Bölümde biraz arama yaparsan bulursun.
orjinalin dışında kalan bütün serverlar private... ben sadece exp, gold, quest vs vs rate leri biraz yüksek bir server sordum. bölümde arama yaptım zaten. sadece bilen arkadaşların önerilerini de almak için açtım bu konuyu. ileride yine bir çok high rate arayan arkadaş için klavuz olabilecektir...
Ornegin bende High rate bir server ariyorum suanda oynadigim serverhttp://www.metric-aion.com/ x50 rate sanirsam oldukca saglam ve kaliteli bir server(privete oldugunu düşünürsek) Buglar falan fixlenmis gelirsen beklerim. DAyanismaya ihtiyacim var :D assasain olmak zor iş :D combat disinda mob bile kesemiyor D: 1 haftaya falan istikrarlı aksarsan 50 lvl olursun.
Arkadaşlar aynı soruyu bende su sekilde sormak istiyorum x100 ustu yada tek kill serverlari bilen varmi pwp yapmak istiyorum mob degil :D bilenler yazarsa sevinirim.
[Private serverlara karsiyim Ama aion yapımcıları pek bir insafziz su fiyati 20€ indirsinler :D one 50€ bence bunlara mustaak]
aldıkları parayı hakediolar oyunda 1 tane bot görmedim 1 aydır... pahalı olsun paralı olsun bölesi en güzeli çoluk cocuk dolmuyor en azindan.
aldıkları parayı hakediolar oyunda 1 tane bot görmedim 1 aydır... pahalı olsun paralı olsun bölesi en güzeli çoluk cocuk dolmuyor en azindan.
İlk zamanlarda oynasaydın oyunu çoktan bırakmıştın bence. Zaten Aion popülaritesini de o yüzden kaybetti. En az 2 bin kişilik server kuyruğu, botlar, goldsellerlar. Sanki bütün bunları unutmuşlar gibi açmışlardı oyunu. 1-2 aya toparlanmıştı oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: Darkcavalry
Ornegin bende High rate bir server ariyorum suanda oynadigim serverhttp://www.metric-aion.com/ x50 rate sanirsam oldukca saglam ve kaliteli bir server(privete oldugunu düşünürsek) Buglar falan fixlenmis gelirsen beklerim. DAyanismaya ihtiyacim var :D assasain olmak zor iş :D combat disinda mob bile kesemiyor D: 1 haftaya falan istikrarlı aksarsan 50 lvl olursun.
Arkadaşlar aynı soruyu bende su sekilde sormak istiyorum x100 ustu yada tek kill serverlari bilen varmi pwp yapmak istiyorum mob degil :D bilenler yazarsa sevinirim.
[Private serverlara karsiyim Ama aion yapımcıları pek bir insafziz su fiyati 20€ indirsinler :D one 50€ bence bunlara mustaak]
50€ Deil oyun 60Tl ye ouynu satin alabilirsin ondan sora ayda 25Tl vericeksin oynicaksin okadar pahali deil4 paket sigara parasi...
aynen katılıyorum Siqaraya para verirken kiymadan veriyorsunuz allaha sükür ben biraktim Lanet seyi oyun ariyorum suan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme