Şimdi Ara

Aion server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bana zubaba dışında playerbase i fazla olan bir server önerebilirmisiniz ? ayrıca eu clientini us clientine cevirmenin bir yolu varsa söyleyebilirmisiniz ? simdiden tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olnetsu -- 3 Şubat 2014; 20:47:39 >

• us serverında oynamayı aklından çıkarmalısın önce. O ping ile hiç bir yere gelinemez oyunda başlarda bir şey anlamasan da pvpye girdiğin zaman sen 1 skill basana kadar adam üstünde skill dener. Eu serverlarında ise en son açılan sunucu Anuharttır ondan bir önceki de Nexustur Zubaba dışında tabii. Bu iki server en son açıldığı için diğer serverlara göre düzeyinde oyuncu bulman daha kolay olur.En mantıklı seçim Anuhart olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

us serverında oynamayı aklından çıkarmalısın önce. O ping ile hiç bir yere gelinemez oyunda başlarda bir şey anlamasan da pvpye girdiğin zaman sen 1 skill basana kadar adam üstünde skill dener. Eu serverlarında ise en son açılan sunucu Anuharttır ondan bir önceki de Nexustur Zubaba dışında tabii. Bu iki server en son açıldığı için diğer serverlara göre düzeyinde oyuncu bulman daha kolay olur.En mantıklı seçim Anuhart olacaktır.

tamam tesekkur ederim zubabada chanterdim 41 level ama player azlıgından bırakmıstım
  • Zubaba , Nexus , Thor serverlerin templar oynadım

Zubaba zaten lfg ve raid bulmak zordu , bizim millet ilede pek anlaşamam bıraktım charı

Nexusda aynı şekilde runadium katalamize den evel tiamat hideout gibi instanceleri yapan belli legionlar ve oyuncular vardı lfg den buralara girmek imkansızdı ve iyi ingilizce yoksa zaten cleric templar gibi kilit charlarıda oynuyorsanız öğrenmekde zor buraları , runadium katalamize göremedim nexusda , pvp açısından bakarsak nexus güzel bir serverdi popülasyon orta karar olsada iyi oyuncular vardı , 4.0 ile birlikte mystic silah gereksinimi illaki oluyor yada ancient coin ile alacaksın ama artık oda zor düşüyor biriktirene kadar belki yeni silahlar gelecek

Thor , kalabalık bir server lfg daha canlı fire temple , raksang vs gibi bir çok instanceye günün her saati adam bulunuyor , hatta runadium katalamizeyede arada lfg den adam soruluyor , oyuncu çok ama çok fazlada noob var ve katalamda zerg yapıyor elyoslar çoğu zaman can sıkıcı oluyor

bu 3 serverden ben yinede nexus tavsiye ederim , zaten aion free to play olduğundan sonra açılan ilk server nexus sanırım ve iyi oyuncular başlamıştı buraya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.