Şimdi Ara

Air 5650 Uzaktan torrent yönetimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
5
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ccnablade

Bittorent remote programını yukle, blgisayara torrent dosyası indirir gibi web sayfasından dowload torrent dedıgınde telefon sana hangi program diye soracaktır. O zaman bittorent remote programını sec ekleme yapıyor direk ben denedim simdi oldu.

Acilir gibi bir ekran geliyor ama olmuyor kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • add url diye ekrana birsey geliyormu?
  • quote:

add url diye ekrana birsey geliyormu?

Var ama url connet tarzi bisey yaziyor dun denedim diger arkadasin dedigi gibi indirip ekledim ama normal torrent sitelerine yani kullanici giris yapilmiyan yerlere ama uyelik isteyen torrent sitesine giris yaptigim ve indirdigim halde eklenmiyir torrent

• uyelikli yerleri kullanmadım acıkcası oralarda da olabilir aslında
  • quote:

uyelikli yerleri kullanmadım acıkcası oralarda da olabilir aslında

Denedim ama olmadi

• classcocuq C kullanıcısına yanıt
    Sorunu hangi aşamada yaşadığını tespit etmeye çalışalım. BitTorrent Remote uygulamasına giriş yapıp altta resmini verdiğime benzer bir ekrana ulaşabiliyor musun?

Air 5650 Uzaktan torrent yönetimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 14 Mayıs 2015; 11:03:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Sorunu hangi aşamada yaşadığını tespit etmeye çalışalım. BitTorrent Remote uygulamasına giriş yapıp altta resmini verdiğime benzer bir ekrana ulaşabiliyor musun?

Air 5650 Uzaktan torrent yönetimi

Evet ulasiyorum normal giris yapmadan indirdigim torrentleri ekliye biliyorum fakat uyelik isteyip giris yaptigim torrent sitesinden indirdirdigim dosyayi ekleye miyorum bi tazi cikiyor loading den hemen sonra ama 0.9 salise gorunuyor hic bisey goremiyorum uyari hakkinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classcocuq -- 14 Mayıs 2015; 11:21:34 >

• Üye olduğunuz sitenin modemdeki BitTorrent sürümüne izin vermemesi de sıkıntı çıkarıyor olabilir. Zamunda.net'ten torrent indirip ekleyebiliyor musunuz?

Bir de sorun yaşadığınız üyelikli siteleri özelden yazarsanız üyeliğim varsa bir de ben deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 14 Mayıs 2015; 11:29:38 >
  • quote:

Üye olduğunuz sitenin modemdeki BitTorrent sürümüne izin vermemesi de sıkıntı çıkarıyor olabilir. Zamunda.net'ten torrent indirip ekleyebiliyor musunuz?

Bir de sorun yaşadığınız üyelikli siteleri özelden yazarsanız üyeliğim varsa bir de ben deneyeyim.

Tabi hemen suanda gonderiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classcocuq -- 14 Mayıs 2015; 11:43:43 >
  • classcocuq C kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğin siteleri denedim.

TT'ten indirdiğim torrent ilk dokunduğumda ekleniyor gibi göründü. uTorrent Remote uygulamasını açtığımda eklenmemiş olduğunu gördüm. Uygulama açıkken dosya yöneticisine geçip tekrar torrent dosyasına dokununca bu kez ekledi ve indirme başladı.

TN ise zaten modemdeki BitTorrent sürümünü desteklemiyor. Daha önce PC'den denemiştim. Eklemeye kalktığımda dediğin gibi hata verdi. Web arayüzünden eklenebilir ama eklense bile indirme başlamıyor. TN yöneticilerine durumu anlatıp çözüm istemekten başka çare yok.

Edit: Trackerturk'te sorun yaşamaya devam ederseniz bir de BitTorrent Remote'u kaldırıp uTorrent Remote ile deneyin. Yeni hesap oluşturmanıza gerek yok aynı bilgilerle ona da giriş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 14 Mayıs 2015; 15:39:18 >
  • quote:

Hocam bahsettiğin siteleri denedim.

TT'ten indirdiğim torrent ilk dokunduğumda ekleniyor gibi göründü. uTorrent Remote uygulamasını açtığımda eklenmemiş olduğunu gördüm. Uygulama açıkken dosya yöneticisine geçip tekrar torrent dosyasına dokununca bu kez ekledi ve indirme başladı.

TN ise zaten modemdeki BitTorrent sürümünü desteklemiyor. Daha önce PC'den denemiştim. Eklemeye kalktığımda dediğin gibi hata verdi. Web arayüzünden eklenebilir ama eklense bile indirme başlamıyor. TN yöneticilerine durumu anlatıp çözüm istemekten başka çare yok.

Edit: Trackerturk'te sorun yaşamaya devam ederseniz bir de BitTorrent Remote'u kaldırıp uTorrent Remote ile deneyin. Yeni hesap oluşturmanıza gerek yok aynı bilgilerle ona da giriş yapabilirsiniz.

Benim denedigim iki sitede olmuyor malesef

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.