Şimdi Ara

Air kool lorna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar klima almayı düşünüyorum fazla pahalı olmasın diyorum ve bu iki markayı öğrendim daha doğrusu kipada satıyorlar orada gördüm air kool ve lorna markaları. Air kool mısırda üretiliyormuş 12000btu 449 ytl nakitte %10 indirim falan montaj dahil lorna ise 12000 499ytl onda da aynı inndirim var ve montaj dahil lorna markasını demirdöküm üretiyormuş bu iki klima hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olailir mi ayrıca ucuz ve biraz da kaliteli bir klima markası önerecek olan var mı 9000btu bir klima bana yeter fiyatı maksimum 450 500 montaj dahil bulmam mümkün mü

Saygılarımla........

yardımcı olursanız sevinirim.

• klima sektöründeki değişiklik öylesine bi yol aldı ki mısır veya çinde üretilmeyen klima zaten bulamazsınız örnek olara forumdaki bir arkadaşın dün aldığını söyediği 2,105 tl olan toshıba klima bile çin malı unutmayın . demirdöküm servisiyle bağlantı kurup klimanın daha önceleri ne gibi sıkıntılar yarattığını sorun servislere güvenin doğruyu söylerler çünki ne dandik malla ne de müşteriyle uğraşmak istemezler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LejyoneRr

klima sektöründeki değişiklik öylesine bi yol aldı ki mısır veya çinde üretilmeyen klima zaten bulamazsınız örnek olara forumdaki bir arkadaşın dün aldığını söyediği 2,105 tl olan toshıba klima bile çin malı unutmayın . demirdöküm servisiyle bağlantı kurup klimanın daha önceleri ne gibi sıkıntılar yarattığını sorun servislere güvenin doğruyu söylerler çünki ne dandik malla ne de müşteriyle uğraşmak istemezler.

haklısın bi gidp konuşmak lazım peki bu fiyatlarda başka önerebileceğiniz klima var 450 500 civarı 9000 ya da 12000 btu
  • Praktiker ve Koçtaşta ucuz klimalar var oralara da bakın isterseniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktorsabah

quote:

Orjinalden alıntı: LejyoneRr

klima sektöründeki değişiklik öylesine bi yol aldı ki mısır veya çinde üretilmeyen klima zaten bulamazsınız örnek olara forumdaki bir arkadaşın dün aldığını söyediği 2,105 tl olan toshıba klima bile çin malı unutmayın . demirdöküm servisiyle bağlantı kurup klimanın daha önceleri ne gibi sıkıntılar yarattığını sorun servislere güvenin doğruyu söylerler çünki ne dandik malla ne de müşteriyle uğraşmak istemezler.

haklısın bi gidp konuşmak lazım peki bu fiyatlarda başka önerebileceğiniz klima var 450 500 civarı 9000 ya da 12000 btu

yine demirdöküm güvencesinde migrosta satılan blue line var 480 ytl civarı 12.000 btu ben kullanıyorum 2 yıldır bi problem çıkarmadı

• baktım blueline a 12000lik 469 ytl kurulum falan dahil o da demirdöküm güvencesi altında peki senin fatura nasıl geliyo günde ne kadar çalıştıryorsun benim amacım sadece serinlemek kışın kalorifer var sorun olmuyo aydında oturuyorum da burası iyice sıcak olmaya başladı:)
  • quote:

baktım blueline a 12000lik 469 ytl kurulum falan dahil o da demirdöküm güvencesi altında peki senin fatura nasıl geliyo günde ne kadar çalıştıryorsun benim amacım sadece serinlemek kışın kalorifer var sorun olmuyo aydında oturuyorum da burası iyice sıcak olmaya başladı:)

sayın arkadaşım eger elektrik hesabına şimdiden başlayacaksanız hiç bu tarz klimalara yanaşmayın,direk daha kaliteli klima alın

günde 10 saat ayda 30 gün çalıştırırsanız ayda 41.000.000 ytl elektrik harcar

bende daıkın var inverter 24 saat hiç kapanmıyor 2 klima birden bu tarza hesaplarıda hiç yapmıyorum vede işçi biriyim,yanlış anlanmasın

ya iyi klima başta fazla para yada 5. kalite klima sonra bol elektrik parası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

baktım blueline a 12000lik 469 ytl kurulum falan dahil o da demirdöküm güvencesi altında peki senin fatura nasıl geliyo günde ne kadar çalıştıryorsun benim amacım sadece serinlemek kışın kalorifer var sorun olmuyo aydında oturuyorum da burası iyice sıcak olmaya başladı:)

sayın arkadaşım eger elektrik hesabına şimdiden başlayacaksanız hiç bu tarz klimalara yanaşmayın,direk daha kaliteli klima alın

bende daıkın var inverter 24 saat hiç kapanmıyor 2 klima birden bu tarza hesaplarıda hiç yapmıyorum vede işçi biriyim,yanlış anlanmasın

biraz daha saygılı konuşmaya davet ediyorum bilmediğim için ne kadar elektrik faturası geldiğini merak ettim yardımcı olmanı beklerdim

Saygılarımla....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

biraz daha saygılı konuşmaya davet ediyorum bilmediğim için ne kadar elektrik faturası geldiğini merak ettim yardımcı olmanı beklerdim

Saygılarımla....

yazıda saygısızlık nerede acaba gayet açıkca size hesaplar verilmiş,acaba sorun sizde olmasın,kalitesiz ürün olsun aman az elektrik çeksin yazın 52 derecede sogutsun, kışın -15 de ısıtsın varmı 3 kuruşa 5 köfte

beş kuruşluk üründen 10 kuruşluk iş beklemeyin,herkesin yazım anlatım tarzınada siz saygılı olun vede sonuca bakın cevap verilmişmi verilmiş alınmışmı onu bilemem

• bu ne biçim bir forum böyle sadece bilmediğim için sordum arkadaşımızın bir şimdiden böyle hesaplara girme diyor ben 5 kuruşluk makinadan 10 kuruşluk hizmet beklemiyorum gerçekten de bu kadar fark olup olmadığını örenmeye çalışıyorum ama böyle hitapla nereye kadarbilmediğimiz konuda cevaplaru azar yiyerek mi alcaz olanlara üzüldüm açıkçası bu makinalr hakkında yorum istedim iş nerlere gitti

LejyoneRr arkadaşım yardımların için çok teşekkür ederim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorsabah -- 1 Temmuz 2007; 22:01:07 >
  • quote:

bu ne biçim bir forum böyle sadece bilmediğim için sordum arkadaşımızın bir şimdiden böyle hesaplara girme diyor ben 5 kuruşluk makinadan 10 kuruşluk hizmet beklemiyorum gerçekten de bu kadar fark olup olmadığını örenmeye çalışıyorum ama böyle hitapla nereye kadarbilmediğimiz konuda cevaplaru azar yiyerek mi alcaz olanlara üzüldüm açıkçası bu makinalr hakkında yorum istedim iş nerlere gitti

takma kafana konuşsunlar baktığın 12000 btu luk klima soğutmada saatte 1400 w harcıyor.bana + olarak ayda 35 ytl geliyor.akıllı sayaç kullanan arkadaşlar daha az geldiğini söylediler.
  • iyimiş ya hemen alıyorum o zaman 12000 btu blueline ne dedin? iyi bir seçim olur sanki şikayetvar.comda 2 şikayet var ses sorunundan başka da göremedim
  • herkes bişeylerden şikayet ediyor hiç şikayeti olmayan yok orda.ben memnunum
  • eywallah yardımların için sağoll en kısa zamanda alıcam bi de advetage karta taksit yapsa süpper olurdu ya migros neyse :)
  • airkool'u bizzat kullanıyorum aslında demirdöküm alacaktım ama vazgeçtim bana dediler airkool klimalar +52 dereceye kadar soğutuyormus.. kalitesine gelince gayet güzel bir ürün iyi iş görüyor ve günde yaklaşık 5-6 saat açık kalıyor bana ayda 30 ytl el fat geliyordu şimdi 50 ytl civarlarında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.