Şimdi Ara

## Air Rivals Rehberi (Ana Konu - Güncel YENİ server!! ) ## (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
197
Cevap
2
Favori
99.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu oyuna benzer, daha iyi bir oyun arıyor. Önerileri bekliyorum
  • sadece makaradan başlıyacam liseyi giderken oynardım :D uçmak güzel birşey Eve online var birsürü oyun var buna benzer aiengames midir nedir oraya girip bakabilirsin.
  • 2 yıl önce bıraktım phoneix sunucusunda ani ırkı başkanıydım uzun süre boyunca

şuan yeni bir sunucu açılmış 4. sanırsam gel gel diye başımın etini yiyorlar fakat asla oynamam bu oyunu

oynarken gm diye aldıkları tipler karşı ırkdan arkadaşlarına öyle kıyak yapıyorlardı ki insanı deli ediyordu

örnek olarak: anagemi savaşı sırasında bizim mgear uçaklarımız(bize buff vb. basan) hiç bir şekilde bize buff veremiyordu fakat karşı ırkda böyle bir durum yoktu

çatır çutur yiyolardı bizi ozamandan sonra gmler ile kavga edip oyunu bıraktım kimseyede tavsiye etmem
  • bu 4. server ne zman açılmış bilen varmı?
  • ya benim bi sorunum var oyunda iken alt tab yaptığımda şu hatayı veriyor "istemciden cevap alınamadığından, sunucu ile bağlantı kesilecektir" diyor atıyor oyundan bunun çözümü nedir yardım edin lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanAyyildiz -- 24 Nisan 2013; 18:32:20 >
  • Konu up herkese tavsiye ederim benim pegasusta 78 mg hesabım var. Hala oynuyor musun ? 1.5 yıl önce başlamıştım ama bir ara bırakmıştım lolden sıkılınca geri döndüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commando Kayle

Konu up herkese tavsiye ederim benim pegasusta 78 mg hesabım var. Hala oynuyor musun ? 1.5 yıl önce başlamıştım ama bir ara bırakmıştım lolden sıkılınca geri döndüm

Ben oynuyodumda arkadaş yoktu bıraktım
  • merhaba ... airrivals yardım isteyen pm atsın :) bide bi pvp arıyorum kasma derdi olmayan item sıkıntısı fazla olmayan bilen varmı acaba :)
  • Gençliğime UP
  • 2023 deki unbanımı 2016 da actırdıgım icin UP
  • hala oynayan var mı?
  • tr sunucusu tekrar açılmış en son 23 leveldim oyunda
  • ben bu oyuna yıllar önce başlamıştım büyük hevesle

1 gün sonra hiçbirşey anlamayıp silmiştim
  • yeniden açılmış bakalım 1 hafta falan takılırım hala p2win ise oynamaya değmez.
  • Varmıdır buna benzer bir oyun eskiden oynardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu senelerdir oynuyordum yaklaşık 4 senedir falan girmiyorum firma el değiştirmiş zannedersem pegasus serverındaydım eski hesabıma giremiyorum acaba nasıl girebilirim veya hesabım hala duruyor mudur o kadar emek vardı hesapta boşa gitmemiştir inşallah
  • Yasinyklgn Y kullanıcısına yanıt
    Ben de hesabıma giremedim büyük ihtimalle silinmiş. 2013 de bırakmıştım. Bu sabah tekrar başladım aşırı basit olmuş 70lwl e kadar kastım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.