Şimdi Ara

Air6372SO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir konuda gerçekten çok sıkıştım ve hiç bir yerde yardım bulamadım.
    4 Kişi kalıyoruz tek bir internete bağlı, bu da 8mbit olarak geçiyor yanılmıyorsam fakat 4'ümüzün de ortak bir problemi var o da şudur ki internet kullanımının önüne geçemiyoruz. Yani yetmiyor, ben çok değil, sadece Skype bile kullanamıyorum. Downloadların önüne geçemiyorum ki genelde bu oluyor, o yüzden bir sınırlandırması veya kendime öncelik atamak istiyorum çünkü interneti sürekli aktif olarak kullanmıyorum ve bu konuda evdekilerle de her ne kadar konuşursak konuşalım modemden çözmek dışında bir sonuca ulaşamıyoruz.

Modemin modeli Air6372SO

İnternet için maximum indirebilme hızlarına girip baktığımda 2mbit ve 5.5 mbit var, ortası olmadığı için oradan da müdahele edemiyorum ki 2ye aldığımda bile pek bir değişim gözlemlemedim. Bunu yaklaşık olarak 2 haftadır araştırıyorum ve tam olarak istediğim bilgiyi hala da bulamadım, en sonunda donanimhabere danışma zamanım geldi diye düşündüm.

İlgilniz ve yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederim, iyi akşamlar.

• İlk ve son kere upluyorum başlığı hala araştırıp bir sonuç alamamam yüzünden. Belki bilgisi olan birinin gözünden kaçmıştır, lütfen kusuruma bakmayın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZYXEL VMG3925 B10B <<ANA KONU>>
    7 yıl önce açıldı
    ZTE ZXHN H267A - WAN Şifresi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.