Şimdi Ara

Airbrush Tavsiyesi İstiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk öncelikle merhabalar. Ben bu hobiyle birkaç yılı aşkın süredir uğraşmaktayım. Bir gün fırçanın yetmediğini görüp internetten Gorgeous marka GB132 airbrush aldım. Memnun kaldığım söylenemez çünkü meme çok çabuk tıkandığından devamlı tükürme yapıyordu. Sonra çin malı bir ab elime geçti ki gorgeousdan da rezaletti. Bunlara birkez daha para yatırmamam gerektiğini o an anladım. Şimdi de uzun kullanımlık, kaliteli ve aşırı olmamakla birlikte ince iş yapabileceğim bir ab arıyorum. İlk öncelikle söylemeliyim ki öğrenciyim. Lisede okuyorum ve şu anda 200 Tl civarı param var. Biliyorsunuz ki bayram geliyor. Bu paraya bayram harçlığını da eklersek en iyi ihtimalle 700 Tl gibi bi bütçem olacak. Hava deposuz bir kompresör var elimde. Şu anda kompresör ihtiyacım yok ve sadece ab ihtiyacım var. Daha önce bi arkadaşın tavsiyesiyle Badger 100 modelini almaya kalkmıştım ama satılan bir yer bulamamıştım. Yani önerinizi link şeklinde de verirseniz harika olur. Yurt içi/dışı çok önemli değil ama yurt içi çok daha iyi olur. Çünkü yaz tatili içinde en az 1 model bitirmeyi planlıyorum. Malum okul zamanı pek fırsat olmuyor. Şimdiden ilgilenecek arkadaşlara teşekkürler..

• Merhaba.
    Ben sparmax max-3 kullanıyorum.Tr de yedek parçası da mevcut.tavsiye ederim.
    www.herdevat.com
    Üstten Beslemeli
    https://www.herdevat.com/ustten-beslemeli

linkten inceleyebilirsiniz.
    ayrıca nozul tıkanması genelde boyanın kalın oluşu(yeterli inceltme yapılmazsa) da etkiler.linke bakın belki sorunuzu bir nebze katkısı olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.