Şimdi Ara

** AİRFEL DİGİFEL PREMİX ** Kullanıcıları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
13
Favori
57.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mbaydogan

Benim evimde petek boyları düşük olduğu için maalesef yüksek derecelerde yakmak zorunda kalıyorum. Benimde termostat antrede 23,8 dereceye ayarlı. 24 derecede kapanıyor 23,6 da geri yanıyor. Günlük 7 ia 8 metreküp arası tüketim var. Isınma sorunum yok ama tasarruf için sanırım daha fazla peteğe ihtiyacım var.

Alıntıları Göster
    bence daha fazla petek boyu daha fazla tüketim olacak ..
  • mbaydogan kullanıcısına yanıt
    + termostatik vanalar kullanmıyorsanız birkaç termostatik vanaya
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Danfoss marka termostatik vanalar var hocam. Salonu çok kullanmıyorum 2,5 a ayarlı kapısıda kapalı genelde. mutfak 3,5 ta diğer odalar 5 te. Sıcaklıklar eksiye düşünce kazanı 60 a çıkardım. Yoğuşma yapmıyordur ama alev modülasyonu çalışıyor tüketim çok fazla değil bana göre.
  • Merhabalar
    Dün akşam kazan sıcaklığını 50c yaptım. tüm trv vanalar 3e alındı. Sabah kalktığımda gidiş sıcaklığı48c, dönüş sıcaklığı 47c idi ve pompa 0 gösteriyordu. Anladığım kadarıyla kombi kendini kapatmıştı. Oturma odasını 4e aldım ve bıraktım.Akşam sonuç nasıl olacak bakalım?
    3 yatak odasını da 3e almamın nedeni 4e aldığımda sıcklamamızdan kaynaklıydı.20c ılık , 24c sıcak oluyor. Gündüz oturma odasını 24c yapıyorum akşam 20cye alıyorum
    Bu arada sadece trv vanalar ve kombi ile 7/24 çalıştırarak günlük tüketimimiz 7-8 m3 civarı. zannedersem ev ısındıkça 6m3 düşeriz gibime geliyor.
    Evet taktırdım.Biraz geç cevap yazdım kusura bakmayın,biraz işlerim vardı anca halledip girebildim.
  • moonn M kullanıcısına yanıt
    sorun değil.peki sonuç nasıl memnunmusunuz? oda sıcaklığına göre modülasyon özelliğinde çalışıyor mu? kombiden kazan sıcaklığı kaça ayarlı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyid47

airfel prmix 24 kw kombi daha once 40 derecede gunluk 10 m3 tuektim oluyordu eca.kablosuz on off termostat ile

24.4 derecede kullanıyorum.24.6 cıktıgında kapat.24.2 ye dustugunde calsıtırt programı var. 24 saat acık kombi. ve tuketim 6 m3 oldu 24 saatlik.ev gayet sıcak ve konforlu ev 140 mtre net.toplam petek boyu 9 metre yaklasık.2.metre toplamda 2 petek kapatıldı.ev ısı yalıtımlı .salonda hava kacakları oldugu için oturma odasına takıldı termostat. diğer bir evime warmhaus enrva erp 24 kw aldım 4-5 gune gaz acılacak onunda bilgisini yaarım .sehir mardin gece eksşye dusuyor hava
    merhaba hocam bende modülasyonlu oda termsotatı bakıyorum ancak siemen bulmak pek mümkün değil, sizin kullandığınız ürünü kullanınca bir farkı var mı ve termsotatik vana kullanıyormusunuz bilgi verebilirmisiniz

• Merhaba arkadaşlar üstte yazdığım gibi modülasyonlu oda termostatı bakıyorum airfel premix kombi aldım yeni olan modelden(ön panel siyah) evde petekler kısmen küçük konulmuş gibi 1. kat yalıtım var ancak altı sığınak boş olacak. termostatikmi yoksa modülasyon yapan bir oda termostatı mı almalıyım(hoş siemens bulamıyorum galiba diğerleri uyumsuz modülasyon yapmıyor) hangisi hem ısınma kolaylığı sağlar ve tasarruflu olur. Kombi balkonda planı paylaşıyorum. evin yan cephelerinde cam yok doğu-batı cephe** AİRFEL DİGİFEL PREMİX ** Kullanıcıları

• Buda salona konulan petek** AİRFEL DİGİFEL PREMİX ** Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist19 -- 1 Ocak 2019; 8:53:58 >
  • Bizim kombi gitti gidecek Son demleri. Takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CarpeDiem_ -- 1 Ocak 2019; 10:3:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metalurjist19 kullanıcısına yanıt
    hem termo vanalar hem modülasyonlu o.t fayda sağlar ikisinin görevi farklı biri radyatör termostatıdır diğeri kombi termostatı

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist19

merhaba hocam bende modülasyonlu oda termsotatı bakıyorum ancak siemen bulmak pek mümkün değil, sizin kullandığınız ürünü kullanınca bir farkı var mı ve termsotatik vana kullanıyormusunuz bilgi verebilirmisiniz

Alıntıları Göster
    mrb sadece termostatı kullanıyorum.kullanmadıgım bir salonun petekleri kapalı ev 160 m2 imiş ev net ısı yalıtımlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyid47 -- 2 Ocak 2019; 16:14:13 >
  • kombi airfel yeni model 24 kw ...eca kablosuz termostat kullanıyorum 24.2 derfede kullanıyorum.24.4 cıkınca kapat 24 derceye düşünce calsıtırt ayarım var.kombi petek sıcaklıgı 40 derceye ayarlı..ortalam tuketim 7-8 m3

acaba kombi petek sıcaklıgını 60-70 yapsam daha az tüketim saglanmaz mı?

deneyen arkadaslar var mı bu ayarları
    gayet memnunum termostattan. Oda sıcaklığını ayarladığımızda kazan sıcaklığını kaç derece olacağını kendisi hesaplıyor. Hassasiyetinden memnunum genel olarak. Ancak şöyle bir sıkıntı var kombi üzerinden ayarlanan kazan sıcaklığını dikkate almıyor. Kombinin ulaşacağı maksimum sıcaklığı ayarlamak için termostatın ayarlarına girip değer belirlemek gerekiyor. Ben 50 dereceye ayarladım,bu sıcaklık evimi genel olarak ısıtabiliyor. Daha soğuklarda sıcaklığı artırmam gerebilir.
  • Merhabalar
    İlk fatura geldi. 17 günlük tüketim 131m3 225tl . ilk hafta 55c di sonra 50cde stabil kaldı. oturma odası trv5 te. yatak odaları trv 4 te
    Benim koşullarımda fena değil ama en önemlisi ısınabilecek şekilde yaktım.üst kat yeni kombi taktırdı ve yakmaya başladı. Alt kat maalesef boş
  • Merhaba, Airfel digifel premix kombilerin tanıtım kartlarında güneş enerjisi ile uyumlu çalışma özelliği olduğu yazıyor. Ben İzmir'de oturuyorum ve güneş enerjisi kullanıyorum, sistem kışın bile 2 saat güneş görse suyu kaynatıyor. Bu kombiyi kullanırsam kombi özellikle kış aylarında ısıtma suyu olarak güneş enerjisi tarafından ısıtılan suyu mu kullanacak ki bu önemli tasarruf sağlar, bu konu hakkında bilgi alabilir miyim?
    Bu kombi için uyumlu Siemens dışındaki on/ off kablosuz oda termostatları hangileridir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kk35 -- 15 Ocak 2019; 14:55:33 >
  • kk35 K kullanıcısına yanıt
    piyasadaki tüm on-off oda termostatları uyumludur
  • Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

piyasadaki tüm on-off oda termostatları uyumludur
    Merhaba Airfel kombime oda termostati düşünüyorum

Honeywell DT92A modeline karar verdim gibi fiyat aralığı bu civarda başka onerirmisiniz veya bunu tavsiye edermisiniz haftalık program felan o kadar önemli değil

• emrahak86 E kullanıcısına yanıt
    aynı oda termostatının kablolusunu kullanıyorum honeywell dt90, tpi algoritmalıdır aç kapa çalışır ekranı geniştir kullanımı basit öneririm

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.