Şimdi Ara

** AİRFEL DİGİFEL PREMİX ** Kullanıcıları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
13
Favori
57.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iki kombiyi de öneririm kağıt üstünde airfel digifel premix biraz daha ağır basar
  • Rapidman89 R kullanıcısına yanıt
    hocam airfel digifel premix artık 5 yıl garanti. bunu da göz önünde bulundur
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    merhaba tekrar.
    tam tahmin ettiğim gibi oldu, gelen servis elemanı bu cihazı ilk defa görmüş, kalorifer, sıcak su nasıl açılır bilmiyor, ben aldım elime kullanım kılavuzunu, bak burdan açılıyormuş diye servis elemanına öğrettim.
    basit cihazmış, kılavuzu bir kere okuyunca herşeyi öğreniyorsun zaten, servise gerek yokmuş hiç.
    1 ay kadar oldu neredeyse, gayet memununm şimdilik.
    banyodaki aniden suyun soğuması olayı çözüldü, artık aniden üşümüyoruz :D
    fakat en uzaktaki banyoda sıcak su için yine litrelerce suyun akmasını bekliyoruz. buna çare olmadı, bunun için ekstra birşey yapmamız gerekiyor mu acaba?

bir de garanti belgesinde 3 yıl garanti olduğu yazıyor, gelen elemana söyledim 5 yıl olmuş diye ama adamın dünyadan haberi olmadığı için valla ben bilmiyorum dedi.
    bunu nasıl öğrenebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetleguese -- 18 Mart 2019; 12:47:44 >
  • Beetleguese kullanıcısına yanıt
    airfel digifel premix'te sıcak su da konfor modu var.yani plakalı eşanjörde her zaman bir miktar sıcak su hazır tutar musluk açılınca sıcak suyu gönderir. bu özellik fabrikasyon olarak aktif olarak geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum.kılavuza bakabilirsiniz
    5yıl garanti oldu ama tarihini müşteri hizmetlerine sorun sizin kombi garanti süresi denk geliyorsa 2 yıl talep edin. 2 yıl 2 yıldır çoğu firma 2 yıl ek garanti için 400 500lira talep ediyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım ayının başından beri bu kombiyi santek kablosuz termostat ile kullanıyorum. Ev ara kat, 3+1, dış cephe yalıtımlı, çift camlı ve pimapenli, 9-16 arası 21 derece diğer saatler 23 derece olarak ayarlı. Bu şekilde banyo ve mutfak doğalgaz kullanımı dahil olarak aylık faturam Çanakkale şartlarında 230 lira geldi. Yanlız evdeki petek metrajı düşük. Yaklaşık 5 m ve ev 100 m2. Kısacası bu fiyata üzerine kombi yok bence.
  • merhaba @disintegration hocam,istanbulda net 70 m2 orta kat 2+1 daire için nitrmoix p24 mü airfel digifel premix mi tercih edilmeli? hangi özellikleri ile hangisi daha ağır basar,daha mantılıdır,yorum beklıyorum.tesşk
  • ufuk75 kullanıcısına yanıt
    airfel daha donanımlı, modülasyona aralığı geniş,kullanım suyunda eco/comfort modu var,cold burner door teknolojisi var,modülasyonlu oda termostatı ve dış hava sensör desteği var hatta boyler bile bağlanabiliyor
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hala eco comfort modunu bulamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    o zaman comfort modu her zaman açık olacak şekilde ayarlanmış,kombi her zaman plakalı eşanjörde bir miktar sıcak su hazır bekletiyor
  • Sayın @desintegration bir sorum olacaktı Aifel premix kombi kullanıyorum bu kombi çalışırken min kaç Metre petek açık kalması gerekiyor veya böyle birşey varmı yoksa pompa sürücülü olduğu için 1 metre bile Petek olsa normal çalışır mı?

• emrahak86 E kullanıcısına yanıt
    1mt petek yeter ayrıca havlupan açık kalırsa da iyi olur iyi devirdaim eder

• Teşekkürler cevap için

• bişey değil
  • 2018 yılı kasım ayı aldım bu kombiyi . aynı modeli yeni olandan ortalam 180 m2 net ev ısı yalıtımlı 10 metre petek eca kablosuz termostat 26 derece sıcaklı kapat 24.5 calsıtırt ile kombi sıcaklık 42 derece, ev mukemmel sıcaklık ortalama aylık 180 m3 gaz tüketimi. en yuksek fatıura 250 tl.

şiddet ile tavsiye ederim.

warmhaus enerva plus da var airfel kadar stabil sıcaklık yok gaz tüketimi daha cok aynı kombi sıcaklıgında
  • Hocam yeni evimize kombi alcagiz 2 kombi arasinda kaldik hangisinin onerirsiniz?
    Airfel Digifel Premix 24 kw Kombi (20000 kcal/h)
    Baymak DuoTec Compact Premix 24 Kombi

• AndGame A kullanıcısına yanıt
    iki kombiyi de öneririm bölgenizde hangisinin servisi varsa ve evinize daha yakınsa onu tercih edin

• yalan söylüyorlar
    airfel digifel premix'e modülasyonlu oda termostatı takılıyor.model:siemens qaa 73
    ilk sayfada resimler var hatta arkadaşın biri taktırdı konuya yazmıştı ona sorabilirsiniz

• Yalan söylemiyorlar bilgisizler hocam 8. Kiside anca bu cevabi aldım keşke sizin gibi olsa herkes çok bilgisizler teknik servisler firmaya kadar aradım daikini aradım onlar servise yonlendiriyor servis fabrikaya yönlendiriyor kafayi yicektim siemens qaa73 baktım nette bulamadım peki cosa alsam on balkondan arka odada çeker mi ve tasaruf sağlar mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DariusVictusS -- 10 Eylül 2019; 16:29:40 >
  • DariusVictusS D kullanıcısına yanıt
    siemens qaa73 , daikin fabrika satış mağazasında satılıyor. bu konuda birkaç sayfa önce bir arkadaş satın aldı
    siemens qaa73 alamazsan airfel servisinin onay vereceği on off oda term alabilirsin mesela siemens rev24 iyidir ama servise sor

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

siemens qaa73 , daikin fabrika satış mağazasında satılıyor. bu konuda birkaç sayfa önce bir arkadaş satın aldı
    siemens qaa73 alamazsan airfel servisinin onay vereceği on off oda term alabilirsin mesela siemens rev24 iyidir ama servise sor
    Airfel digifel premix mi demirdokum atromix mi sizce?
    Airfelin 5 yil garantisi cezbediyor ama bizim burdaki servisini araştırdım yaramaz diyorlar.
    Teknik anlamda ikisinin arasinda ne farklar var ikiside tam yoğuşmalı mı veya kullanan kompenentler hangisinin daha üstün gelir tam bilmiyorum bilgilendirebilirmisiniz bu 2 seçenek arasında kalan arkadaşlar olursa yardımcı olur hem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DariusVictusS -- 10 Eylül 2019; 21:15:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.