Şimdi Ara

** AİRFEL DİGİFEL PREMİX ** Kullanıcıları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
13
Favori
57.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım, çok teşekkür ederim. Şu an için T3R modeli hem yeni olması hem de özellikleriyle benim için en mantıklı seçenek gibi duruyor.

Bahsettiğiniz konuya göz atacağım.

Lakin yine Airfel Digifel Premix kombisi özelinde bir sorum daha olacaktı. Honeywell'in sitesinde gezerken kombi uyumluluklarını gösteren bölümü inceledim. Sitenin demesine göre Honeywell Modülasyonlu Akıllı Termostat – Y87RF2008 & RFG100 de bu kombiye uyuyormuş. Bu konuda sanki daha önce bu termostatın bu kombiye uymadığını okumuştum. Yanılıyor olabilirim. Sizin bu konuda bilginiz var mıdır?
  • CresOne C kullanıcısına yanıt
    y87rf yi kullanan arkadaşlar var bu konuda 2 3 sayfaya geriye bakabilirsiniz o arkadaşlara sorarsanız daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli bilgileriniz için teşekkür ediyorum. İnceleyeceğim.

• Airfel Digifel Premix için oda termostatı öneri rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    bu basıncı sistemin yine de çalışabileceği ama biraz daha yüksek (1.9- 2 gibi) değerlere çıkarmak sirkülasyon hızına olumlu fayda sağlar mı? Özellikle dolaşımın tam sağlanamadığı dubleks evler için soruyorum.
  • ulex kullanıcısına yanıt
    Basinc dokunman taraftari değilim 1.5 bar normal 40,45 arasinda kombi içerisndeki isiyla 1.6 1.7 kadar cikiyor.Varsa pompa hizi kademeyle yükseltebilirsin bi nebze faydasi olucaktir

• ulex kullanıcısına yanıt
    tesisat suyu soğukken kombi çalışmıyorsan 1.5 bar. kombi çalıştığında sıcaklığa göre 2 bar olabiliyor bu da kombiyi zorlar

dubleks evlerde tüm peteklerin sirküle olması için kombi alt kattaysa alat kattaki tüm peteklere kaliteli termostatik vanalar taktırılmasını öneriyorum böylece alt kattaki petekler kısıldığında
    kapalı devre tesisat suyu üst kattaki peteklere kanalize olacak

bu da yetmezse ev büyükse son çare ek pompa+denge kabı+açık genleşme tankı
  • Buderus gb022 yoğuşmalı kombimin değişim zamanı geldi. Buradaki yorumlardan "Airfel Digifel Premix" almaya karar verdim.
    Buderus için kullandığım "ModuLink 250 RF" oda termostatım var zaten ve oldukça memnunum. Airfel de bu termostatı kullabilir miyim? Bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diko66 -- 17 Nisan 2020; 16:35:25 >
  • Diko66 D kullanıcısına yanıt
    modulink 250rf , modülasyonlu bir oda termostatı olduğu için opentherm iletişim protokolü üzerinden airfel ile uyumlu olacağını sanmıyorum
  • Yanıtınız için önce teşekkür ederim. Airfelin klavuzunda bu protokolü desteklediği ile ilgili bir doküman linki atıyorum,http://www.airfel.com.tr/Kullanim-Kilavuzlari/Digifel-Premix-Kombi-Kullanim-Kilavuzu.pdf bakıp fikrinizi yazar mısınız?
  • Diko66 D kullanıcısına yanıt
    airfel de bu iletişim protokolü yok demedim. bu protokol üzerinden
    çalışacağını düşünmüyorum dedim
    çünkü bu tip oda termostatları sadece buderus'a özel olarak üretilmiştir başka marka kombilere takılamaz
    bu oda termostatını çok beğeniyorsanız bence buderus marka kombi alın. almadan önce buderus müşteri hizmetlerine uyumlu olup olmadığını sorun.çünkü kullandığınız bu o.t 5-10 yıllık bir ürün
    airfel digifel premix alacaksanız yanında iyi bir on-off yani aç kapa oda termostatı almanızı öneririm

• danfoss

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar airfel premix 24kw _bosch 2200 iw 24kw_viessman vitodens 050 24kw

binamız için bir firmayla anlaşma yapılmış. Yukarıdaki 3 model arasından seçim yapmamızı bekliyorlar. Bosch airfel den 500 lira pahalı, viessman ise1500 lira pahalı. Airfel en ucuzu. Yorumunuzu almak isterim. 108 m2 3 artı 1 ev için alınacak. Bir de kombiyi kapalı balkona mutfağa koyma noktasında ne düşünürsünüz. Çalışırken rahatsız eder diye mutfak balkonuna koydurmayı düşünüyoruz.

• mateach M kullanıcısına yanıt
    kesinlikle airfel digifel premix alın diğerleriyle fiyat farkı bayağı varmış üstelik bu kombi 5 yıl garantilidir
    daikin vz ismiyle satılan kombiyle birebir aynı kombidir, sakarya daikin fabrikasında üretiliyor çok sağlam bir kombidir
    çelik premix eşanjör, pirinç hidroblok grubu var plastik değil ve de cold burner door teknolojisi mevcut
    komponent kalitesi iyidir. modülasyon aralığı geniş bir cihazdır. son model modülasyonlu pompa mevcuttur
    kısaca f/p çok iyi bir kombidir
    bence kombiyi mutfağa monte ettirin, o kadar sesli çalışmaz no frost buzdolabı kadar ses çıkartır
    balkonda kombi demek yakıtın artması demektir
    ama ses takıntınız varsa bilemem. onu da belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 7 Mayıs 2020; 0:44:57 >
  • Bilgilendirme için çok sağolun. Listede sınırlı ürün olunca hiç anlamadığım bir konuda yanlış bir seçim yapmak istememiştim.bir buzdolabı kadarsa ses mutfak düşünebilirim yakıt konusunu etkiliyorsa katlanmayacak bir ses değil. Çok sağolun tekrardan yardımınız için. Yöneticiye şimdi bildircem airfeli

• takip....

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin yaptığınız projeler mi bunlar?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.