Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 AirPods Pro 1. Nesil (sıfır kulaklıklar) Satın Al 2 Mart 2024 17:45 1 1 AirPods Pro 1. Nesil (sıfır kulaklıklar) Apple Airpods Pro 1. Nesil Ürünü 2020 de sıfır aldım, ürünün garanti süresi doldu. 2020 de üretilen airpodslardaki kronik gürültü engelleme modundaki sorun dolayısıyla ürün Apple yetkili serviste sorunsuz seri ile sıfırlanmıştır. Sağ ve Sol kulaklık garanti kapsamında sıfırlandıktan sonra kullanılmadı. Kulaklıklar 0 dır. Kutu içeriği tamdır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EK Quantum P420M Radyatör + FPT140 RGB Fan Corsair SF1000 SFX Platinum Switch Oled + Taşıma Çantası + Zelda:BoTW
Satılmıştır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EK Quantum P420M Radyatör + FPT140 RGB Fan Corsair SF1000 SFX Platinum Switch Oled + Taşıma Çantası + Zelda:BoTW