Şimdi Ara

Airpods Pro kararsızlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Düzeltme ; 2B588 . Kesinlikle stabil degil

Alıntıları Göster
    diğer konuda da yazdım, içteki adaptif mikrofonun yüzeyi kulaktaki kirden doluyor. uhu patafix ile nazikce temizlenince ilk zamanki gibi çalışıyor. ideal değil tabi ama çözümü o.
    https://forum.donanimhaber.com/apple-airpods-ana-konu--123331926-289

• nofearl N kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Silikonları falan sürekli temizleyip sileceğim hiç merak etmeyin. Çok heyecanlıyım açıcam birazdan kutuyu ve ANC li ilk kulaklığım olacak onuda merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    2.5 senedir AirPods 1 kullanıcısı olarak pil ömrünün yavaş yavaş sonuna geliyor olması ve ANC olmamasından ötürü PRO’yu ilk çıktığından beri özellikle yurtdışı forumlarda takip ettim;şikayeti olan hemen herkes bahsettiğiniz 1,2,4. maddelerin ya hepsinden ya da en az birinden şikayetçi.Ben mevcut dizaynı fonksiyon anlamında PRO’ya göre daha başarılı buluyorum,ürünü alıp da benzer problemler yaşamaktan korktuğum için de beklemeyi tercih ediyorum.Yorumunuz için teşekkürler...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    Sağ kulağın ağrıması genel galiba. Ben dahil birçok kişide ağrıma yaptığını okudum.
  • Arkadaşlar kutuyu açtım sürümü 2B588. Sesi çok çok iyi. ANC nin bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim. Efsane olmuş. Fakat sağ kulaklığın orda hafif bir çıkıntı vardı. Boya fazlası yani. Ne yapayım kararsız kaldım iade talebi oluştursam mı? Resmi yükledim sizlerde bir inceleyin kafaya takmasam mı acaba.

Airpods Pro kararsızlığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.