Şimdi Ara

Airsoft G36C ( M85 ) İçinde Boncuk Kalıyor !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Behzat Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: snnclskn

bende bunun m83 ü vardı 75 TL ye ankaradan almıştım. aynısı banada oldu. birde markası airsoft değil markası double eagle. airsoftlar full metal olur ve 400-600 fps atış hızın gücündedir.

bir de içini açarsan onaramazsın ben denedim gitti silah şimdi bi köşede süs olarak duruyor.

AirSoft bir marka değildir. Sporun adıdır. Kullanılan şeylere de silah denmez, replika ya da oyuncak denir. 300-450 FPS arasında standard rifle'lar vardır. Bu FPS'nin üzerindekilerle her oyunda oynayamazsın. Ama sniper olarak oynayacaksan iş değişir. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

ben airsoft ismi silah adı sanıyordum. neyse sana katılıyorum doğru. 1 yıl önce ilgileniyordum masraflı olunca bıraktım öyle işleri unutmuşum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: snnclskn

bende bunun m83 ü vardı 75 TL ye ankaradan almıştım. aynısı banada oldu. birde markası airsoft değil markası double eagle. airsoftlar full metal olur ve 400-600 fps atış hızın gücündedir.

bir de içini açarsan onaramazsın ben denedim gitti silah şimdi bi köşede süs olarak duruyor.

AirSoft bir marka değildir. Sporun adıdır. Kullanılan şeylere de silah denmez, replika ya da oyuncak denir. 300-450 FPS arasında standard rifle'lar vardır. Bu FPS'nin üzerindekilerle her oyunda oynayamazsın. Ama sniper olarak oynayacaksan iş değişir. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

gacırt

• Yeri gelmişken ben de bir soru sorayım.Bu silahlara bildiğin şu pazarda satılan dandik boncuk mermilerden konulabiliyor mu?Bir de Ankarada kaliteli airsoft alabileceğim bir yer bilen var mı?Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biksann

Yeri gelmişken ben de bir soru sorayım.Bu silahlara bildiğin şu pazarda satılan dandik boncuk mermilerden konulabiliyor mu?Bir de Ankarada kaliteli airsoft alabileceğim bir yer bilen var mı?Teşekkürler

Boncuk Boncuktur Farketmez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.