Şimdi Ara

Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.486
Cevap
29
Favori
187.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torrent desteği hakkında ne düşünüyorsunuz? Private Trackerlardan (zamunda gibi) indiriyor mu?
  • ZyXEL VMG3312-B10A v2 ile bunun arasında kararsız kaldım
  • Arkadaşlar bazen wifi net kopması yaşıyorum cihazı kapatıp açtığımda düzeliyor arızamı bu sadece wifi yapıyor kabloluda sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 12 Mayıs 2016; 20:29:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wildermess W kullanıcısına yanıt
    Zyxel alınmaz airties kalitelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende geçensene bu modemi almıştım kopma sorunuyla krşılaştım sıksık sonun da hiç çlışmaz oldu 7 aylık kulanımımdan snr servise tolladım 7 gün içinde sıfırını yolladılar ancak onda da bu kopma sorunları başladı kablolarmı taradım sorun yok 5650 yi çok mehtini duydumdu ama şuan hiç memnun degilim sık sık kopuyor çareini bilen var mı bu sorun kronik mi?
  • arkadaşlar sorunum baglantı girişlerindeymiş 3 lü dagıtım kutusunu degiştirdim düzeldi kopma olmuyor şuan....
  • erol_ kullanıcısına yanıt
    yanii yanii 2 kere aynı modem aynı şekilde kopma sorunu yapacağını zanmetmiyorum
    hatta baktır yazacaktım çözmüşsün sorununu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Torrent desteği hakkında ne düşünüyorsunuz? Private Trackerlardan (zamunda gibi) indiriyor mu?

5670 var bende. Bittorent gömülü içinde ve çok memnunum.
    Torent sitelerinin rss bilgilerini girip , bittorent arayüzünden takip ediyorum.
    Arayüz biraz daha gelişse iyi olur tabi.
  • Arkdaşlar 5670 modemim. var. Usb ile Hdd bağladım ve medya sunucu yaptım.
    Cat6 kablo kullanıyorum.
    Bilgisayara video aktarırken 10 mb/s vuruyor.
    ancak philips tv'ye aktarırken kablolu veya kablosuz olarak 4 mb/s'yi geçemedim.
    Nedeni hakkında bir fikriniz olabilir mi ?
  • Modeme firmware atarken kablosuz olarak yapmak brick yapabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

quote:

Torrent desteği hakkında ne düşünüyorsunuz? Private Trackerlardan (zamunda gibi) indiriyor mu?

Torent sitelerinin rss bilgilerini girip , bittorent arayüzünden takip ediyorum.

usta bende modem alıcamda 5650 ve 5760 arasında kaldım. İlerde süperonline fiber hattı gelirse diye fiber destekli bi modem almak istiyorum. 5760 bunu karşılar mı yoksa 5650 yeter mi acaba?
  • Direk fiber girişi varmıydı şuan hatırımda değil ancak, fiber hat gelsede, cat5 veya cat6 kablolarla bağlantı sağlanıyor zaten. Kutudan fiber kablo getirmenin çok bi esprisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

quote:

merhabalar. 5760'ta usb 3.0 mı var kardeş?

ben de 5650 ve 5760 arasında kaldım...
  • arkadaşlar ttnet'in çok eski zyxel marka bir modemini kullanırken hız olarak buna benzer sonuçlar alırken speedtest'te 40-50 arası ping alıyordum

airties air 5760 modem satın aldım ve şu an ping sorunu yaşıyorum

ethernet durumu

wifi durumu (neden 72mbps yazıyor?)

speedtest sonucu

pingtest sonucu

napacağımı şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 1 Temmuz 2016; 19:44:53 >

• Merhaba arkadaşlar
    5650tt v3 modemime yanlışlıkla 5650 nin düz firmwareini kurdum. modem açılınca sadece power ışığı yanıyor. Malum wireless yok. Etherneti takınca görüyor fakat yerel ip alamıyorum arayüze ulaşıp doğru firmware i kurmak için.
    Ayrıntılarda bu verileri alıyorum.

Otomatik Yapılandırma IPv4 Adresi: 169.254.239.116
    IPv4 Alt Ağ Maskesi: 255.255.0.0
    IPv4 Varsayılan Ağ Geçidi:
    IPv4 DNS Sunucusu:
    IPv4 WINS Sunucusu:
    Tcpip üzerinden NetBIOS Etkin: Evet
    Bağlantı yerel IPv6 Adresi: fe80::92e:d1e9:205:ef74%3
    IPv6 Varsayılan Ağ Geçidi:
    IPv6 DNS Sunucuları: fec0:0:0:ffff::1%1, fec0:0:0:ffff::2%1, fec0:0:0:ffff::3%1

Reset tuşuna basılı tutuyorm tık yok.

Şimdi bu modeme doğru firmware i nasıl flaşlayabilirim? Usb ile bir çarem var mı, veya ethernetle modem arayüzüne ulaşabileceğim bir yöntem ?

Ciddi yardıma ihtiyacım var. Fikirlerinizi bekliyorum

• husokal H kullanıcısına yanıt
    Normalde düz firmware kurduğunda hata vermesi lazımdı bende denemiştim 5650tt kullanırken. modem arayüzüne ulaşmadan ne yazıkkı doğru firmware kuramazsın.
    Servise göndermen gerek modemi.
  • 5650v3 var bende modem ışıkları yanmıyor arayüz vs bağlanıyor wifi falan çalışıyor ama net bağlanmıyor ışıkları hiç yanmıyor neden acaba
  • Merhaba,
    Bende 5670 var.Wifi ayarları aynıdır nasılsa.Wifi ayarlarında adını gizle seçince wifiye bağlı olan telefonumda görmüyor.Wifi adını gizleyip aynı zamanda bağlanamıyormuyuz? Bağlanmanın bir yolu var mı?
    Bu ayarı bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.
    Saygılar,
  • Herkes güzel şeyler yazmışta kimse port açmayı denememiş sanırım. 5650 versiyonu var elimde ne yaparsanız yapın açtığınız portlar kapalı gözüküyor.
  • 5650v3 kullanıyorum wifi 65mbps ile bağlı.
    modem ayarlarında 20/40mhz seçeneği etkin.
    hız ayarını 270mbps veya auto yapınca 65mbps ile bağlanıyor.

daha yüksek hızlarda niye bağlantı yapamıyor ?
    edit : qualcomm atheros ar956x ile uyumsuzmuş airties modemler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 13 Ağustos 2016; 2:07:42 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.