Şimdi Ara

Airties 5650 & Fiber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben öyle dediğimde "ee tamam, zaten adsl" denildi ...
  • fiber olduysa adsl de kalmaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

fiber olduysa adsl de kalmaması lazım

ttnet te olur adamlar adsl sinyalini fiber diye pazarlıyor hız 20 mbit mi ver fiber tarifeyi bakış açısı bundan ibaret
  • Arkadaşlar fibere, bakır kabloya bu kadar takılmayın. Neticede xdsl, bir modülasyondur. Hat sokağa kadar bile fiberoptik kablo ile gelse yeterli. Evin içine kadar fiberoptik kablonun girmesi arasında büyük fark olmaz. Belki 5-10 ms latency farkı görürsünüz. Paketinizdeki hızı alabiliyorsanız gerisini dert etmeyin.

Ama Ttnet'in kafa karıştırmak için "fiber" kelimesini bir pazarlama taktiği olarak kullanmasına ben de karşıyım.
  • saha dolabından sizi vdsl2 ye geçirmeleri gerekiyor. adslde ulaşılabilir hızım 22 iken vdsl2 ile 36 ya kadar çıktı. bağlantı portunda vdsl yazıyor dikkat ederseniz.

Airties 5650 & Fiber
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Arkadaşlar fibere, bakır kabloya bu kadar takılmayın. Neticede xdsl, bir modülasyondur. Hat sokağa kadar bile fiberoptik kablo ile gelse yeterli. Evin içine kadar fiberoptik kablonun girmesi arasında büyük fark olmaz. Belki 5-10 ms latency farkı görürsünüz. Paketinizdeki hızı alabiliyorsanız gerisini dert etmeyin.

Ama Ttnet'in kafa karıştırmak için "fiber" kelimesini bir pazarlama taktiği olarak kullanmasına ben de karşıyım.

hocam bu başlık altındaki asıl sorun şu verilen hat modları yani sinyaller belli bir hıza kadar destekler o hız aşıldığı taktirde kopmalar yaşanır arkadaşın değerleri çok iyi ama gonderilen sinyal adsl2+ ve 24 mbit atarsanız her 3 -5 dk bir hat duşer internet zehir olur arkadaşa ya hat hızı değiştirilmeden vdsl sinyali verilecek yada adsl2+ kalıp hız 24 mbitten aşşağıya çekilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 10 Ocak 2014; 15:30:50 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.