Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Airties 5650TT VDSL2 Modem Satın Al 7 Nisan 2021 19:43 1 1 Airties 5650TT VDSL2 Modem Daha üst modele geçtiğimden dolayı satılıktır. Herhangi bir sorunu yoktur 2-3 yıl kadar kullandım kesinti anlamında bir sorun yaşamadım. Ürün TT modeli ama ADSL-VDSL destekli her hatta çalışır TT olmasına bakmayın zamanında Türk Telekom'un kurumlarda verdiği modem. Fiyat olarak son lütfen takas ve pazarlık teklif etmeyiniz. Diğer ilanlara bakarsanız ucuz olduğunu görürsünüz zaten. Adaptörü ile birlikte verilecektir. Kartal Soğanlık metro durağı ve civarından elden teslim edilir.Ayrıca elimde Tenda N318 router bulunmakta yıllardır Airties ile beraber kullandım. Airties'in wifi olarak yetmediği yerlere kendisi yetiyordu almak isteyen olursa o da 50TL.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün AIRTIES AIR 5341 ADSL2+ MODEM ALINIK | Asus B360-B365-Z370 Anakart EVGA 550 B3 Full Modular (250TL) CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram(CMZ8GX3M2A1600C9)