< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Airties 6271 Kısıtlamasız Firmware (7. sayfa)
-
-
Konuya link paylaşıldı -
Kardes bende ayni konudan müzdaribim 6271 firmwareyi mail adresime yollayabilirmisin simdiden tesekkurler muli2906@gmail.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muli2906 -- 24 Şubat 2018; 15:9:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyu biraz hortlatacağım :) yazılımı kurmadan önce nelere dikkat etmeliyiz. o mailin içeriği nedir? yedek modemim yok. pert etmeyeyim bende modemi. ( modem biri adslden airties 6271kn)quote:
Orijinalden alıntı: netlife32
Mail attım.Yazılımı kurmadan önce attığım maildeki yönergeleri lütfen okuyun -
Yazılım işi biraz şans işi o yüzden pek bir şey diyemiyorum denemekten başka bir çaremiz yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
denediniz mi? ben de aynı durumdayım. bir değişiklik oluyor mu modemde? -
Denemedim hocam. Açıkçası ihtiyaç da duymadım. Daha sonra abimin evi için Asus modem almıştım. Şu an onu kullanıyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77
denediniz mi? ben de aynı durumdayım. bir değişiklik oluyor mu modemde? -
Şu an kullaniyorum, 3 ay sonra ihtiyacım olmayacak. Deneyip atarım buraya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Rica etsem bana da link yollayabilir misiniz?
canmkaya@gmail.com
Teşekkür ederim.
-
google docsAirTies_Air6271KN_3G_FW_1.3.1.4_FullImage.binhttps://drive.google.com/open?id=0B7KzATyeLiJ4dkpSamYtXzRyMzFsMDFMT2FxTU0tWmZSNHl3&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Buyurun hocam
quote:
https://drive.google.com/open?id=0B7KzATyeLiJ4dkpSamYtXzRyMzFsMDFMT2FxTU0tWmZSNHl3&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Buyurun hocamHocam teşekkür ederim.
güncelleme yaptım. şimdilik bir sorun yok. bir hafta on gün kadar kullandıktan sonra tekrar bilgi veririm reset atıp atmama konusunda. modemi 10 11 yıldır kullanıyorum.
-
Ben teşekkür eder keyifli kullanımlar dilerim hocam 😊
quote:
https://drive.google.com/open?id=0B7KzATyeLiJ4dkpSamYtXzRyMzFsMDFMT2FxTU0tWmZSNHl3&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Buyurun hocamdenedim çalışıyor. mesh deneyeceğim şimdi de.
-
Cihazın bozulma ihtimali varmı?
Ona göre indiricem
-
Bu firmware sürümü varsa rica etsem paylaşabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
attım yeni firmwarei lakin kabloyu takıyorum wana yada diğer portlara ip vermiyor manuel ip veriyorum 192.168.2.100 diye lakin arayüze ne erişim nede pingim yok.
-
reset tuşuna basıyorum cihaz sıfırlayıp yeniden başlatmıyor takılı lan ışığı ile stanbay ışığı yanıyor sadece
-
insan bir uyarır konu sahibi olarak kaç kişi sorun yaşamış bunları görmezden gelmişsin modem pert duruma geldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X