Şimdi Ara

Airties Air 5340 Çekİm Gücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün media marktdan air5340 modemini satın aldım. Yaptığım araştırmalarda bu modemin diğerlerine oranla daha kaliteli çekm gücü sağladığını duymuştum ama modemim odamda balkondan bağlanıyorum laptopla 2 diş anca çekiyo arasında 7 metre anca var ama çok az bi çekim gücü sağlıyor. Modemin antenlerinlede oynasam bişey değişmedi aca kullanan var yardımcı olabilir mi...?

• ==== modemi yerden yükseğe koymak ve elektronik cihazların yanından uzaklaştırmak işe yarar belki ilk etapta.... balkonda iken bilgisayar ile modem arasında fırın, özellikle alçıpan duvar yada başka cihazlar falan varsa sinyali engelliyo olabilir.

=== ha birde şu linkteki:http://forum.donanimhaber.com/m_46649556/tm.htm
    "4. Bu modemde, en genis kablosuz kapsama alanini saglamak icin" isimli başlığı okuyup kanalı değiştirirsen baya bi iyileşme hissedebilirsin... bende çok işe yaradı... en çok 6-11 inci kanallar kullanılıyomuş standart ayarlarda bende 3. kanalı seçtim (2.422ghz oluyo)... arka odada 3-4 dişten 4-5 dişe çikti... gerçi benim modemim linksys ama olsun çekim arttı.
    =oasisngn sağolsun iyi anlatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman -- 30 Mayıs 2011; 14:18:14 >

• Evt mikrodalgafırın var alçıpan değilde kartonpiyer oda tavanlarda zaten ondan oalcağını düşünmüyorum ama bilgilendirdiğin için saol diğer frekans değişikliklerini yapıyım sonuçlarını yazarım...
  • Her Türlü Ayarları değiştirdim . 3. kanaldan seçtim antenlerini yere paralel yaptım ama bişey değişmedi çeküm gücüyle ilgili.

Farklı bişey daha sorucam splitter modem arasındaki kablo 15 metre bu internet hızını etkiler mi?
  • ==== valla denemek lazım. ufak bi tel kablosu yaptır, 1-2 liraya denemeye değer. pek umudum yo gerçi. Hala çok geç deil yine memnun kalmassan üşenmeden değiştir, daha haftası dolmadı

== pek alakası yok ama 8 yil önce 40 metre lik ethernet kablosu yaptırmıştım acele ile. Tabi çekmedi ikiye kestirip kullanmıştım
  • Bana alakasız geldi ama ttnet öle demiyor ne zaman doğru söylüyolar o ayrı ama 8mbit kadar sınırsız tarifeyeye geçtim baktım ilk gün 1 mbit üzerine çıkmıyo aradım söyledim ertesi gün 2 mbit yapmışlar böyle 6 gün daha aramayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.