bilgisayardaki medya paylaşımı için tüm ayarları yaptım ancak nokia n8 telefondan medya paylaşımını açtığım zaman telefonu ağda görüntülemiyor. işyerindeki airties rt-205 modemi getirdim taktım onla hemen bağlandı. modem ayarlarımı karıştı acaba dedim modemi fabrika ayarlarına aldım yine olmadı yazılım güncellemesi vardı onuda yaptım yine olmadı
sorun devam ediyor
Yaw arkadaşlar bu sorunu bende yaşadım. Eski modemim Airties rt210 du çatır çatır telefonla tv ye bağlanırken modemin kablosuzu arızalanınca yine airties 5340 modem aldım. KAFAYI YEDİM bi türlü bağlanmıyor. Airties i aradım evet haklısınız diyolar ama çözüm yok! Üstatlara kaldı işimiz...
Arkadaşlar ben Airties ile görüştüm ve bana modemi iade etmem durumumda para iadesi yapacaklarını söylediler. Bu gün modemi iade ettim, para iadesi yapmalarını bekliyorum. Yukarıda verdiğim linkte yaşadığım sorunlar tp-link 8961nd aldıktan sonra tamamen son buldu. Artık televizyonum da tüm wireless DLNA cihazları sorunsuz olarak görüyor. Airties sorgusuz sualsiz modemi geri aldığına göre bu seride bir problem var. Sizde airties'ı arayarak iade talebinde bulunabilirsiniz.