Şimdi Ara

Airties AIR 5343 Modem Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şuanda 8mbps limitsiz internet kullanıyorum . Fiberinternetin 24 mbps lik tarifesine geçmeyi düşünüyorum fakat modemimin fiber interneti destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Başlıkta belirttiğim modemim fiber internet için uygun mudur arkadaşlar ?? Bilen arkadaşlar ilgilenirse sevinirim. İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: akanzi38

Arkadaşlar ben şuanda 8mbps limitsiz internet kullanıyorum . Fiberinternetin 24 mbps lik tarifesine geçmeyi düşünüyorum fakat modemimin fiber interneti destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Başlıkta belirttiğim modemim fiber internet için uygun mudur arkadaşlar ?? Bilen arkadaşlar ilgilenirse sevinirim. İyi forumlar

yüksek ihtimal 24mbps olan tarife vdsl altyapısı ile veriliyordur, kesin cevap için internet sağlayıcınızı arayın ve öğrenin, eğer adsl ile veriyorsalar ki bu düşük ihtimal mevcut modeminizi kullanabilirsiniz, eğer vdsl ise vdsl destekli modem temin etmelisiniz
  • Orijinalden alıntı: akanzi38

Arkadaşlar ben şuanda 8mbps limitsiz internet kullanıyorum . Fiberinternetin 24 mbps lik tarifesine geçmeyi düşünüyorum fakat modemimin fiber interneti destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Başlıkta belirttiğim modemim fiber internet için uygun mudur arkadaşlar ?? Bilen arkadaşlar ilgilenirse sevinirim. İyi forumlar

yüksek ihtimal 24mbps olan tarife vdsl altyapısı ile veriliyordur, kesin cevap için internet sağlayıcınızı arayın ve öğrenin, eğer adsl ile veriyorsalar ki bu düşük ihtimal mevcut modeminizi kullanabilirsiniz, eğer vdsl ise vdsl destekli modem temin etmelisiniz

Anladım hocam ilgilenip yorum yaptığın için teşekkür ederim. Yetkilileri aradım benim modemin vdsl desteği yokmuş,bende 16 mbps lik tarifeye geçtim adsl in . . İyi forumlar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akanzi38 -- 27 Haziran 2014; 17:10:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.