Şimdi Ara

AirTies Air 5442 (300 Mbps) ve TP-Link TD854W (150 Mbps) - SATILIK ADSL2+ Kablosuz Modemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 AirTies Air 5442 (300 Mbps) ve TP-Link TD854W (150 Mbps) - SATILIK ADSL2+ Kablosuz Modemler
    Ürün 1: AirTies Air 5442 Modem (300 Mbps ADSL2+ Kablosuz Modem)
    Ürün 1 Fiyat: 100 TL

Ürün 2: TP-Link TD854W Modem (150 Mbps ADSL2+ Kablosuz Modem)
    Ürün 2 Fiyat: 30 TL

Bölge: Ankara 7.Cadde
    Satış Tercihi: Öncelikli Ankara içi elden
    Kargo Tercihi: Ankara dışından almak isteyen kişinin isteğine göre

Merhabalar,

Modemleri 2 yıllık TTNET aboneliğim süresinde kullandım. Bulunduğum yerde fiber altyapı olmadığı için kablonete geçtim.

Modemlerde hiçbir sorun yok, kablonete transferim sonrası kullanmam imkansız bu yüzden evde bir kenarda durmasın diye satıyorum.

Airties olanın garantisi bir kaç ay önce doldu fakat ben kutudan çıkan (belge, kablo vs.) herşey mevcut şekilde satmayı tercih ediyorum.

Airties modemin içinde default antenleri var ve 200 metrekare içinde sorunsuz çekiyor, isterseniz daha güçlü antenler takabilirsiniz.

Aşağıdaki linkten Airties Air 5442 hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

http://www.airties.com.tr/products/dslgw/Air5442

TP-Link olanı ise TTNET'ten almıştım ve ofisimde kullanıyordum, kalite olarak Airties'a göre düşüktür ama performans olarak iyidir.

Aşağıdaki linkten TP-Link TD854W hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

https://www.epey.com/modem-ve-ag/tp-link-td854w.html

AirTies Air 5442 (300 Mbps) ve TP-Link TD854W (150 Mbps) - SATILIK ADSL2+ Kablosuz Modemler

Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.