Şimdi Ara

AirTies Air6372SO Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Air6372SO model modemimde bir sorun var. Modeme giriyorum bazı sayfalar açılmıyor. Birden fazla tarayıcı ile denedim sonuç hep aynı. Superonline vermişti bu modemi. İlk zamanlar hiç sorun yoktu ama sonradan başladı. Modemi güncelledim v.s birşey değişmedi. Acaba superonline'a mı bildirsem yoksa yapabileceğim birşey varmı?

Screen:http://i.imgur.com/YzVWI.jpg

Sürekli ekran böyle kalıyor. bazen de javascript alert hata çıkıyor ekranda.

• Airties network asistan vasitasiyla giris yap. Boyle bi hatayi sadece ie9 ve 8 de veriyordu ondada uyumluluk modunu aktif edince duzelirdi. Bunu denedinmi? En basit acilan seyi bile acamiyorsun. bİrde farkli bir pcde dene derim olmazsa airties i veya superonline i ararsin.
  • google chrome ile dene derim..bende de başka bir modeli var superonlineden geldi bana da explorer ile aynı sendeki gibi oluyor..google chrome ile açıyor..ama modemlerde bir tuhaflık var bu superonlinenin verdiği... firmware yüklüyorum sonu 11 ile biten bi bakıyorum sonu 16 ile bitiyor..resetliyorum bida yüklüyorum bu sefer 11 oluyor.. bi kaç yeniden başlatmadan sonra tekrar firmware ismi değişmiş..cidden çözemedim bu superonlinenin verdiği airties modemleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: welcome to hell

google chrome ile dene derim..bende de başka bir modeli var superonlineden geldi bana da explorer ile aynı sendeki gibi oluyor..google chrome ile açıyor..ama modemlerde bir tuhaflık var bu superonlinenin verdiği... firmware yüklüyorum sonu 11 ile biten bi bakıyorum sonu 16 ile bitiyor..resetliyorum bida yüklüyorum bu sefer 11 oluyor.. bi kaç yeniden başlatmadan sonra tekrar firmware ismi değişmiş..cidden çözemedim bu superonlinenin verdiği airties modemleri..

Resetlendiginde gelmemesi gerek aslinda eski versiyonun simdi yeni sistem uzaktan otomatik cekiyor yazılımı 1.0.0.20 olmasi lazim mesela ama 6372 lerde yazılımsal baya sıkıntı vardı o yuzden hep uzak durdum ben yeni uretilenler daha stabil oluyormus. Ilk partileri hep boyle airtiesin hangi model olursa olsun.

• Arkadaşlar 3 farklı tarayıcıda denedim. Hepsinde aynı hatayı alıyorum. Ben sadece wireless şifresini değiştirmek istiyorum. Modeme girmeden farklı bir yoldan wireless şifresini değiştirmenin bir yolu varmı acaba ?

Superonline'ı aradım. Servise gittim. Yeni modem vereceklerdi ama bulamadılar v.s v.s Bende sinirlendim geri getirdim modemi.
  • program vasitasiyla girebilirsin. Airties network asistan ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

program vasitasiyla girebilirsin. Airties network asistan ile

Anladım. Bahsettiğiniz programı indirdim. Kuruyorum şuan. Umarım bir sorun çıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dene bi olmazsa baska yollar deneriz.
  • aynı sorun bende de var + wireless yan odada çok az çekiyor
  • Arkadaşlar bendede bu modem sorunlu sormak istediğim birkaç şey var size
  • Cıktıgından beri ısınamadigim bir model bir suru sorunları vardı simdi son yazılımla ne olmustur bilinmez tabi.

@Dexter61

Soruların nedir? Elimden geldigince cevaplamaya calisirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

Cıktıgından beri ısınamadigim bir model bir suru sorunları vardı simdi son yazılımla ne olmustur bilinmez tabi.

@Dexter61

Soruların nedir? Elimden geldigince cevaplamaya calisirim.

Modemi superonline verdi ama kırmamak için zor tutuyorum kendimi İnternet belli bir süreden sonra 4-5 saat sonra mesela aşırı yavaşlıyor ve bu yavaşlık adil limit falan değil reset atınca düzeliyor.Birde evde ps3+2 bilgisayar var ve bazen wifi den modemi görmüyorlar görse bile bağlanamıyor diyor.
  • Yazılımı gunceldir sanirim. Arkasından veya arayuzden de reset atıp yeniden kurulum yapmissindir diye düşünüyorum doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 11 Nisan 2012; 18:26:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.