Dün airties ap-302 kablosuz erişim noktası aldım satıcı bize kablolu modemi bu alete bağladığımızda kablosuz modem işlevini görebileceğimizi söyledi ancak modemim eski olduğu için ethernet bağlantısı yapamadık şimdi ucuzlarından bir kablolu modem almayı düşünüyorum acaba kablolu modemi masaüstü bilgisayara bağlamadan kullanabilirmiyim çünkü eski bilgisayarımı attım Bir diğer sorum ise yazlığımızda sitenin kablosuz interneti var ama bizim evin yakınlarında kapsama alanı son buluyor(bilgisayarda 2 çubuk gösteriyor ama düşük kaliteden dolayı bağlanamıyor) acaba bu cihazı eve koysam kapsama alanını geişletiebilirmiyim veya ne kadar genişletebilirim Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar lütfen biri cevap versin 1-2 saat sonra bu aleti geri verip kablosuz modem almaya gidicez ama vereceğiniz cevaba göre durum değişebilir
aldığınız aletin 3 modu bulunuyor.. access point, repeater, bridge..
ilk önce bu aleti ethernetten bilgisayara bağlayıp access point moduna ayarlayın, sonra modeme bağlayın.. şu anda elimde olmadığı için detaylı ayarları veremiyeceğim ama kullanma kılavuzunda vardır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme