Sa arkadaşlar bildiğiniz gibi ttnet 50 gb tı geçinde interneti yavaşlatıyor bnde kotanın kaç gb olduğunu öğrenmek için airties sayacına bakacaktım kurunca böle bir sorunla karşılaştım sorun önemli değil aslında sayaca baksam yeter ama tıklanmıyor sorun varken ne yapmalıyım yardım edin lütfen ttnetin kendi sitesinden de bakamıyorum çünkü kullanıcı adı ve şifresini unuttum Yardımlarınız İçin Tşekkürler.
Bende airties hizmet programından kotayı takip ediyorum. Siz programı cd den mi kurdunuz? CD den programı kurunca bende de aynı hatayı veriyor. Sitesinde gidip;www.airties.com modem modelinizin kolay kurulumu veya hizmet programını indirin ve kurun. Bu programın son sürümü bunların içinde var. Sorunun çözüleceğini sanıyorum.
Öncelikle 1ht1baron hacı bn dedimki kullanıcı adı ve şifremi bilmiom diye sen gelmişsin bana ttnete üye ol dion :D
polaris12 Senin dediğinide yaptımson sürümünü indirdim ama gene aynı hata.
nse o zaman bu yolları boşverin hmde ttnet servisine gittim oda dediki biz ilk üye olduğunuzda verdik şimdi bulamayız dedi nse başka türlü bakamazmıyım kaç gb olduğuna