Şimdi Ara

AIRTIES RT210 ağ kuramıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben eskiden zoomx4 kullanıyodum. masaüstü bilgisayarım ethernetten, laptop da usbden bağlamıştım. böylece hem ikisi de internete giriyor hem de paylaşıma açtığım klasörleri ağ bağlantılarıma girince görüyodum.
    bugün airties rt210 aldım. iki bilgisayarı da ethernetten bağladım. şimdi ikisinde de internete girebiliyorum ama paylaşıma açılan klasörlerde sorun oldu.

masaüstü bilgisayarımda ağ bağlantılarıma girdiğimde yine masaüstünde paylaşıma açtığım klasörleri görüyorum ama laptoptan paylaşıma açtıklarım gözükmüyo.

laptopun ağ bağlantılarıma girdiğimde hiçbir paylaşım klasörü gözükmüyo!!! laptopun kendisinde paylaşıma açtığım klasörü bile görmüyo!!!

nedir bu bağlantının derdi????

• Modemle ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum. Çünkü ben rahatlıkla dosya alışverişinde bulunabiliyorum,ayrıca oyun da oynayabiliyorum.

Bence ağ bağlantılarımda soldaki menüden çalışma grubu bilgisayarlarını göster demelisin. Bildiğim kadarı ile airties zaten bir ağ oluşturuyor. Ve burda ağa açılmış tüm bilgisayarları görebilirsin.

Yine olmasa güvenlik duvarına bak,özel durumlarda yerel ağ bağlantısı,ve ya kablosuz kullanıyosan kablosuz ağ bağlantısı engellenmiş olabilir.

Son olarak da söyleyebileceğim, ağ bağlantılarımdan ev ve ya küçük işyeri ağı kur ve ya kablosuz ağ kur dan yararlanabilirsin.

Biri kablosuz biri de ethernetteykende dosya alışverişi yapabilirsin. Restart atmayı unutma.

Birde başlat ta ARA da bilgisayar ve ya kişi aramasına tıkla ağda bir bilgisayar ara dediğinde ağ bağlantılarımda bazen göremediğin kişileri görebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz Repeater airties RT210
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.