Şimdi Ara

Airties RT210 modem ile Philips SNA6500'ı wireless router olarak kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , halihazırda kullandığım modemim Philips SNA6500 elimde de bir tane Airties RT210 var , Airties RT210'u wireless router olarak kullanmak istiyorum yani Philips'ten wireless olarak sinyali alıp güçlendirip yaymasını yani. Bunun için Airties'ın dhcp özelliğini kapatıp aynı aralıktan ip verdim ve WDS özelliğini açıp wireless ağımı seçtim. Ama sonuç alamadım eksik yaptığım nedir acaba? Bu arada belirtmem gereken bir husus var , bu iki modem aslında aynı çipi kullanıyor ve her iki modemde de philipsin son firmware'i yüklü yani airties aslında airties görünümlü bir SNA6500. Menüleri ve firmware versiyonları aynı. Sonuç alamadığım için aklıma wireless ağımın şifreli(wpa) olması geliyor , sizce sonuç almak için ne yapmalıyım? Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offday -- 6 Kasım 2011; 23:55:45 >

• Bir kaç sitede yaptığım araştırmalarda ap client modunu aktif hale getirirseniz olacağını söylüyorlar.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_26293261/tm.htm
    bakın burada bir rt 205 kullanmış arkadaş oradan bir deneyin olacaktır.
  • aslında cevabını kendin vermişsin (Sonuç alamadığım için aklıma wireless ağımın şifreli(wpa) olması geliyor) wpa ile korunan bağlantılarda
    köprüleme yapamazsın. wep kullanman gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.